פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים DUDULEM, היא הייתה הזמרת של נייטויש, כמאזין שלהם אני לא מופתע שהיא שרה את זהיש לה שם, קוראים לה ט'ריה, ובטור מעריץ הדוק (שהיה בהופעה האחרונה שלה בארץ לפני חודשיים+~),כן, אני יודע שהיתה הסולנית\ווקלית של נייטוויש עד לפני שנתיים~.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים לא הבנתי מה הבושהומה לעזאזל קורה בוידיאו השני...כניראה לא הייתה פאנאט של סיסטם.. אז גם לא תבין מה הבושה...ובווידיאו השני יש לך טריאו של שלוש גיטרות כשאחת מהם היא מיתרי הקול של בחור מוכשר, תקשיב עוד פעם.הבחור שניראה כאילו הוא בהאנגאובר ויש לו פירכוסים ביד (יושב מימין) הוא גיטרת הסולו
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים ><בלי ביטלס לא היה לך סיסטם - וזה גם ביצוע ממש מגניב ורואים כמה שהוא נהנה.ובקשר לגיטרה הווקאלית - I can see, פשוט לדעתי זה מזוייף.במינימום המיקרופון שלו מחובר לפדאל אוברדרייב/דיסטורשן.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר מאור כהן די מגוון בשירים שלו אותי זה לא מפתיע בכלל אני רואה אותו כחרטוריסט שלוקח כל מיני פרויקטים
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים כניראה לא הייתה פאנאט של סיסטם.. אז גם לא תבין מה הבושה...ובווידיאו השני יש לך טריאו של שלוש גיטרות כשאחת מהם היא מיתרי הקול של בחור מוכשר, תקשיב עוד פעם.הבחור שניראה כאילו הוא בהאנגאובר ויש לו פירכוסים ביד (יושב מימין) הוא גיטרת הסולוכנראה שאתה לא פנאט של מוזיקה טובה. תשמע את Helter Skelter של הביטלס http://www.youtube.com/watch?v=rInMQWpGpYg, אגב שירים לא אופיינים. בכל מקרה, בטח שאין פה בושה.אני מסכים עם מי שהזכיר פה את כריס קורנל. בתור אחד שהיה בהופעה שלו בארץ, בזמן שהשירים החדשים נוגנו הייתה אווירה של "גיי קלאב".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.