עבור לתוכן

עזרה|כרטיס אשראי צעיר

Featured Replies

פורסם

שבוע הבא אני בן 16 ואני פותח חשבון בבנק מזרחי ויש לי הכנסה מהורים שלי של 5500 שקל קבוע כל חודש

ואני רוצה לדעת את כל הדברים שאני יכול לעשות עם הכרטיס אשראי הצעיר

והאלו השאלות שלי:

1.מהי המסגרת האשראי?

2.האם אני יכול לעשות תשלומים?

3.האם אפשר לקנות באינטרנט?

ועוד דברים ששכחתי

ועוד משהו מה אני יכול לעשות עם הצקים?

פורסם

1. 0 שקל (אתה יכול להוציא רק כמה שיש לך)

2. לא

3. לא

אתה לא יכול לגהץ, לשלם באינטרנט, לקנות דרך הטלפון, תשלומים, צ'קים

בקיצור כלום

רק להפקיד ולמשוך זהו ..

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות בבקשה!!!

פורסם

דרך בנק הפועלים אתה מקבל כרטיס דיירקט שבו אתה יכול "לגהץ", למשוך ולשלם באינטרנט בדיוק כמו כרטיס אשראי רגיל, רק בארץ.

מתחילים עם מסגרת של 400 ש"ח בפעולה אחת ואם יש לך הכנסה קבועה אז אפשר לחתום על כמה מסמכים ואז תוכל למשוך יותר במכה.

אין צ'קים ואי אפשר להיכנס למינוס. אין עמלות כמובן.

פורסם

1. ככל שאתה מוסיף סימני קריאה, כך פחות אנשים יענו לך. פה זה לא פורום של "כל המרבה הרי זה משובח" אלא של "כל המוסיף גורע".

2. לתשובות אוטנטיות מדוע שלא תיגש לסניף של הבנק הקרוב ותברר? אולי משהו השתנה או בנק כולשהו יצר כרטיס עם יותר הרשאות לצעירים, במיוחד עם הכנסה ענקית כזאת בגיל כזה צעיר וייתכן שאף תקבל כרטיס אשראי מעבר ל"צעיר" עם יותר הרשאות עקב הסכום הנ"ל.

פורסם

יש מכל מיני סוגי כרטיסים, תכנס לבנק שלך ותתייעץ.

יש כרטיסים גם שניתן לגהץ וכו'.

אישית, אני מציע לך שלא להוציא.

כרטיס אשראי רק מפתה ומקל על כל העניין של ההוצאת כסף, וככה אתה לא חושב פעמיים לפני שאתה מוציא.

פורסם
  • מחבר

איפה הכי כדי לפתוח חשבון בנק?

פורסם

רוב מה שנאמר פה יחסית נכון ואחזק אותם, מה שכן- כשאתה הולך לבנק מן הסתם רצוי שתלך לסניף הבנק שקרוב לביתך ובו גם לרוב הוריך נמצאים (כך תכיר את הפקידים הנחמדים לעתיד.. :P) כדי שתדע להתמצא במקום וגם תדע איך העסק מתנהל שם, איפה מפקידים צ'יקים, כספומט, פקיד למטרה כזו וכזו..

אני זוכר שכשאני הנפקתי את הכרטיס שלי זה היה נראה כמו מבוך בין כל הקוביות של הפקידים.. :bash:

בכל אופן, מסגרת בבנק הפועלים (איפה שאני ומאמין עוד הרבה) פועלת בצורה בחשבון צעיר אלא אם שינו את ההתניות בזמן האחרון-

*עד 400 שקל להוצאה יומית, קנית נעליי אדידס ב-388, נותר לך עוד 2 שקל להוציא באותו היום בהם אתה יכול לקנות מסטיק..

*אין עמלות על הכנה והוצאת כספים.

*הכרטיס אשראי לא יכול לשמש אותך כויזה לקניות בחו"ל

*אפשר לגהץ, מטומטם לציין שבשביל לקנות מסטיק ב-2 שקל זה יהיה וואחד טמטום. :kopfpatsch:

*אין אופציה לתשלומים.(ממליץ שתוודא את זה כי יתכן וזה הישתנה או לא יודע מה.. :-X)

בהתחלה אתה תקבל מלא מסלולים בחינם שיאפשרו לך לבדוק מצב חשבון (מצב SMSים וכל מיני..) שעם הזמן חלקם יחלו לעלות כמה שקלים.

את הכרטיס עצמו אתה תקבל כשבוע בערך אחרי פתיחת החשבון, אל תלחץ אם הוא טיפה מתעקב..

חוץ מזה אני ממליץ שתלך עם הורה כדי שיעזור לך בתהליך למרות שאתה יכול לבצע את פתיחת החשבון גם לבד. קיימת גם אופציה של מצב- "הורים ערבים" בה הוריך יכולים לראות את צורך הניהול של החשבון שלך, אם אתה מבזבז יתרה או שמצב החשבון סדיר. לדעתי האישית זה כדאי שהוריך יהיו בעסק, אחר"כ כשתעבור את 18 תעיף אותם ותנהל את החשבון לבד..

חוץ מזה תביא איתך את תעודת הזהות שלך והעיקר הוא- תתכונן לחתום הרבה פעמים! :xyxthumbs: (היד תכאב לך.. :lol:)

בהצלחה ותתחדש! ;)

נ.ב-

הייתי ממליץ לך לרוב להשאיר את הכרטיס בבית כדי למנוע מצב של היתלהבות יתר ובסוף יגנבו לך אותו או שאתה תאבד אותו או מצב שכיח יותר- הוא יגרה אותך להישתמש בו יותר מדי כי על כל "פיפס" קטן שתראה אתה תקנה איתו. תשאיר בבית בפינה מסוימת ואם אתה יודע נגיד שהיום אתה הולך לקנות נגן MP3 חדש ברשת X אז כך אותו איתך, סתם חבל לדעתי "להיסחב איתו.."

פורסם

לי יש בלאומי כרטיס אשראי מאז שאני בן 17 , היה לי ויזה צעיר והיה אפשר לגהץ (עד 500 אם אני לא טועה ) אם יש לך הכנסה קבועה , הבנק יגדיל לך את המסגרת

ויהיה לך כרטיס למשיכת מזומנים וגיהוצים .

פורסם

בעיקרון אני כבר לא קטין אבל עוד נשארתי עם הויזה צעיר. יש לי חשבון באגוד, בעיקרון אתה צריך להכניס באופן חד פעמי כסף לפיקדון שישמש כערבות במקרה ובו תהיה בחריגה, סכום הכסף שתפקיד יהיה גובה מסגרת כרטיס האשראי. משיכה מכספומט מוגבלת לכמה מאות שקלים ביום ובתנאי שיש לך כסף בחשבון, אפשר לגהץ עד גובה המסגרת כולל תשלומים ורכישות מהאינטרנט בחו"ל, אסור להיכנס למינוס(ולכן אתה צריך "להפקיד ערבות" למקרה שתבצע קניות באשראי ובסוף החודש החיוב ירד בלי שיהיה לך כסף בחשבון). כמובן שעד גיל 18 כמעט ואין עמלות, אם אני זוכר נכון זה מוגבל למקסימום של 10-15 שקלים בחודש.

ולכל מי שאמר שעם כרטיס אשראי מזבזבזים יותר: אולי זה רק אני, אבל לי יש נטיה לבזבז יותר כשיש לי מזומן ביד ולא כשאני מגהץ כרטיס אשראי ואז אני לא יכול לדעת אם יהיה לי את הכסף כשהחיוב ירד בסוף החודש.

פורסם

אתה בן 15 ואתה מקבל מההורים שלך 5,500 שקל כל חודש? :-[ :screwy:

פורסם

הילדים של היום זה לא מה שהיה פעם.

פעם, הילדים רכבו על גמלים.

היום הגמלים רוכבים עם הילדים . . .

play_gamal.jpg

פורסם
  • מחבר

אתה בן 15 ואתה מקבל מההורים שלך 5,500 שקל כל חודש? :-[ :screwy:

אחי לא הבנתה זה הכנסה של הורים שלי ועם פשוט מכניסים לי את זה לחשבון שלי

פורסם

אני עדיין לא הבנתי למה אתה מתכוון.

פורסם

אחי לא הבנתה זה הכנסה של הורים שלי ועם פשוט מכניסים לי את זה לחשבון שלי

למה ההורים שלך מכניסים את המשכורת שלהם לחשבון צעיר שלך, מה זאת השיטה החדשה של הישראלים לחסוך עמלות :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים