פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים 1. כשאני מריץ סרטים עם הcoreavc עם תמיכת cuda מופעלת על ה8800GT שלי העומס מהמעבד באמת יורד אבל אין לי את הicon של הcudaאו של הAVC (כשאני מריץ סרט אין אייקון של coreavc למרות שהוא הקודאק היחיד שמותקן - אין FFDSHOW) גם בMPC וגם בmedia player רגיל האם זה תקין ? 2. 9400GT תומך בcuda אבל לפי הרשימה באתר של coreavc רק 9500 נתמך (אפילו ש9400 זה 9500 מסורס שיידרים) אז 9400GT אמור להריץ cuda בלי בעיה עם coreavc נכון ?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים . כשאני מריץ סרטים עם הcoreavc עם תמיכת cuda מופעלת על ה8800GT שלי העומס מהמעבד באמת יורד אבל אין לי את הicon של הcudaאו של הAVC (כשאני מריץ סרט אין אייקון של coreavc למרות שהוא הקודאק היחיד שמותקן - אין FFDSHOW) גם בMPC וגם בmedia player רגיל האם זה תקין ? כןאז 9400GT אמור להריץ cuda בלי בעיה עם coreavc נכון ?נכון
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים אשמח לדעת איזה הגדרות בדיוק אני צריך לשים ב- MPC ו- COREAVC כדי שיפעלו כמו שצריך עם האצת חומרה של CUDAקניתי 9400GT חדשואני רואה את הסמל של COREAVCאבל ברור לי שההאצה לא פועלתה- CPU על 100%...
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים יכול להיות שמדובר על קובץ שלא נתמך:http://mediainfo.sourceforge.net/heתעלה צילום מסך ניסית לנגן עם WMP11?
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים בשביל לראות את האייקון של CoreAVC צריך לסמן "Use Tray Icon" בדף ההגדרות שלו. אם האיקון בצבע כחול - הוא לא משתמש ב-CUDAאם האיקון בצבע ירוק - הוא משתמש ב-CUDA. (וודא בעמוד ההגדרות שלו ש-"Prefer CUDA Acceleration" מסומן)(בנוסף, וודא שהתקנת גרסא אחרונה 1.9.5)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.