עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"הטמטום" הישראלי חוגג בכל הקשור לצרכנות S:

Featured Replies

פורסם

סיפור שקרה לי לפני ימים שקשור קצת לכיס האישי שלכם או לצרכנות,

הסיפור הנ"ל הולך כך:

לפני מספר ימים נסענו לבלות, בילוי משפחתי שיגרתי במתחם קניות אזורי. אחרי שסיימנו את הסיבוב במתחם והחלטנו כי הגיע הזמן לסיים אמרתי להוריי שאני שניה קופץ עם אחי הקטן כדי לקנות לנו משקה (יותר נכון מילקשייק) ברשת מזון מהיר שפועלת באותו המקום (נחסוך שמות מפאת אי הצורך בפרסום חינם לאותה החברה).

בחרנו מה לקחת וסיכמנו שניקח מילקשייק, הוא רצה בטעם מסוים ואני אחר- כל אחד עלה 5 שקלים, ביחד 10.

ישבנו ושתינו ואני גלשתי ברשת להנאתי, הוריי באו אחרינו למקום וראו מה קנינו ואז אימי החליטה שהיא גם מעוניינת בשייק, אבל מה שקרה זה שהיא החליטה לקחת את השייק הגדול שעולה 10 לעומת 5 כמו שלנו. לבסוף היא קנתה וישבה איתנו ואז אני שאלתי אותה אם אכן מדובר בגדול, היא אמרה לי שכן וסה"כ מדובר באותו הגודל כוס רק טיפה יותר רחב בכמה מ"מ בקוטר הכוס, נפח הכוס למעשה קטן הרבה יותר משתי כוסות שאני ואחי קנינו, הרי איפה ההגיון פה? יחס הכמות לגמרי לא נכון! פעם אחרונה שבדקתי בצרכנות קיים מושג שנקרא סיטונאות- תקנה יותר וזה יצא בסוף יותר זול.. איפה פה זה מתממש, זה כבר ליום אחר.. :-X

מלבד המקרה הזה כבר יצא לי לראות מספר פעמים בסופר מקרים שאני אישית חוויתי על בשרי מקרה דומה כאשר היה על מוצר מסוים בסופר כלשהוא מחיר מיוחד על מארז של זוג (עוגיות אוריאו לצורך העניי קניתי.. :P) ובדיעבד משתלם יותר לקנות את הקופסאות בנפרד ולא ביחד עם העטיפת ניילון שכבייכול מציינת עליה "מחיר מבצע".. המחיר היה נמוך יותר לטובת הקופסאות בנפרד ולא לטובת "המבצע".. :nixweiss: שתבינו- אותו המוצר שמגיע בשתי וריאציות- אחד במצב של שתי קופסאות והשני אותו הדבר רק עטוף בניילון עם מדבקה של "מחיר מארז"/ מבצע/ כל שטות אחרת..

הפואנטה היא- תפקחו עיניים לפני שאתם קונים מוצרים, יכול להיות שמנסים להרוויח עליכם בשיטות מסריחות כאלה ואחרות, היו צרכנים נבונים ותחסכו קצת.. ;)

יום טוב וקניה מהנה.. :hi:

פורסם

קשה לדעת נפח של כוס ממבט ראשון.. רואים את זה טוב בבירות.. שכוסות של חצי ליטר מסויימות נראות ענקיות, ואחרות ממש קטנות, ושתיהן אותו נפח.

לגבי העוגיות נשמע תמוהה.. אולי סתם טעות אנשות בהדבקת המחיר.

פורסם

1. על "הנחת הסיטונאות" לא תמיד אפשר לסמוך.

2. אני עסקתי בעבר בין היתר במכירת מחשבים, בתקליטנות, והגעתי לניסוח של אחת מהבעיות של הצרכן הישראלי המצוי:

הצרכן הישראלי המצוי לא קונה מוצר, הוא קונה "דיל". לא מעניין אותו בכלל מה הוא מקבל, כל עוד רשום על זה "מבצע".

בסופו של דבר זה משכלל לשלילה את טכניקות המכירה, ומי שיוצא נדפק זה שוב, אותו צרכן ישראלי מצוי / אידיוט.

פורסם

למי שיש אפשרות לבוא להום סנטר בקניון בת ים

עכשיו יש להם "מבצעים" כיסא שעלה 89 ש"ח פתאום עולה 200 בהנחה (במקום 400 כמובן). כל הקטע הוא שאין תקציב למדבקות חדשות ואת המחיר הישן מחקו בלורד (שבתאורה שם לא ממש עוזר)

פורסם

בתור עובד מקדונלדס לשעבר אני אומר לך בבירור-כל דבר אצלם זה קומבינה שתפקידה לסדר ולרמות את הלקוח .

קח לדוגמא את עיניין המילקשייק שלך -

הם מוכרים רגיל ב-10

או "מבצע חדש" 2-בחמש .

עשינו פעם בעבודה בדיקה האם ה-הזה ב-10 גדול יותר והסתבר שרק בכמה שלוקים ממש ממש קטנים . בקושי הבדל של חצי ס"מ במפלס .

עוד דוגמא אצלם - הנאגטס . לא מזמן הם התחילו במבצע חדש של "3 נאגטס" שעד עכשיו היה רק 4 .

עכשיו למה להם לעשות 3? בתור לקוח שלא חושב על זה לעומק אתה אומר ..נו הם רוצים להרוויח על כאלו שאין להם הרבה כסף .

עכשיו תחשוב יותר טוב . יש 3 ויש 4 .. ההפרש ביניהם לא גדול במיוחד ואנשים אומרים לעצמם "היי, ה-4 עולה מעט יותר ! ניקח אותו !"

בקיצור הם יודעים לעשות את עבודת הרמאות טוב מאוד .. והקטע עם המילקשייק באמת מגעיל ודוחה.

עריכה-העניין עם הנאגטס הוסבר לי ע"י שני מנהלים שונים באותו סניף.. בדיוק אותו הסבר ששאלתי את שני המנהלים בזמנים שונים . .הם אפילו לא מסתירים את זה :nixweiss:

והרגע נזכרתי בעוד דבר במקדונלדס - הפוטטו . שתדעו - ההבדל בין פוטטו קטן לרגיל הוא לרוב הבדל של 2 פוטטוים קטנים ! ממש לא משתלם.

פורסם

זה לא רמאות זה שיווק

בכל מקרה מי אוכל בכלל במסעדות בורגרפיכס לסוגיהם ?

אני לא בדיוק שומר על תזונה נכונה אבל יש גבול

אני כבר מעדיף לקנות מהסופר ארוחה (יש סופרים אם שרות כזה ) ולא להכניס את כף הרגל לכל אחד מאותם בורגרפיכסים

פורסם

סרטון מאוד מעניין שקשור לנושא הצרכנות:

פורסם

צ'מע קרירי, על טעם וריח אין להתווכח

אבל בקשר לבורגרפיכסים אני מסכים איתך :xyxthumbs:

פורסם

גנבתי את המושג מי זבנג

ZACK1.jpg

פורסם

הזכרת לי את הילדות :xyxthumbs:

פורסם

מה אתם עושים את עצמכם אידיוטים או מה?

2 קטנים ב10 זה מבצע חדש והמילקשייק הרגיל ב10 זה המחיר הישן שאז אחד הקטנים עלה 8(או משהו דומה) ואז ההבדל היה שווה את ההפרש.

ה2 ב10 זה מבצע ולכן הוא משתלם.

ולקרירין, זה שאתה קובע בנחרצות שרע לאכול במקדונדלס זה פשוט בורות חסרת ביסוס ודווקא אותם המבצעים של המשהו ב10 הם זולים, קטנים ומשתלמים.

(אני לא עובד מקדונלדס ואין לי שום קשר למקדונלדס, אני פשוט נהנה מהמבצעים ב10 ובמיוחד משני המילקשייקים ב10)

פורסם

f075758530as5jp.jpg

פורסם
ולקרירין, זה שאתה קובע בנחרצות שרע לאכול במקדונדלס זה פשוט בורות חסרת ביסוס

לא זכור לי שצינתי מקדונלדס

אמרתי בורגרפיכס ... ::)

אבל אם אתה מדבר על מקדונלדס אני מעדיף לאכול ביצי קופים שחירבן אליהם קרנף מאשר לאכול במקדונלדס

הבורגרים שלהם כל כך דוחים אותי אני רק מריח אותם ובא לי להקיא

פורסם

לא זכור לי שצינתי מקדונלדס

אמרתי בורגרפיכס ... ::)

אבל אם אתה מדבר על מקדונלדס אני מעדיף לאכול ביצי קופים שחירבן אליהם קרנף מאשר לאכול במקדונלדס

הבורגרים שלהם כל כך דוחים אותי אני רק מריח אותם ובא לי להקיא

:xyxthumbs: :hizuk: :goodposting:

רשתות מזון מהיר מספקות סחורה זוועתית' date=' כמות השמן שיש באוכל מטורפת ובנוסף לכל זה, זה גם יחסית יקר בארץ [אם מתייחסים למקדונלדס']

פורסם

תראה אני לא חושב שכל הרשתות מזון מהיר מחורבנות

אין לי בעיה אם פיצות בארץ או אם צינה טאון או אם שווארמה\פלפל

ובטח יש מקומות שגם מוכרים בורגרים נורמלים

אבל אני לא סובל את הבורגרים של מקדונלדס \בורגר קינג \ובורגר ראנץ

זה פשוט דוחה בצורה לא יאומנת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.