עבור לתוכן

קניתי שעון OMEGA (או איזה שעון יש לי)

Featured Replies

פורסם

אני מאוהב בשעון החדש שלי!!!

Omega Seamaster 300 M Quartz

[attachment deleted by admin]

• תגובות 69
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שעון נחמד, אבל פשוט מדיי מטעמי.

אני אישית אוהב שעונים עם הרבה חגוגים ;D

פורסם
  • מחבר

בהתחלה קניתי שעון TAG Furmula 1 chrono בצבע לבן אבל הוא היה נראה לי של ילדים אז התבאסתי והחלפתי ל OMEGA.

על היד הוא נראה ממש ממש יפה, יותר מבתמונה :)

פורסם

אבל הת'רד הזה חסר מטרה והוא ספאם במהותו...

פורסם

אני מאוהב בשעון החדש שלי!!!

Omega Seamaster 300 M Quartz

כמה הוא עלה לך?

הוא נראה ממש טוב...

פורסם

לכל רוכשי השעונים למיניהם

האם חשבתם לרגע שזה רק חתיכת מתכת??? הרי ברור שלכל אחד מכם יש סלולרי ( פלפון ) ויש שם שעון.אז למה לקנות שעון בנוסף??

הרי השעונים האלה ממותגים ועולים לפחות את 4 ספרות או 3.אז מה בשביל הפוזה?? להרשים תחבר'ה.יותר עדיף תשקיעו בטיפול פסיכולוגי

ותצאו מהתפיסה של "מה יגידו עלי"

זה יעלה הרבה פחות ויעזור לכם הרבה יותר בחיים משעון.

ולא אני לא מקנא - זה פשוט ניראה לי מיותר :screwy::nono:

פורסם

האם חשבתם לרגע שזה רק חתיכת מתכת??? הרי ברור שלכל אחד מכם יש סלולרי ( פלפון ) ויש שם שעון.אז למה לקנות שעון בנוסף??

הרי השעונים האלה ממותגים ועולים לפחות את 4 ספרות או 3.אז מה בשביל הפוזה?? להרשים תחבר'ה.יותר עדיף תשקיעו בטיפול פסיכולוגי

כמה שאתה צודק :yelclap:

פורסם

בתור מישהו שמסתובב עם שעון על היד מגיל צעיר מאוד , זה סוג של הרגל (לא לקנות שעונים יקרים אלא להסתכל על היד בשביל לדעת מה השעה)

אין קשר לפוזה , לא מעניין אותי מה יגידו אחרים.

יש לי כרגע שעון צלילה כי כשקניתי אותו צללתי די הרבה , עכשיו פחות ואני מחפש שעון אלגנטי ,לא מסובך מידי ולא פשוט מידי , זה הכל...

פורסם

אין בעיה אתה עוד מהנורמלים

לי יש חבר שמדבר כמו פותר הת'רד והוא קנה שעון ב 10000 שקל של אומגה ועכשיו הוא שוקל אחד אחר ב 25000 :eek2:

אין לי מושג איך אנשים מדרדרים לכזו רמה של טמטום ועוד בשביל להרשים מעגל חברתי פלצני.

פורסם

אין בעיה אתה עוד מהנורמלים

לי יש חבר שמדבר כמו פותר הת'רד והוא קנה שעון ב 10000 שקל של אומגה ועכשיו הוא שוקל אחד אחר ב 25000 :eek2:

אין לי מושג איך אנשים מדרדרים לכזו רמה של טמטום ועוד בשביל להרשים מעגל חברתי פלצני.

בטח זה עוזר למשוך בחורות (אומנם מפגרות, אבל בכל זאת).

פורסם

כן כמה שזה נישמע פתטי ,בנות חושבות בעיקר על כסף (כן כן , וכל החכמים בלילה שיגידו שזה לא נכון ,ושזה רק פרחות ככך ,טועה ) ,ושעון הוא אינדיקציה לכסף .

אגב ,אני קיבלתי שעון מאוד יקר (לא ינקוב מחיר ) בתור מתנה מסבא ,לכן אני לובש אותו ,אין קשר לפוזה ,כי הוא לא כל כך יפה ,ולעין שלו מבינה בשעונים (כמו עין של אישה ממוצעת ) הוא לא ניראה יקר ,פשוט כי אני מכבד מתנה כזו .

פורסם

כרגע שללת כל סיבה לקנות בגדים במקום אחר חוץ מהשוק וכל סיבה לשים איי פעם תכשיט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים