עבור לתוכן

רבותי מכבי חיפה עלתה לגביע האלופות (כדורגל)

Featured Replies

פורסם

מכבי ניצחה את זלצבורג פעמיים ועלתה לגביע

(עוד דקות בודדות מסתיים המשחק השני שמכבי ב3 אפס )

פורסם

אכן כן, הולכת ליהיות למועדון שנה מפוארת תרתי משמע

פורסם

הייתה אתמול אווירה מדהימה באצטדיון

פורסם

ללא ספק אחד המשחקים היותר מיהנים ומספקים שהייתי בהם. אווירה מחשמלת פשוט. לראות את הדגל של ליגת האלופות ולשמוע את ההמנון כאשר השחקנים עומדים על הדשא גרם לי פשוט צמרמורת.

בקשר למשחק, האוסטרים האלה אין להם מושג פשוט. אני לא יודע איך קבוצה עם תקציב של 40 מליון יורו יכולים להיראות ככה . שום יצירתיות, שום תחכום, אותו ריטואל קבוע כל ה90 דקות - להעיף כדורי גובה למעלה ולקוות לטוב. זה לא כדורגל, בטח שלא אירופי. עם כל זאת שחשבנו שההגרלה שקיבלנו היא הכי קשה על הנייר אז ראינו שהשד לא נורא בכלל והוא אפילו לא שדון, ביטלנו את האוסטרים לחלוטין בשני המפגשים ושמרנו אותם על אפס מצבי הבקעה. מה גם שאני לא מבין מה שוער כזה עושה בקבוצה כדורגל. הוא מתאים לרמה של ליגת ארצית בארץ, פשוט שוער מצחיק שמביא בירטוזים על ימין ועל שמאל, ומשחק רגל אין לו לא בימין ולא בשמאל.

לא היה משחק גדול של מכבי אבל היתה עמידה טקטית נכונה מאוד בשילוב עם יציאה למתפרצות וניצול האיטיות הגדולה של האוסטרים בהגנה וזה בדיוק אירופה, עמידה נכונה תוך ניצול מירבי של נקודות התורפה של היריב, אני יכול לתת ח"ח לאלישע על ההכנה לשני המפגשים ובכלל על הניהול המוצלח של הקבוצה.

שלב הבא זה כבר סיפור אחר לגמרי, קבוצות ברמה הרבה הרבה יותר גבוהה ומכבי יצטרכו חיזוק משמעותי, בעיקר בקישור. אני מקווה לבית סביר שייתן איכשהו סיכוי לסיים 2-3 (למרות שזה כמעט בלתי אפשרי עד לא ריאלי לעשות כן) ומי יודע אולי להיות הפתעה העונה באירופה.

פורסם
  • מחבר

אני בעיקר שמח שקבוצה ישראלית משחקת מול קבוצה מחול אם תקציב הרבה יותר גדול ובכל זאת לא משחקת בונקר

כדי "לצאת בכבוד" או לקוות לגנוב עליה אם 1 אפס קטנטן

מכבי חיפה שיחקה בשתי המשחקים באופן התקפי ובזכות זה עלתה

ככה קבוצות כולל קבוצות קטנות צריכות לשחק

תיקו או הפסד יחסית קטן לא נותן שום כבוד גם לא לקבוצה קטנה ואני מעדיף קבוצה שמנסה לפחות לנצח ומפסידה 5 אפס

מקבוצה שמשחקת בונקר

ואני מאוד מקווה שגם בשלבים הבאים מכבי תנסה לנצח ולא תסתגר כל משחק

פורסם

קרירין, נכון שזלצבורג קבוצה אירופאית, נכון שיש לה תקציב גדול פי 5 מחיפה אבל זה לא עושה אותם גדולים אלא להיפך זה עושה אותם מאוד קטנים וחלשים לאור היכולת משני המשחקים נגד חיפה. לקבוצה הזאת אין שום דבר, פשוט כלום. אין הנעת כדור מסודרת, אין תנועה עם ובלי כדור, פשוט קבוצה לא ברמה, בטח שלא לליגת האלופות.

כבר במשחק הראשון באוסטריה ראינו שמכבי חיפה לא נופלת מהם ואף עולה עליהם וצריכה לעבור אותם וכך באמת היה. טוב מאוד שהשלימו את העבודה ועשו אותה קלה אתמול אבל זה בדיוק מה שהיו צריכים לעשות. מכבי חיפה הוא מועדון ישראלי שמתנהל ברמה אירופאית וככזה אני מצפה מהם לעבור כל קבוצה שברמה שלהם כך שזו תוצאה שבהחלט היתה צפויה.

פורסם
  • מחבר

באיירן ויובנטוס אם מכבי חיפה :o :o :o

אני רק חושב מה יקרה אם חיפה תצליח לגנוב ניצחון מהענקיות האלו

האוהדים שלהם יהרסו את האצטדיון

פורסם

יובנטוס בארץ. אשכרה חלום שהתגשם, הזדמנות לראות את דל פיירו לפני הפרישה...

אני לא סולח לעצמי שלא הלכתי למשחק ב 2003/2004 שהם באו נגד מכבי.

אגב, אחת ההגרלות היותר קשות. יובה זאת יובה, באיירן זאת באיירן, ובורדו, אולי אין לה שם גדול, אבל שחקנים יש ועוד איך.

פרננדו קבנאגי, בטיסטוטה הבא. אחד החלוצים הכי מוכשרים שיש בעולם היום.

יוהאן גורקוף, באמת קשר ברמה עולמית, אחד הטובים בעולם (לא נופל מאף אחד).

לא סתם היא אלופת צרפת (יותר טובה מליון שהיא שם ענק וממארסיי שהתחזקה מאוד בשנתיים האחרונות).

בקיצור, אולי יגנבו איזה תיקו ברמת גן, למרות שקשה לי להאמין, אבל הכל יכול להיות.

מה שבטוח זה שדל פיירו יחגוג על משומר ;) .

פורסם

עצוב לי, כואב לי ומגעיל אותי שאנשים מעיזים לקרוא למכבי חיפה - "מכבי".

על מי אתם עובדים?

חבל שזו ההגרלה, קיוויתי לקבל בארץ את בארסה - נו שווין.

פורסם

חייב לחזק אותך בקשר ל"מכבי".

פורסם

עצוב לי, כואב לי ומגעיל אותי שאנשים מעיזים לקרוא למכבי חיפה - "מכבי".

על מי אתם עובדים?

עוד אוהד צהוב ממורמר.

אין מה לעשות, אתה צריך להפנים, מכבי ב10 שנים אחרונות מדובר פה רק בחיפה. קבוצה אירופית לכל דבר.

פורסם

עוד אוהד צהוב ממורמר.

אין מה לעשות, אתה צריך להפנים, מכבי ב10 ב20 שנים אחרונות מדובר פה רק בחיפה. קבוצה אירופית לכל דבר.

פורסם

ואם תכיר אותי אתה תראה שאני שונא את הריבים הדפוקים בין האוהדים שיש פה בארץ, ובעיקר את החוסר פרגון אבל פשוט מעצבן אותי שאוהדים כמוך שנתלים בהצלחות העבר חושבים שבגלל שמכבי ת"א לקחה את גביע אסיה אי שם לפני 40 שנה אז זה נותן להם טאבו על הכדורגל בארץ ועל השם "מכבי". זה פשוט לא ככה.

מלבד לגנוב למכבי חיפה אליפות בעונה שהיא היתה בליגת האלופות (עונה ענקית של נמני אין ספק) אז מכבי ת"א לא עשו שום דבר מאז 95. קבוצה לא יציבה, הנהלה קיקיונית, בית קברות לשחקנים והרשימה עוד ארוכה. אז מכבי בכדורגל זה חיפה, בכדורסל ת"א.

פורסם
:goodposting:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים