עבור לתוכן

שיחות בחינם-מי רוצה לבדוק אם זה פועל?

Featured Replies

פורסם

כל שיחה=זה נותן 5 דקות לכל מקום בעולם

http://yscan.co.uk/ym.html

פורסם

לא יותר כדאי לנסות את העץ שכל עלה שקוטפים ממנו נותן שקל ?

פורסם

לא בדקתי את התוכנה הספציפית הזאת אבל שירותים של שיחות חינם קיימים כבר דיי הרבה זמן.

אבא שלי משתמש כבר יותר משנה בתוכנה שנותנת משהו באיזור ה10 דק' חינם כל יום עם קישור לטלפון קווי.

זה לא משהו חדש. פשוט צריך לקרוא את האותיות הקטנות טוב טוב כי על כל תוכנה אמיתית יש 10 שמנסים לעשוק/לגנוב.

פורסם

לא יותר כדאי לנסות את העץ שכל עלה שקוטפים ממנו נותן שקל ?

אתה מוכן בבקשה להפסיק להתנחל בגינה שלי?

פורסם

רק שאלתי אם כדאי לנסות, גם ככה בנית גדר בגובה שני מטרים ויש לך בוקסרית משוגעת..

יונתן:

אין שום דבר שעולה למישהו כסף והוא באמת חינם, תמיד יש אינטרס ונדיר שהאינטרס הוא שיחות בחינם (זה קרה בעבר, אבל נדיר). בייחוד לא היתי מתלהב מעמוד שמבקש שתיכנס לפירסומות שבו שנותנות לכותב הנדיב כסף...

פורסם

האינטרס שלהם הוא שדבר יותר. אתה מקבל זמן קצר מאוד לדיבור (בד"כ 5-10 דק') וכל דקה מעבר זה בתשלום.

נותנים להם מספר כרטיס אשראי מראש ולכן האחריות לדאוג שאתה לא חורג היא עליך.

כמו שאמרתי אבא שלי משתמש בזה כבר יותר משנה בלי שום בעיות אבל צריך להיזהר מאוד ולקרוא את האותיות הקטנות במיוחד כשנותנים את מספר הכרטיס אשראי.

אם אתה זהיר וחכם זה מאוד משתלם, אם אתה רשלני זה יכול לעלות לך ביוקר.

עריכה: הפוסט הזה מרוצף בטעויות. הוספתי פוסט מתוקן.

פורסם

טוב ביררתי איתו בדיוק מה הסיפור ומסתבר שקצת הטעיתי ואולי אפילו הפחדתי יותר מידי.

האתר הזה הרבה יותר "הגון" ממה שחשבתי.

אין שום כרטיס אשראי אין חיוב והשיחה היא מטלפון קווי.

נרשמים באמצעות כתובת אימייל ומספר טלפון קווי (בחינם).

אתה מכניס את מספר הטלפון שאתה רוצה לחייג אליו. הטלפון שלך בבית מצלצל וכשאתה עונה הוא מחייג אוטומטית למספר השני. יש מגבלה של 10 דק' ובסוף ה10 דק' השיחה מתנתקת (מקבלים צפצוף התראה לפני הניתוק) ללא שום חיוב בכלל. המגבלה היא שיש לך רק 10 דק' לכל קו (לאבא שלי יש גם קו של פקס ליד המחשב אז הוא יכול לדבר 20 דק' ביום).

כמו שאמרתי הוא משתמש בשירות הזה כבר מעל לשנה בלי שום בעיות.

למי שתהה מדובר ב http://www.poketalk.com

פורסם

מותר לדבר בכלל על הנושא הזה בפורום? חחח

:s05:

פורסם

יונתן צודק,

זה באמת נשמע הגיוני כשאתה אומר שיש בעצם סוג של מסחר וחליפין פה:

הם מביאים לך שיחות על חשבונם (כלומר, שיחות לקו של חברת טלפון שעולות כסף ומישהו משלם עליהן)

ואתה מעניק להם בתמורה: "אני לא אדבר יותר מ 10 דקות" ואז הם מפקידים את ה"אני לא אדבר יותר מ 10 דקות" בבנק ומקבלים בחזרה על העלויות שלהם.

באמת נשמע הגיוני ...

סתם, מצטער על הציניות, פשוט מה שרשמת הוא הכל חוץ מהגיוני. לא שאני אומר שזה לא נכון (אני באמת לא יכול להעיד כלום על משהו שלא בדקתי לעומק) אבל אני משער שבסיכוי מאוד גבוה יש משהו שאתה מעניק בעד בלי להבין (כשלרוב לא מדובר בכסף). למשל סתם הנפצה שאני שולף מהמותן בלי הרבה הגיון: למשל שימוש עתידי במספר הטלפון שהזנת והאימייל שהזנת לצורכי פירסום עתידי וכדומה ...

היו מקרים בעבר - כמו ניסוי BETA של טכנולוגיית טלפונייה חדשה בהם היו שיחות חינם בתנאים מוגבלים לתקופה מוגבלת, כמובן מה שהחברה קיבלה אז זה פירסום שלה ושל הטכנלוגייה שלה וכמובן ניסוי רחב של הטכנלוגייה הניסיונית.

תמיד אבל תמיד יש מה שנקרא "חליפין" במקרים כאלה

פורסם

בעבר השתמשתי בשירות כזה המון לשיחות עם אחי בארה"ב

חברה ישראלית כלשהי שברח לי השם שלה

דווקא עבד לא רע וחסך לי המון כסף

פורסם

החברות האלו לא נותנות לך מתנה מטוב ליבם. הם מוכרות שיחות. אני משער שה10דק' חינם האלה יוצרות מספיק פירסום בכדי לבנות בסיס לקוחות גדול. מספיק שאחוז קטן מהלקוחות האלו יקנו שיחות כדי שהם ירוויחו. אני מניח שמכיוון שהם עדיין קיימים אחרי כלכך הרבה זמן שהמודל העיסקי הזה עובד.

אל תשלה את עצמך שאין להם אינטרס, אבל אל תיתן לזה לעוור אותך לאפשרויות הגלומות בכך.

אני אומר לך שאני אישית יודע על לפחות שני אנשים שמשתמשים בשירות הזה כבר יותר משנה ללא שום חסרונות או "נפילות".

יש אתרים ותוכנות שאסור לסמוך עליהם ולכן טרחתי להדגיש שבשירות הספציפי הזה יש לי הוכחות שהם הגונים.

הסיבה היחידה שאני לא משתמש בשירות הזה היא שאין לי עם מי לדבר בחו"ל.

אבל למי שמחפש שיחות חינם (של 10 דק') לחו"ל אני יכול להמליץ בחום על השירות (או לפחות אבא שלי ממליץ עליו בחום).[br]פורסם בתאריך: 26.08.2009 בשעה 22:52:20

מותר לדבר בכלל על הנושא הזה בפורום? חחח

:s05:

מה הבעיה בלדבר על זה בפורום? זה שירות שמוצע לציבור באופן חוקי לגמרי. אין פה דבר שנוגד את החוק או את חוקי הפורום.

פורסם

ספיקו מספקת שירות כזה כבר שנתיים שלמות..

מי שרוצה הזמנה שישאיר אימייל.

פורסם

ספיקו מספקת שירות כזה כבר שנתיים שלמות..

מי שרוצה הזמנה שישאיר אימייל.

אפשר להרשם חינם, חמוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים