עבור לתוכן

קניתי שעון OMEGA (או איזה שעון יש לי)

Featured Replies

פורסם

ממש לא

אני אומר שמי שחי בשביל להרשים מעגל חברתי מוטב לו שיסתכל לתוך עצמו ויבין שחברה חומרנית זה דבר מגעיל ואכזר ותמיד יהיה את המירוץ הטפשי אחר

הנוצץ יותר וכל זה בסך הכל רק מפרנס תאגידים ומרוקן כיסים של אנשים אבל היי מי אני שיעיר פה אנשים מתרבות הצריכה המערבית המפגרת......

• תגובות 69
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמה הוא עלה לך?

הוא נראה ממש טוב...

השעון עלה 6k, איזה מחשב אפשר לקנות איתו הא... ;D

לכל ה "לא חומריים" למינהם - אני לא מצפה ממי שלא מבין בשעונים להבין את ההתרגשות בשעון OMEGA אבל זה אחד השעונים הכי טובים בעולם, אני בן 27 והייתי חם עליו מגיל 17, לקנות את השעון הזה מבחינתי זה כמו הגשמת חלום.

ולא, לא קניתי אותו בשביל להרשים בנות, הם גם ככה לא מבינות כלום בשעונים ;)

פורסם

לכל רוכשי השעונים למיניהם

האם חשבתם לרגע שזה רק חתיכת מתכת??? הרי ברור שלכל אחד מכם יש סלולרי ( פלפון ) ויש שם שעון.אז למה לקנות שעון בנוסף??

הרי השעונים האלה ממותגים ועולים לפחות את 4 ספרות או 3.אז מה בשביל הפוזה?? להרשים תחבר'ה.יותר עדיף תשקיעו בטיפול פסיכולוגי

ותצאו מהתפיסה של "מה יגידו עלי"

זה יעלה הרבה פחות ויעזור לכם הרבה יותר בחיים משעון.

ולא אני לא מקנא - זה פשוט ניראה לי מיותר :screwy::nono:

חתיכת מתכת על יד גברית מוסיפה לו כמה שנים ומעמד בעיני אישה. בידיוק כמו זקן מעוצב

לעונדי השעונים שבינינו-

אני גם הייתי ביניכם, אבל לצערי השעונים שלי לא ממש החזיקו מעמד הרבה זמן

למישהו יש המלצה לשעון עמיד בשבילי? תקציב עד 500 ש"ח ורצוי שהוא לא יהיה כבד כי זה מפריע לנגינה

פורסם

לכל רוכשי השעונים למיניהם

האם חשבתם לרגע שזה רק חתיכת מתכת??? הרי ברור שלכל אחד מכם יש סלולרי ( פלפון ) ויש שם שעון.אז למה לקנות שעון בנוסף??

הרי השעונים האלה ממותגים ועולים לפחות את 4 ספרות או 3.אז מה בשביל הפוזה?? להרשים תחבר'ה.יותר עדיף תשקיעו בטיפול פסיכולוגי

ותצאו מהתפיסה של "מה יגידו עלי"

זה יעלה הרבה פחות ויעזור לכם הרבה יותר בחיים משעון.

ולא אני לא מקנא - זה פשוט ניראה לי מיותר :screwy::nono:

שעון יד יותר נוח מהשעון בפלאפון - מעבר לזה אפשר לומר אותו דבר על כל סוג של תכשיט או בגד ממותג.

בקשר לכסף - אם לבנאדם יש את הכסף אז מה הבעיה? למה לקנות עגילים/טבעת/צמיד/שרשרת באלפי שקלים זה בסדר ושעון לא?

פורסם

לגדל זקן יותר זול ולא עולה כמו אוטו....ואם כבר עדיף לקנות אוטו הוא יותר מרשים ומיגוון יותר גדול של בחורות ולא רק רודפות בצע...

פורסם
  • מחבר

חתיכת מתכת על יד גברית מוסיפה לו כמה שנים ומעמד בעיני אישה. בידיוק כמו זקן מעוצב

לעונדי השעונים שבינינו-

אני גם הייתי ביניכם, אבל לצערי השעונים שלי לא ממש החזיקו מעמד הרבה זמן

למישהו יש המלצה לשעון עמיד בשבילי? תקציב עד 500 ש"ח ורצוי שהוא לא יהיה כבד כי זה מפריע לנגינה

סורי, בתקציב הזה רק Casio

פורסם

CASIO? היו לי 3 כאלה... כולם מתו מאותה מחלה...

פורסם
  • מחבר

אני הלכתי עם שעון CASIO איזה 7 שנים והייתי יכול להמשיך עוד 7 לפחות

פורסם

ה gshock של casio די עמידים, בינתיים הצלחתי להרוס רק 2 כאלה וזה דרש המון התעללות.

עכשיו יש לי את הaw590 שלדעתי ממש יפה וגם נורא נוח

http://site.bodying.net/watches/images/g_shock/aw_590_1a-big2.jpg

פורסם

אם אתה מוכן להזמין מחו"ל אז בתקציב הזה אפשר לקנות דיזל או טיסוט יפה בלי שום בעיה

פורסם

יש מהדוה מתכתית של הGSHOCK?

אני מוכן להזמין מחו"ל, כל עוד השעון ישרוד כמה שנים

פורסם

לי יש את ה G shock הכי פשוט שיש, הוא ממלא את תפקידו נאמנה והוא עולה בארץ באיזור ה200 או 300, לא בדיוק זוכר.

DW6900

פורסם

יש מהדוה מתכתית של הGSHOCK?

אני מוכן להזמין מחו"ל, כל עוד השעון ישרוד כמה שנים

הג'ישוקים למינהם בסדר (וכן גם לי בצבא היה אחד) אבל הם נורא בהמיים

הייתי הולך על משהו כזה בתקציב שלך

http://cgi.ebay.com/ORIGINAL-TISSOT-T014-410-11-037-PRC-200-WATCH-FREE-SHIP_W0QQitemZ230338142443QQcmdZViewItemQQptZWristwatches?hash=item35a13920eb&_trksid=p3286.c0.m14

יותר אלגנטי, משדר קצת יותר בגרות מג'ישוק

פורסם

לי יש כזה על הקיר :

040910094609s.jpg

רק במקום האדום זה כסוף , ואני בכלל לא מסתכל עליו :smile1:

פורסם

אתה מוסכניק? :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים