עבור לתוכן

איך ניתן לשחק עם Sony PSP על טלוויזיה עם חיבור Composit 3Pin RCA ?

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש PSP של Sony.

כאשר הוא מחבר את הקונסולה לטלוויזיה (לא FHD\HDR, טלוויזיה רגילה) הוא יכול לראות את התפריטים ולראות סרטים על מסך הטלוויזיה.

בעייה:

כאשר הוא מנסה להפעיל משחק, הטלוויזיה לא מפעילה את המשחק.

האם ישנה הגבלה כלשהי לגבי משחקים דרך ה PSP על חיבור Composite פשוט ואיך ניתן לפתור את הבעייה ?

תמונה של החיבור המדובר:

711719854807_main.jpg[br]פורסם בתאריך: 27.08.2009 בשעה 13:44:39

פורסם

אפשרי לשחק רק עם שימוש בפלאג אין מסוים (דורש מכשיר בעל גירסה מותאמת אישית), הבעיה איתו שהוא גורם ללאגים ולא תומך בהרבה משחקים.

חפש בגוגל psp plugin fusa, מעבר לזה אני לא חושב שמותר לדבר כאן בפורום (למרות שפלאגינים לא מפרים זכויות יוצרים בדרך כלל, whatever)

פורסם
  • מחבר

מצאתי את זה, פלאגין נשמע לי די חוקי (אם לא שהמנהל הרלוונטי יסביר) אז אני מניח שאתה מתכוון לזה?

בינתיים מצאתי משהו בעצמי, אז אני אתן לחבר שלי לנסות. מישהו יודע או ניסה את זה ?

http://foosa.do.am

איך מתקינים את זה, מה להחליף ב-PSP ?

פורסם

כן, התכוונתי לזה.

קודם כל, הPSP צריך להיות בעל גרסה מותאמת אישית/ פרוץ/ איך שלא תקרא לזה.

כדי לבדוק אם הPSP פרוץ תבדוק בתפריט את הגרסה של הPSP (בלשונית הגדרות בחר בהגדרות מערכת, ולאחר מכן בsystem information).

במידה ורשום מספר "נקי" 5.00/3.80 וכולי הPSP אינו פרוץ, במידה ומצורף למספר M33/OE, הPSP פרוץ.

אחר כך פעל לפי הצעדים הבאים (במידה והוא פרוץ):

1. במידה והגרסה נמוכה מ3.80 M33 תצטרך לעדכן אותה לגרסה פרוצה חדשה יותר (זה כבר לה"פ)

2. הורד את הפלאג אין (רצוי את הגרסה הזאת, יותר חדשה- http://dl.qj.net/FuSa-SD-v1.0.47-with-5.00-M33-support-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/24418/catid/151 )

3. חלץ את הקבצים מקובץ הZIP.

4. צור בשורש כרטיס הזיכרון של הPSP תיקייה בשם seplugins והעתק לשם את הקבצים fusa.prx ו game.txt (לאחר החילוץ הקבצים מופיעים בכל מיני תיקיות, בחר את השפה שאתה רוצה להשתמש בה עם הפלאגין).

5. כבה את הPSP כיבוי מלא (הרמת מתג הכיבוי עד שהוא נכבה).

6. תדליק אותו כשאתה לוחץ על כפתור "R"

7. התפריט שהגעת אליו הוא הריקאברי מוד (קיים רק בגרסאות פרוצות).

8. לך ל- plugins ובמידה וFUSA מופיע כ disabled פשוט לחץ עליו והוא יהפוך למופעל.

9. *השלב הזה אינו חובה אך רצוי* צא מתפריט הפלאגינים לריקאברי מוד ואני חושב שצריך להיות גם תפריט בשם cpu speed, כנס אליו ותעלה את המהירות בUMD/ISO ל333MHZ. זה לא אובר קלוק, המעבד של הPSP מתוכנן לעבוד ב333MHZ במקור, סוני פשוט הורידו אותו ל250 על מנת להאריך קצת את חיי הסוללה, ללא העלאת המהירות סביר להניח שיהיו לאגים במשחקים ולפעמים תקיעות.

10. לחץ על EXIT, תריץ משחק וברגע שהמחשק פועל (והPSP מחובר לטלוויזיה) תלחץ על - ו+ (של הווליום)

11. בתפריט שנפתח יש אפשרות לבחור את סוג הכבל והעברת השידור לטלוויזיה, אני מאמין שמשם תסתדר לבד ;)

פורסם
  • מחבר

תודה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים