פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים כשקניתי את המחשב במפרט קיבלתי 250GTS 1GB ובקשתי לשדרג ל260GTX. כשקיבלתי את המחשב (הכרטיס של sparkle אם זה משנה) קיבלתי את הקופסא של המארז בה היה המחשב המורכב וקופסא של הלוח אם עם דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ומתאם DVI זכר ל VGA נקבה. עכשיו לפי מה שאני יודע אני אמור לקבל גם מתאם DVI-HDMI וכבל לSPDIF שמתחבר ללוח אם שלא נמצאים בקופסא משום מה. אם אני בכל זאת ארצה לחבר את המחשב בDVI-HDMI כולל קול אני אוכל לקנות בנפרד כבל (שאין לי מושג איפה אפשר לקנות אם בכלל)ומתאם לדוגמה זה: http://cable.co.il/sg_product~620167~9~107.htm או שעליי לדרוש מהחנות ממנה קניתי את המחשב כבל ומתאם שלא קיבלתי (אם בכלל הייתי אמור לקבל)
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים הבאנדל של חברות שונות משתנה בינהם שבדרך כלל כולם יביאו לך כבל חשמל דיסק עזרים ודריבר מטעם החברה אם ברצונך לדעת האם לא קיבלת דבר שהית אמור לקבל תסתכל על האריזה או במדריך של המוצר או באתר הבית שלו חיב להיות שמה מידע על זה .
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר הבאנדל של חברות שונות משתנה בינהם שבדרך כלל כולם יביאו לך כבל חשמל דיסק עזרים ודריבר מטעם החברה אם ברצונך לדעת האם לא קיבלת דבר שהית אמור לקבל תסתכל על האריזה או במדריך של המוצר או באתר הבית שלו חיב להיות שמה מידע על זה .לא קיבלתי אריזה! ציינתי שקיבלתי מתאם ודרייבר בלבדיכול להיות שאת הכבל שהולך לSPDIF כבר חיברו לך?לא נראה לי. אני רואה שהכרטיס מסך מחובר לסלוט המתאים ומחוברים אליו 2 כבלים שכתוב עליהם PCI-E1 וPCI-E2 שככל הנראה מגיעים מהספק כח כדי לספק לכרטיס מסך חשמל. בנוסף לזה אני רואה טיפה שמאלה מהחיבורים האלה חיבור לבן שיש בו 2 פינים, יכול להיות שזה השקע המיועד לSPDIF. עכשיו יש לי עוד שאלה: בכרטיס מסך יש 2 חיבורי DVI אחד לבן ואחד שחור. אני מניח שיש סיבה כלשהי לזה, מה המטרה? יכול להיות שאין לזה משמעות?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר אין לי HDMI. יש לי רק 2 חיבורי DVI אחד לבן ואחד שחור (שאלתי לפני מה ההבדל בין הלבן לשחור כי אין לי מושג). ציינתי כבר למה הכרטיס מחובר ושאין לי כבל כזה אבל יש לי על הכרטיס מסך את החיבור הלבן שמסומן בתמונה. לפי מה שאני יודע הייתי אמור לקבל כבל כזה ומתאם DVI-HDMI שלו אני אוכל לחבר כבל HDMI ודרכו יעבור גם קול.
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים לא מקפיצים דיון כי הוא עובר לעמוד 2, מקפיצים לאחר 24 שעות ללא מענה, זכור להבא שזה יביא אזהרה.
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים אם יש לך שקע לבן כמו שבתמונה ואין כבל, הייתי מברר את הנושא עם החנות שממנה קניתהבנוסף, תסתכל בחוברת של הכרטיס ותראה מה רושמים לגבי הHDMI
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מחבר ??? נראה לי אני היחיד שיש לו את הבעיה הזו... אף אחד לא יודע לענות לי? חבל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.