עבור לתוכן

מה מביאים למורה לנהיגה?

Featured Replies

פורסם

נהוג להביא למורה מתנה אחרי שעוברים טסט.

בד"כ מביאים יין, אבל אני זוכר שמישהו הביא לו איזה משקה ואז הוא זרק שהוא שותה רק וודקה.

אז חשבתי להביא לו איזה בקבוק טוב של וודקה (הבנתי שיש רוסקי או כל מיני וודקות טובות)

אבל השאלה אם וודקה זה לא טיפשי מדי, כי אחרי הכל הוא לא ערס בן 17.

יש לכם רעיון?

איזה וודקות קלאסיות טובות יש?

פורסם

לא יודע מה נהוג להביא למורה,לשלי הבאתי נפיחה חמה מהתנור.

אתה לא חייב להביא לו כלום,שמור תכסף

פורסם

תאכלס שמור את הכסף מספיק שילמתה 4K עלז ה

פורסם

תאכלס שמור את הכסף מספיק שילמתה 4K עלז ה

תהרוג אותי. אבל עם כל האגרות,העמלות ודמי הטיפול יוצא שאתה מוציא כ"כ הרבה כסף..

למה כ"כ כואב לאנשים להוציא עוד 50 שקל ולתת איזה משהו סימלי למורה? (בתנאי שהוא היה אחלה גבר ולא סתם איזה שמוק שרצה לחלוב אותך)

לפותח הת'רד - בכל קניון יש חנות של "מתנות לגבר" , הם מתעסקים בכל מיני גאדג'טים ומתנות..

אלכוהול אם המורה לא אוהב אז מיותר לקנות..

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל אותי מורה הנהיגה מרח כל כך הרבה בזמנו שגם בלי מתנות שילמתי לו איזה 600 שקל מעבר למה שהייתי צריך - ורק רציתי להפטר ממנו כבר.

פורסם
  • מחבר

המורה שלי ממש תותח והוא גם הביא לי כסף על אנשים שהבאתי לו, אני חייב להביא לו משהו

פורסם

אפשר לשאול כמה שיעורים לקחת?

פורסם

תביא לו מחשב מקינטוש :silly:

פורסם

אלכוהוליסט או לא בקבוק של J&S יקשט כל ארון ראווה ביתי...

פורסם

נשיקה

פורסם

אחרי שהוא סיבן אותי שזה נורא סיכון מבחינתו ועולה לו אגרה מאוד גבוהה להביא לתלמיד רכב לטסט ולקח לי כמעט 500 ש"ח דמי שכירות רכב פר טסט, אני למורה שלי לא הבאתי כלום.

לפחות נהגתי בביטחון וקיבלתי רישיון לאחר תיאוריה ראשונה ושני טסטים (30 שיעורים, כולל אלה של ההכנה לפני כל טסט).

פורסם

העמדה למבחן מעשי (טסט) = 300 ש"ח

אגרה = 125 ש"ח

נהוג לקחת שיעור לפני הטסט = 100 ש"ח

יוצא בסביבות ה-500

הוא לא שדד אותך..

המינימום הוא 28 שיעורים,ניגשת ונכשלת,אז עשית עוד תרגול ככה ש-30 זה לא יותר מדיי,משמע הוא לא מרח אותך..

חח נראה לי סתם תפסת מהמורה שלך איזה מניאק

פורסם

נזכרתי. 450 ש"ח הוא לקח לי רק על הרכב לטסט.

120 ש"ח אגרת משרד התחבורה שילמתי בנוסף בדואר ועל כל שיעור לפני הטסט הוא רצה עוד 90 ש"ח. כל זה בשביל סובארו אימפרזה מסכנה.

בחייאת אם הייתי מבין קצת הייתי לפחות הולך ללמוד נהיגה עם מורה שיש לו אוטו משובח.

היה לי הלם בקו"ם כשעליתי לראשונה לאחר מכן על רכבים חדשים מודל 2006+ ופשוט לא הייתי מוכן לכח והתאוצה והשליטה החדשה שלהם בהגה ולקח זמן להתרגל.

אבל מי שהיה לו מורה שלא ניצל אותו, מומן באמת ללכת לאחת מחנויות המתנות לגברים ולהביא לו איזה משהו עם תוית צרובה (30 ש"ח) "מורה הנהיגה הטוב בעולם" או משהו כזה.

פורסם

בפעם הראשונה זה היה האינטרסט של המורה שלי שאעבור , כי כל שיעור שהייתי עושה , זה היה עולה לו , בפעם השנייה אמרתי למורה שלי שאם הוא יגע לי בהגה , הוא יעוף מהרכב החוצה יחד עם המושב של הטייס משנה .

אחרי הטסט הוא התקשר אלי , אמר לי שעברתי , ומאז לא שמעתי ממנו ולא ראיתי אותו , את הרישיון הוא זרק לי בתיבה של הבית ...

אם אתה רוצה להיות ממש נחמד , קנה לו איזו קסדה או משהו .

פורסם
  • מחבר

^ למדת בקבלנות או מה?

עשיתי כבר איזה 25 שיעורים +-

לאדע המורה שלי ממש תותח, השיעורים איתו אחלה והוא גם עושה ג'סטות (נתן לי לסוע לים פעם אחת ואז חזר לבד וכל מיני כאלה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים