עבור לתוכן

נייד ורוד עד 5000 שח

Featured Replies

פורסם

היי,

מחפש מתנה לחברה מחשב נייד שיהיה מסוגל לנגן סירטי HD עם יציאה לפחות של Svideo

הכי חשוב שיהיה בצבע ורוד :)

תודה...!

פורסם

אם אדום יכול להתאים אז יש לך את הדל החדשים 1555 מגיע בצבע אדום עם מסך LED ברולוציית FULL HD באיזור ה5000

פורסם
  • מחבר

רזולוציה פחות מעניין היציאה לטלויזיה ואפשרות לנגן קבצים כבדים כמו MKV כן מעניין...

אבל הכי חשוב ורוד:)

פורסם

ה-1537 של דל קיים בוורוד, לגבי ה-1555 אני לא בטוחה אבל בכלל לדל בדר"כ יש את מבחר הצבעים הכי גדול. לאור העובדה שהמפרט הנדרש לך הוא צנוע והדגש שלך הוא על העיצוב, אני ממליצה שתיצור קשר עם חנות כמו notebookclub לדוגמא ותשאל אילו מחשבים הם יכולים להציע לך בוורוד. יש מעט מחשבים שהצבע הפופולארי ביותר שלהם הוא וורוד, זה מאד תלוי בזמינות מלאי.

אלו מחשבים גדולים למדי, כמה החברה שלך מניידת את המחשב הזה? השיקול של הצבע אולי משמעותי בשבילך אבל דברים כמו ניידות נמוכה עשויים לפגוע מאד בשימושיות של המחשב.

יש ל-LG לפעמים דגמים שזמינים בוורוד, אולי ה-E310 ב-13.3". גם אסוס מייצרת מחשבים עם דגש על מראה וצבעוניות, ה-F6 שלהם ב-13.3" מגיע בעיצובים מאד נשיים, לא בהכרח וורוד חלק אבל יש שם דברים די וורודים סה"כ. זה נראה ככה:

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=azn1WqzqMzSN8iSM

יש מצב שזה יחרוג מהתקצציב שלך, פעם אחרונה שראיתי את העיצוב הזה נדמה לי שזה חרג אבל אין מה להפסיד, תברר.

לדעתי גם ה-F8 ב-14.1" זמין בוורוד.

מי בארץ יכול לספק לך את הדגמים הללו דווקא בוורוד אם בכלל אני לא יכולה לומר. תצטרך להתקשר לחנויות שמחזיקות את הדגמים ולשאול.

פורסם

מה עם לקנות נייד רגיל (מהמומלצים), ולהשתמש ב skin?

http://www.laptopskins.net/

פורסם
  • מחבר

תודה:)

הנייד של LG דגם E310 נראה בנתיים הכי מתאים ועם נתונים טובים יחסית למחיר זול (3200 שח).

הצורך הוא במחשב נייד מסך מקסימום 13.3...

לE310 אין יציאת SVIDEO, רק VGA וHDMI, אבל לא כמו בשאר המחשבים שאין בהם אפילו יציאות אלו.

כפיר.

פורסם

Svideo לא תמצא, זה עבר מן העולם.

פורסם
  • מחבר

יש דרך לחבר למסך שהוא לא LCD מחשב שאין לו יציאת SVIDEO? (עם VGA? HDMI?)

פורסם

תלוי בחיבורים של המסך שלך. ברוב המסכים (ובזה כוונתי למסכי מחשב, לא טלוויזיות) תמצא לפחות VGA, במסכים חדשים יכול להיות HDMI או DP.

פורסם
  • מחבר

QttP תודה, טוב לדעת, איזה דרך אם כן יש בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה CRT?

פורסם

לקנות ממיר פעיל מ-VGA ל-SVIDEO/RCA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים