עבור לתוכן

שאלה/מידע בקשר לאייבורי

Featured Replies

פורסם

ידיד שלי פגש השבוע חבר שמתעסק בתחום של מחשבים

החבר שאל אותו היכן הוא נוהג לקנות ציוד למחשבים ואמר לו שבעיקר אצל אייבורי. (אני אישית קניתי אצלהם 2 מחשבים לבית שלי וטפו טפו עובדים מצוין כבר שנתיים +)

אז הוא התחיל להגיד לו שהם מרמים במעבדים - שהם ממירים אותם כך שא"א לדעת שבעצם קיבלת מעבד חלש יותר או מהו כזה. (והיתה גם הפניה של dell אליהם שלא ישתמשו בשם שלהם או משהו כזה)

הידיד שלי פנה אלי וסיפר לי כדי שאנסה לברר אצל מכר שלי שהיה פעם איש מכירות באייבורי - אבל הוא טוען שאין דבר כזה.

אני לא פתחתי את האשכול כדי להשמיץ את אייבורי אני וגם החבר שלי קונים שם באופן קבוע - ואני אישית לא ראיתי/חוויתי בעיות.

אם למישהו יש הוכחות ממשיות או מישהו שעבד שם ויודע על כאלה דברים בבקשה שישלח אלי בפרטי.

מבחינתי המנהלים יכולים לחסום את האשכול הזה ואולי אף רצוי שיעשו כך כדי שלא יהיו חשופים לתביעות - כי תמיד יהיו מי שירצו להשמיץ.

פורסם

ה"חבר" מדבר שטויות!

אז הוא התחיל להגיד לו שהם מרמים במעבדים - שהם ממירים אותם כך שא"א לדעת שבעצם קיבלת מעבד חלש יותר או מהו כזה.

נראה מאוד מאוד לא סביר(מבחינה טכנית צריך סביבת יצור מאוד מתקדמת) ולא משתלם לעשות את זה ברמת חומרה

הפניה של dell אליהם שלא ישתמשו בשם שלהם או משהו כזה

מה זה קשור?

פורסם

זה לא המקום לחפש לכלוך וכותרות. גלוש לאתר www.tluna.co.il וקרא בעצמך על כל הכוכבות. :locked:

לגבי העניין עם DELL, הנה המידע המלא:

אני אסכם את העניין ואת הדבר היחיד שרלוונטי כאן והן העובדות ע"פ חברת DELL. נלקח מהכתבה של גלובס:

http://globes.co.il/news/article.aspx?did=1000491175&fid=594

1) דל טוענת בפני אייבורי כי היא מוכרת מחשבים ניידים משומשים בתור מחשבים ניידים חדשים

2) כמו כן מפרסמת אייבורי מידע שגוי על מפרטי המחשבים ותנאי האחריות של מוצרי החברה

3) לטענת דל, אייבורי מפרסמת את המידע השגוי בחנויות הרשת ובאתר האינטרנט שלה

4) מבדיקות שערכה DELL, עולה כי מחשבים נידיים שנמכרו באמצעות אייבורי ו-KSP עברו שינויי חומרה ותוכנה כך שאיכותם המקורית נפגמה, והדבר נעשה ללא אישורה של החברה.

5) DELL מציינת כי הן אינן מציינת כי האחריות המגיעה מדל היא רק לחומרה, בעוד האחריות עבור התוכנה היא על-ידי הרשתות עצמן.

לבסוף, דל דורשת מאייבורי ו-KSP להתחייב כי לא ימכרו מחשבים ניידים או כל מוצר אחר בו נעשה שינויי במפרט התוכנה או החומרה, וכי לא יכללו אחריות מטעם דל ללא הסכמתה המפורשת.

כמו כן כותבת דל כי בשל הנזק הרב שהחברות גורמות לה, הן נדרשות לחדול מכל שימוש שהוא בתמונות מוצריה ובסימני המסחר שלה וכן להסיר כל פרסום שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים