עבור לתוכן

בקשה | המלצה מסך 1500 ש"ח משחקים.

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למסך המיועד בעיקר למשחקים אבל גם לצפיה בסרטים(לא קריטי אבל שיראו נורמלי)

תקציב 1500 גמיש עד 1600 לא רחב העדפה 22 אינצ'

תודה.

עריכה : 22 אינצ' זה העדפה אם אין רחבים אפשר גם 21 או 24..

פורסם

הוא אמר מסך לא רחב. מה שהבאת לו זה מסך רחב... :bash:

פורסם

אין מסכי 22" לא רחבים.

פורסם

אין מסכים מעל 20 או 21" שהם לא רחבים.

כך שיש אפשרות למסך רחב בלבד, שזה גם עדיף ברוב המקרים למשחקים בלי שום קשר.

פורסם

מה רע ב 1680X1050?

זה לא FULL HD אבל זה לא אומר שהסרטים לא יראו טוב.

יש לי את המסך הזה והוא מדהים.

פורסם

מחזק את ההמלצה ל-2209WA. המסך בעל פאנל איכותי שמספק זוויות צפייה רחבות ומכלול צבעים גדול יותר ממסכים אחרים בטווח המחיר וארגונומי לחלוטין (מה שגם לא כל כך ניתן למצוא במסכים אחרים בטווח המחיר הזה). אין שום סיבה בעולם לא לקנות אותו אלא אם כן רזולוציה של 1920 על 1200, מה שמכונה Full HD, היא הפיצ'ר הכי חשוב במסך עבור פותח הדיון.

אני ממליץ לקרוא בסטיקי וללמוד באופן כללי על ההבדלים בין פאנל ה-E-IPS של המסך הזה לבין פאנל TN אותו ניתן למצוא בכל שאר המסכים אחרים בטווח המחירים הזה.

פורסם
  • מחבר

Full HD ממש לא חשוב לי..

המסך עצמו מיועד למשחקים...אמרתי שאם אפשר אז שיראו גם סרטים יפה אבל ממש לא משנה לי hd או לא.

6 ms זה לא הרבה מידי למשחקים?

ונגיד ואני הולך על המסך הזה...

http://www.skypc.co.il/pl_product~OP-RD09-2870~9~0.htm זה אותו מסך?

פורסם

אותו מסך.

לגבי ה 6MS, זה בכלל לא הרבה, מה גם שאתה רגיל לנתונים הקצת מזוייפים אפשר לומר, רוב החברות בודקות את זמן התגובה

במעבר בין גווני אפור כאשר פה אאל"ט בסדר זה בין לבן מלא לשחור מלא ושוב ללבן מלא.

פורסם

זמן התגובה הוא סתם נתון חסר משמעות שנעשה בו בעיקר שימוש לקידום מכירות ודחיפת מסכים בעלי פאנל TN.

ה-2209WA מתאים באופן כללי לכל השימושים שלך (ועל אחת כמה וכמה אם אתה מתכוון לבלות מולו זמן ממושך).

בנוסף מארגנים עכשיו קנייה קבוצתית שלו במספר חנויות. פרטים בדיון הזה.

פורסם

מחזק את ההמלצה ל-2209WA. המסך בעל פאנל איכותי שמספק זוויות צפייה רחבות ומכלול צבעים גדול יותר ממסכים אחרים בטווח המחיר וארגונומי לחלוטין (מה שגם לא כל כך ניתן למצוא במסכים אחרים בטווח המחיר הזה). אין שום סיבה בעולם לא לקנות אותו אלא אם כן רזולוציה של 1920 על 1200, מה שמכונה Full HD, היא הפיצ'ר הכי חשוב במסך עבור פותח הדיון.

אני ממליץ לקרוא בסטיקי וללמוד באופן כללי על ההבדלים בין פאנל ה-E-IPS של המסך הזה לבין פאנל TN אותו ניתן למצוא בכל שאר המסכים אחרים בטווח המחירים הזה.

Full HD 16:9 = 1920X1080

1920X1200 זה 16:10 WUXGA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים