עבור לתוכן

מחפש המלצה לכרטיס מסך שינגן HD 1080 חלק לגמרי.

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי הוא:

E5200 מעבד

4G RAM 800 זכרון

MSI G31M4 לוח

אני מחפש כרטיס מסך בעל יציאה שמסוגלת להעביר HD1080 למסך LCD גודל 40 ברמה גבוה

חשןב לי מאוד האיכות של הסרט.

המחשב יהיה מיועד לסרטים HD1080 ולעבודה שוטפת של פייסבוק מסנג'ר ושאר השטויות.

לגבי תקציב אין לי מושג מה סדרי גודל, תנו לי כיוון.

והאם שווה לקנות חדש או יד שניה?

תודה

• תגובות 46
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה כסף אתה מוכן להשקיע, זה מסתכם בזה בסופו של דבר.

כדי לתת לך כיוון בכל זאת הנה 4 אפשרויות שינגנו HD חלק:

כרטיס מסך SAPPHIRE HD4350 256MB DDR2 - RETAIL

מחיר כולל מע"מ: 221 ₪

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5060

כרטיס מסך SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 - RETAIL

מחיר כולל מע"מ: 391 ₪

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4491

כרטיס מסך SAPPHIRE HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL

מחיר כולל מע"מ: 811 ₪

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4713

כרטיס מסך INNO3D GTX275 896MB GDDR3 - 240 SP - N275-1DDN-H3IY - RETAIL

מחיר כולל מע"מ: 1185 ₪

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5187

נתתי לך כאן את המינימום והמקסימום שיתאים בשבילך.

הכרטיס הראשון יציג לך בצורה מושלמת 1080p בדיוק כמו האחרון. לעומת זאת ייתקשה מאוד בהפעלת משחקים כבדים על הרזולוציה הזו.

הכרטיס השני מן הסתם גם יפעיל תכני HD בדיוק כמו השניים האחרים, הוא ייתן ביצועים עדיפים על הראשון בצורה משמעותית וייתן לך מענה במשחקים בהגדרות יחסית מינימליות.

הכרטיס השלישי נחשב כיום לאחד הכרטיסים המובילים ויפעיל כמעט כל משחק על הגדרות מקסימליות אם כי לא ברזו' שביקשת.

הכרטיס הרביעי יריץ כל משחק ברזו' שביקשת ונחשב לאחד מהכרטיסים הכי חזקים כיום.

פורסם

קודם כל לצרכים שפותח האשכול ציין, יספיק בהחלט הכרטיס הראשון שהצעת.

אולם, בתוספת 6 ש"ח יש לך את ה-9400gt עם קירור פיסיבי (שקט מוחלט ועדיף על מאוורר צעצוע), נפח זכרון כפול וביצועים טובים יותר בכלליות:

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28661&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

בנוסף אם אתה משתמש ב-CoreAVC לפענוח HD (האיכות שלו נחשבת עדיפה בדר"כ), רק הכרטיסים של אנוידיה תומכים האצת חומרה איתו.

במידה ואתה מבצע המרות וידאו למיניהן על גבי ה-GPU, איכות התמונה הסופית טובה יותר עם geforce.

עריכה: אם אתה הולך על 4350, זה עדיף בהרבה ממה שקישרו קודם:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25745

גם קירור פסיבי, יציאת hdmi, מפח זכרון כפול (לא יכול להזיק) וזול יותר - 200ש"ח.

אם אתה לא משתמש ב-coreavc לצפייה ולא מבצע המרות וידאו, הכרטיס הזה ^ יהיה עדיף בשל המחיר הזול.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה,

SyndromE אני די חדש בתחום ולא הבנתי בדיוק האם אני ישתמש בהמרות וידאו? לא יודע מזה בכלל

וגם לגבי CoreAVC אין לי מושג באיזה תוכנה אני ישתמש.

פורסם

אורן תהיה חייב לתת תקציב, כמה כסף אתה מוכן להשקיע?

ועוד שאלה די קריטית - האם היית רוצה שהכרטיס יריץ לך משחקים כגון PRO EVOLUTION 2009\2010 בצורה חלקה? כי אם כן מדובר כבר בכרטיס מסך למשחקים.

שכחתי להגיב בקשר לCOREAVC והמרות וידאו, אם אתה לא מבין בזה סביר מאוד להניח שלא תשמתמש - לא בCOREAVC ולא בהמרות וידאו משמעותיות שיצריכו שינויים קריטיים בחומרה שלך. כך שתסיר דאגה מליבך בנושא.

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא 400 שקל ואני לא הולך להשתמש במחשב למשחקים.

נראה לי 4670 הכי מתאים לא?

פורסם

לדעתי אם זה לא דחוף לך והתקציב הוא 400 שקל, כדאי לך לחכות חודש ליציאה של DX11 שאז יהיו לך 2 אפשרויות : HD4850 במחיר זול (400ש"ח), או כרטיס DX11 במחיר זול שייתן לך מענה לכל הבקשות שלך וגם יחזיק מעמד ליותר שנים מבחינת תמיכה בטכנולוגיות חדשניות.

פורסם

^^^

הוא לא צריך תמיכה ב - DX11 הוא כבר חזר ואמר שלא מתכוון לשחק משחקים

שים למספר המבדלים בין הכרטיסים:

כרטיסי nvidia תומכים להעברת קול דרך חיבור hdmi רק 5.1 ירוצים כמו כן צריך שלכרטיס הקול יהיה spdif out

כרטיסי ati תומכים 7.1 - כרטיס קול מובנה בכרטיס מסך מדגם ALC888

עם המעבד לא מריץ בצורה חלקה סרטי MKV שאתה מנגן או תעשה OC למעבד , או לחילופין ממליץ על 9400GT בגלל האצת חומרה לסרטי MKV דרך coreavc

פורסם

לא צריך שום COREAVC בשביל בשביל להאיץ H264/VC1, פשוט תתקין Media Player Classic Home Cinema

או MPC VIDEO DECODER ובעזרת כרטיס מסך של ATI (מכל סדרה החל מ HD3XXX) תוכל להאיץ HD במלואו עם DXVA.

בעזרת הכרטיסים של נבידיה ניתן להאיץ H264 בלבד עם MPC, האצת VC1 היא בעייתית ומצריכה שימוש בקודק שמגיע עם חלונות ב WMP11.

בכל מקרה מהניסיון שלי להאצת סרטי HD עדיף כרטיס של ATI ואם אפשר עדיף שתהיה מותקנת ויסטה או 7 על המחשב בשביל

להישתמש ב EVR ו DXVA 2 שמציגים הרבה פחות JITTER מה VMR9 שקים ב XP (לתשומת הלב EVR ב XP הוא תוכנתי ולא חומרתי).

פורסם

לא צריכה להיות בעיה להאיץ VC-1 עם כרטיס אנוידיה היום. אולי הקודק המובנה של MPC-HC לא יודע, אבל לא חייבים להשתמש בו או ב-MPC.

תוכנות בסיסיות כמו WMP או מתקדמות יותר כמו PowerDVD אמורות להפעיל האצת חומרה עם "Purevideo".

הבעיות של VC-1 היו בכרטיסים הישנים יותר. חוץ מזה שרוב תוכן ה-HD באנטרנט מגיע ב-H.264 בכל מקרה, ואם בזה עסקינן, בכלל הבנתי

ש-ATI+DXVA לא תומכים כראוי ב reference frames גבוה ופרופילים גבוהים מ-L4.1 של H.264/AVC, לעומת אנוידיה עם תמיכה מלאה L5.1

(ז"א, עקרונית יותר תכנים יקבלו האצת חומרה עם אנוידיה מאשר ATI)

פורסם

מצתרף לדיון בגלל שיש לי דרישות זהות, אני רוצה כרטיס שיריץ HD בצורה הטובה ביותר ב- WIN7

המפרט שלי הוא:

לוח אם: Asus M2NPV-VM בלוח יש יציאת DVI ויציאת HDTV OUT קומפוננט

מעבד: AMD Athlon 64 3500+

זיכרון: 2GB

לקחתי לבדיקה את הכרטיס Sapphire ATI RADEON 4650 1GB DDR2 PCI-E Retail HDMI אבל לא הצלחתי לעשות איתו האצת חומרה, אשמח להסבר איך בדיוק עושים זאת ב- MPC-HC? (כולל כתוביות כמובן)

יש לי אפשרות להחליף לכרטיס NVIDIA, אני מעוניין בכרטיס שיפנה לי כמה שיותר מה-CPU ושלא ארגיש עומס רב על המחשב כאשר אני מנגן 1080p MKV, האם אני זקוק לכרטיס התומך ב- CUDA לשילוב עם COREAVC, ואקבל האצת חומרה טובה יותר מאשר זאת שאפשרית ב- ATI?

אשמח לדעת מה הכי כדאי לי בתקציב של עד 400 ש"ח

מאיזה סדרה של NVIDIA יש תמיכה ב- CUDA?

האם יש כרטיס עם DVI+HDMI+SVIDEO? האם הכרטיסים בעלי DVI+HDMI יודעים להוציא לשני אותות דיגיטלים במקביל? למסך המחשב ולטלויזיה?

תודה מראש

פורסם

לקחתי לבדיקה את הכרטיס Sapphire ATI RADEON 4650 1GB DDR2 PCI-E Retail HDMI אבל לא הצלחתי לעשות איתו האצת חומרה, אשמח להסבר איך בדיוק עושים זאת ב- MPC-HC? (כולל כתוביות כמובן)

תוריד מכאן גרסא אחרונה complete package (קודקים מובנים)

http://www.xvidvideo.ru/content/category/1/1/2/

זה אמור לפעול בברירת מחדל. (הקודקים שמעניינים אותך הם h264/avc dxva ו-vc1 dxva שמופיעים ב-internal filters בהגדרות)

וה-renderer צריך להיות EVR Custom Pres, אבל שוב, זה אמור להיות מוגדר בברירת מחדל.

איזה קבצים ניסית לנגן ?

יש לי אפשרות להחליף לכרטיס NVIDIA, אני מעוניין בכרטיס שיפנה לי כמה שיותר מה-CPU ושלא ארגיש עומס רב על המחשב כאשר אני מנגן 1080p MKV, האם אני זקוק לכרטיס התומך ב- CUDA לשילוב עם COREAVC, ואקבל האצת חומרה טובה יותר מאשר זאת שאפשרית ב- ATI?

אשמח לדעת מה הכי כדאי לי בתקציב של עד 400 ש"ח

מאיזה סדרה של NVIDIA יש תמיכה ב- CUDA?

coreavc עם CUDA יעבוד על כל כרטיסים מסדרה 8 ומעלה (לתכני h.264 בלבד), מלבד כרטיסים ישנים יותר עם ליבת G80 (לא רלוונטי לגביך)

אתה לא אמור להרגיש הבדל בין אנוידיה ל-ATI מבחינת האצת חומרה כל עוד היא עובדת, אבל כמו שציינתי קודם ATI בעיתיים עם קידודים מסויימים

בפרופיל גבוה מ-L4.1 שהם נדירים בפני עצמם \ מעל הסטנדרד אם אני לא טועה. אז אני לא יודע אם כדאי לייחס לזה חשיבות בכלל (למרות שקראתי כמה תגובות תסכול בפורום של ATI)

האם יש כרטיס עם DVI+HDMI+SVIDEO? האם הכרטיסים בעלי DVI+HDMI יודעים להוציא לשני אותות דיגיטלים במקביל? למסך המחשב ולטלויזיה?

כל כרטיס שתקנה ידע להוציא 2 אותות דיגיטאלים במקביל. לגבי שילוב ספציפי DVI+HDMI+SVIDEO אני לא ראיתי אבל אולי יש, וגם אם לא זה לא

צריך להפריע כי מספיק 2xDVI + SVIDEO כאשר אחד מה-DVI מומר ל-HDMI עם מתאם. אבל בכל מקרה לא תוכל לחבר 3 מסכים בו זמנית.

פורסם

ניסיתי לנגן סמפל של MKV 1080p שהפרופיל שלו היה 5.1

עכשיו הורדתי עוד סמפל מפרופיל 4.1 שהבנתי שמתאים להאצה של ATI (אני יתקין מחדש MPC HC ונראה אם עובד, כנראה שיחקתי שם ביותר מידי הגדרות)

השאלה אם כרטיסים של NVIDIA יודעים להריץ את שניהם אז למה לא לקחת אחד מהם למשל זה: GV-N94TOC-1GH שעולה כ-300 שקל IVORY (כן זה לא HDMI, אבל סאונד אני לא צריך מהכרטיס מסך ולא משנה לי אם זה יהיה כבל DVI2HDMI ויש SVIDEO)

אגב בטוח שלא אוכל להשתמש ב-3 היציאות בו זמנית? נגיד למסך מחשב וטלויזיית LCD דרך DVI וטלויזיה רגילה דרך SVIDEO?

למה שמים 3 יציאות אם אי אפשר להשתמש בהם בו זמנית?

האם אתה בטוח שכרטיס זה מכיל CUDA? כי לא ראיתי אזכור לזה באתר הרשמי של ג'יגהבייט, לעומת כרטיסים יותר יקרים שכן מופיע בהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים