עבור לתוכן

כונן קשיח מלא

Featured Replies

פורסם

שלום!

כאשר אני מקליק עך properties של documents and settings אני מקבל 23GIGA תפוסים אך כאשר אני נכנס לתוך התיקייה כל הקבצים מראים כל תפוסה של בערך 4.5 ג'יגה. מי יפתור לי את החידה ויסהיר לי היכן נמצאים עוד בערך כ- 18 ג'יגה?

נסתרים? ניסיתי לבדוק גם קבצים נסתרים אך לא השתנה דבר. תודה מראש

פורסם

יש תוכנה בשם:

SpaceSniffer

תפתח אותה ותראה, לי היא עזרה.

פורסם

לא בטוח..

לפעמים מה שתופס הרבה, זה מקום שהוא מקנה אם לא אין לך מספיק RAM, וזה משתבש לפעמים, אז יש יותר מידי מקום תפוס כתוספת לRAM.

בנוסף אולי יש לו קבצים נסתרים כל שהם.

פורסם

לא נראה לי הגיוני שה-Pagefile יתפוס 18 ג'יגה..

--------

אה, רגע, הוא מדבר בכלל רק על הסיפריה documents and settings.

לא בדיוק הבנתי מה בדקת שראית 4.5 ג'יגה. נכנסת לתיקיה, עשית select all על מה שהיה שם (אל תשכח להציג קבצים מוסתרים וקבצי מערכת) ועל זה עשית מאפיינים ?

פורסם

אני חושב שהוא מדבר שמקש ימני על הDOCUMENTS AND SETTINGS מראה לו 23GB, אבל שהוא בודק סה"כ אז יוצא לו 4.5GB.

אבל נחכה שהוא יענה לנו.

פורסם

אז זהו, הוא בודק סה"כ של מה?

הרי יש שם ים תת-סיפריות וקבצים שונים ומשונים..

פורסם

mosfos50, תריץ את:

http://www.jam-software.com/treesize_free/download.shtml

היא תראה לך בדיוק כמה כל קובץ\תיקיה תופס.

חוץ מזה שאם תוריד את ה-V מהסתרת קבצי מערכת (ב FOLDER OPTIONS) רוב הסיכויים שתוכל לראות בעצמך לאן הנפח החסר נעלם, אבל עם TREESIZE זה מוצג הרבה יותר יפה ופשוט.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המשיבים. אני מעריך זאת. ובכן, ניסיתי לבדוק גם דרך תוכנות. גם דרך disc management וגם דרך תיקיות נסתרות. תמיד כשאני מקליק properties על documents and settings מראה שיש תפוסה של 23 ג'יגה. כשאני נכנס ובודק תיקייה תיקייה זה בסך הכל בערך 5 ג'יגה שתפוסים (שאני יודע וראוה מה מכילה התפוסה) איני מוצא היכן שאר ה-18 מוחבאים? תעלומה?"

תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 27.08.2009 בשעה 15:27:25

ושוב תודה ובמיוחד למנהל המדור שהמליץ על הרצת התוכנה treesize. ע"י הרצת התוכנה גיליתי את הקבצים המיותרים ומחקתי אותם. הכונן חזר לנפח גודלו האמיתי. נראה שתוכנה זו מעולה. תודה רבה.
פורסם

אז אולי תהיה נחמד ותגלה מה היו אותם קבצים מיותרים?

פורסם
  • מחבר

סרטי mkv

פורסם

mosfos50, תריץ את:

http://www.jam-software.com/treesize_free/download.shtml

היא תראה לך בדיוק כמה כל קובץ\תיקיה תופס.

חוץ מזה שאם תוריד את ה-V מהסתרת קבצי מערכת (ב FOLDER OPTIONS) רוב הסיכויים שתוכל לראות בעצמך לאן הנפח החסר נעלם, אבל עם TREESIZE זה מוצג הרבה יותר יפה ופשוט.

אחלה תוכנה, אימצתי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים