עבור לתוכן

האם המחשב הבא שווה את מחירו? 1700 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

* לא ה-8200 ולא ה-6700, בתקציב הנ"ל הייתי לוקח מפרט מבוסס X2 240 או אפילו ה-X2 550 המצויין.

* ציין מהם השימושים ועל איזה גודל מסך אתה עובד?

פורסם

קודם כל התשובה היא לא.

לא קונים מפרטים שבשביל לקבל איתם ספק שמלכתחילה לא נחשב כל כך טוב, צריך להוסיף 130 ש"ח.

מדובר בצ'קמוק ג'נרי.

כמו שאמר YOTAM.M ענה על השאלות שבסטיקי ותקבל מפרט בהתאם לצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

שאלתי על המעבדים האלו, כי הם במסגרת המפרט שאייבורי מציעים.

אני לא יכול להרכיב מפרט, זה מה שהם הציעו.

שימושים כמו כל מחשב ביתי...

אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים.

אשמח אם תגידו לי איזה מעבד עדיף מבין השניים.

אני לא מוצא עוד מבצעים על מחשבים.

התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח.

תודה ויום טוב...

פורסם

בתקציב של עד 2500 ש"ח אתה יכול לבנות מחשב איכותי לאין שיעור בהשוואה למחשב ששאלת לגביו.

אבל בשביל זה אתה צריך לענות גם מה גודל המסך שלך, מהם השימושים העיקריים במחשב (מה יותר? שימוש משרדי, משחקים וכו'), כשזה נוגע למשחקים באיזה משחקים מדובר ובאילו הגדרות (בעיקר רזולוציה - ומכאן השאלה על גודל המסך) אתה משחק אותם.

תעבור ותענה על השאלות המנחות שבסטיקי ככה החברים פה יוכלו לקבל תמונה מדוייקת ככל האפשר אודות הצרכים שלך ולכנות מפרט בהתאם.

אתה לא חייב לקנות "מחשב מורכב" מאחת החנויות, ברוב המקרים (בייחוד ברשתות) המחשבים האלה לא משתלמים בכלל ואתה יכול בהשקעה לא הרבה יותר גדולה (ובטח במסגרת התקציב שלך) לקבל מערכת הרבה יותר אמינה, שמתאימה יותר לצרכים שלך ותוך שליטה מלאה על כל רכיבי המפרט.

פורסם

מפרט זבל !

רק המעבד עוד איכשהו וכול השאר לא משהו !

מה יתן לת המעבד הנ"ל עם הכול אונבורד!!!

תנו ללקוחות מעבד עם שם שיחשב לחזק ומסביב תקעו חומרה פשוטה וקיבלנו את המחשב האולטמטיבי לפראייר שלא מבין כלום דליקטס :lol: ! :bash:!

מה אכי זה מחשב חזק פנטיום 5 מעבד חזק לאללה ! פחח כן בטח מעניין איפה תראה את הכוח שלו .

כשהכרטיס מסך מובנה וזולל לך מה RAM של המחשב ולשחק עליו משהו נורמאלי הצחקתם אותי .. ...

פורסם
  • מחבר

טוב, שיכנעתם.

אני אפתח נושא חדש בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם

להבא ערוך את כותרת הדיון הזה ותמשיך את הדיון פה ולא ע"י פתיחה של אחד חדש.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים