עבור לתוכן

כמה שאלות על התאוריה .

Featured Replies

פורסם

לא, אני חושב שנהג ברכב פרטי צריך להכיר את משמעות התמרורים, חוקי התנועה והתנהגות נכונה על הכביש, שזה עיקר התיאוריה. מדהים איך אנשים נטפלים לסעיף זניח בתיאוריה שבכלל לא מופיע במבחן ועליו עושים דה-לגיטימציה למבחן שאמור להקנות ידע תיאורתי חשוב מאד בתפעול נכון ומקצועי של הרכב. אגב, אני כל יום רואה על הכביש איך הנהגים הישראלים את "התכל'ס יודעים גם קודם וגם אם לא - הדברים הבאמת חשובים מסומנים בשילוט על הכביש בצורה מאד מאד ברורה לרוב". אני בטוח שגם ה-400 הרוגים בשנה על הכביש ועשרות אלפי פצועים ידעו את התכל'ס. עצום העובדה שכמעט כל רכב בארץ עם מכות בפח/שפשופים מראה עד כמה ישראלים תותחים על הכביש. כל אחד כאן שומאכר. מדהים איך אנחנו עדיין לא שולטים בפורמולה 1. בטח בגלל האנטישמיות. ::)

פורסם

זה עולה 43 שקל ?

חשבתי שזה משהו כמו 100+ בשביל תאוריה .

ואם אני נכשל (מאוד מאוד מקווה שלא) רק אחרי שבוע אפשר לעשות עוד פעם את המבחן?

ואיפה אני צריך להגיד שאני עושה תאוריה בשביל קטנוע ולא לאוטו ?

:s05: :s05: :s05:

אתה יכול לגשת יום אחרי יום,יש פקידה בכניסה,דבר איתה..

ויש לוח תמרורים,לא צריך לדעת מספור.

בהצלחה.

פורסם

לא, אני חושב שנהג ברכב פרטי צריך להכיר את משמעות התמרורים, חוקי התנועה והתנהגות נכונה על הכביש, שזה עיקר התיאוריה.

בתיאוריה שלי היו בערך 6-7 שאלות על תמרורים, וכל שאר המבחן היה מלא בבולשיט. האם החכמתי מזה? לא. מתי למדתי באמת מה הכל אומר? בשיעורי הנהיגה עצמם.

התיאוריה כיום היא בדיחה עצובה, ובאמת תלויה יותר במזל מבלימוד החומר.

ולפני שתדפוק פה איזו תגובה שנונה, עברתי תיאוריה ראשונה.

פורסם

אמר שהבן אדם שהתווכח איתי שבוע בפורום אקטואליה על גיאולוגיה ברצועת עזה ואיך בלתי אפשרי יותר לחפור מנהרות אחרי עופרת יצוקה ויגיע לכאן צי נייד של מעצמות אירופה שימנע הברחות.

פורסם

לא, אני חושב שנהג ברכב פרטי צריך להכיר את משמעות התמרורים, חוקי התנועה והתנהגות נכונה על הכביש, שזה עיקר התיאוריה. מדהים איך אנשים נטפלים לסעיף זניח בתיאוריה שבכלל לא מופיע במבחן ועליו עושים דה-לגיטימציה למבחן שאמור להקנות ידע תיאורתי חשוב מאד בתפעול נכון ומקצועי של הרכב. אגב, אני כל יום רואה על הכביש איך הנהגים הישראלים את "התכל'ס יודעים גם קודם וגם אם לא - הדברים הבאמת חשובים מסומנים בשילוט על הכביש בצורה מאד מאד ברורה לרוב". אני בטוח שגם ה-400 הרוגים בשנה על הכביש ועשרות אלפי פצועים ידעו את התכל'ס. עצום העובדה שכמעט כל רכב בארץ עם מכות בפח/שפשופים מראה עד כמה ישראלים תותחים על הכביש. כל אחד כאן שומאכר. מדהים איך אנחנו עדיין לא שולטים בפורמולה 1. בטח בגלל האנטישמיות. ::)

לא יודע מתי למדת לתאוריה בפעם האחרונה,אבל התאוריה מפוצצת שאלות הזויות זה אחד.

דבר שני,העסק הזה מתנהל כמו טריוויה..אתה יכול לעבור במזל ויכול להכשל עשר פעמים גם אחרי שלמדת..

(עברתי ראשונה)

פורסם

אמר שהבן אדם שהתווכח איתי שבוע בפורום אקטואליה על גיאולוגיה ברצועת עזה ואיך בלתי אפשרי יותר לחפור מנהרות אחרי עופרת יצוקה ויגיע לכאן צי נייד של מעצמות אירופה שימנע הברחות.

...מה לעזאזל אתה רוצה? איך זה רלוונטי ל.... משהו? :kopfpatsch:

פורסם

20 שקל להרשם ללמד? המניאקים האלה כל חצי שנה מתייקרים ב-5 שקלים :pissed:

כשאני למדתי, לפני חצי שנה, זה עלה 15, וכמה חודשים לפני זה המחיר היה 10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים