פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אני מאוהב בשעון החדש שלי!!!Omega Seamaster 300 M Quartz [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר בהתחלה קניתי שעון TAG Furmula 1 chrono בצבע לבן אבל הוא היה נראה לי של ילדים אז התבאסתי והחלפתי ל OMEGA. על היד הוא נראה ממש ממש יפה, יותר מבתמונה
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים יש לי את Tissot T65.7.589.51http://i022.radikal.ru/0907/b2/32017328dfd8.jpg
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אז מה ? חחח , לפותח הדיון תתחדש אחשלי , תשנה כותרת לאיזה שעון יש לכם .. לי יש Swatch Happy Joe http://img525.imageshack.us/img525/4628/gutterswatchhappyjoebluav4.jpg זה לא היד שלי זה סתם מצאתי בגוגל
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אני מאוהב בשעון החדש שלי!!!Omega Seamaster 300 M Quartz כמה הוא עלה לך?הוא נראה ממש טוב...
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים לכל רוכשי השעונים למיניהם האם חשבתם לרגע שזה רק חתיכת מתכת??? הרי ברור שלכל אחד מכם יש סלולרי ( פלפון ) ויש שם שעון.אז למה לקנות שעון בנוסף?? הרי השעונים האלה ממותגים ועולים לפחות את 4 ספרות או 3.אז מה בשביל הפוזה?? להרשים תחבר'ה.יותר עדיף תשקיעו בטיפול פסיכולוגי ותצאו מהתפיסה של "מה יגידו עלי" זה יעלה הרבה פחות ויעזור לכם הרבה יותר בחיים משעון. ולא אני לא מקנא - זה פשוט ניראה לי מיותר
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים לכל רוכשי השעונים למיניהם האם חשבתם לרגע שזה רק חתיכת מתכת??? הרי ברור שלכל אחד מכם יש סלולרי ( פלפון ) ויש שם שעון.אז למה לקנות שעון בנוסף?? הרי השעונים האלה ממותגים ועולים לפחות את 4 ספרות או 3.אז מה בשביל הפוזה?? להרשים תחבר'ה.יותר עדיף תשקיעו בטיפול פסיכולוגי ותצאו מהתפיסה של "מה יגידו עלי" זה יעלה הרבה פחות ויעזור לכם הרבה יותר בחיים משעון. ולא אני לא מקנא - זה פשוט ניראה לי מיותר כמה שאתה צודק
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים בתור מישהו שמסתובב עם שעון על היד מגיל צעיר מאוד , זה סוג של הרגל (לא לקנות שעונים יקרים אלא להסתכל על היד בשביל לדעת מה השעה)אין קשר לפוזה , לא מעניין אותי מה יגידו אחרים.יש לי כרגע שעון צלילה כי כשקניתי אותו צללתי די הרבה , עכשיו פחות ואני מחפש שעון אלגנטי ,לא מסובך מידי ולא פשוט מידי , זה הכל...
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אין בעיה אתה עוד מהנורמלים לי יש חבר שמדבר כמו פותר הת'רד והוא קנה שעון ב 10000 שקל של אומגה ועכשיו הוא שוקל אחד אחר ב 25000 אין לי מושג איך אנשים מדרדרים לכזו רמה של טמטום ועוד בשביל להרשים מעגל חברתי פלצני.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אין בעיה אתה עוד מהנורמלים לי יש חבר שמדבר כמו פותר הת'רד והוא קנה שעון ב 10000 שקל של אומגה ועכשיו הוא שוקל אחד אחר ב 25000 אין לי מושג איך אנשים מדרדרים לכזו רמה של טמטום ועוד בשביל להרשים מעגל חברתי פלצני. בטח זה עוזר למשוך בחורות (אומנם מפגרות, אבל בכל זאת).
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים כן כמה שזה נישמע פתטי ,בנות חושבות בעיקר על כסף (כן כן , וכל החכמים בלילה שיגידו שזה לא נכון ,ושזה רק פרחות ככך ,טועה ) ,ושעון הוא אינדיקציה לכסף .אגב ,אני קיבלתי שעון מאוד יקר (לא ינקוב מחיר ) בתור מתנה מסבא ,לכן אני לובש אותו ,אין קשר לפוזה ,כי הוא לא כל כך יפה ,ולעין שלו מבינה בשעונים (כמו עין של אישה ממוצעת ) הוא לא ניראה יקר ,פשוט כי אני מכבד מתנה כזו .
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים לכל רוכשי השעונים למיניהם האם חשבתם לרגע שזה רק חתיכת מתכת??? הרי ברור שלכל אחד מכם יש סלולרי ( פלפון ) ויש שם שעון.אז למה לקנות שעון בנוסף?? הרי השעונים האלה ממותגים ועולים לפחות את 4 ספרות או 3.אז מה בשביל הפוזה?? להרשים תחבר'ה.יותר עדיף תשקיעו בטיפול פסיכולוגי ותצאו מהתפיסה של "מה יגידו עלי" זה יעלה הרבה פחות ויעזור לכם הרבה יותר בחיים משעון. ולא אני לא מקנא - זה פשוט ניראה לי מיותר כרגע שללת כל סיבה לקנות בגדים במקום אחר חוץ מהשוק וכל סיבה לשים איי פעם תכשיט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.