פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים וואי בכיתי, ענק ענק!!! איזה מעצבנת הפרסומת המקורית תנור מקרר לוכד ברקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזגן עילי מזגן מטפטף חחחחחחחחחחחח
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים בתוכנית שלהם הם מפרקים את הפרסומת לקטעים קצרים יותר. החביב עלי זה "כבל מקצר" וגם אנטנה לטרנזיסטור
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים מעולה! אני שומע את הפרסומות האלו מדי פעם ברדיו ואני חושב לעצמי "מי האידיוט שאשכרה מאמין לשטויות שלהם?" כל שבוע מחדש "מחסני חשמל!@! בעקבות דרישת הלקוחות והלחץ בקופות, המבצע המוגבל והמדהים נמשך עוד יומיים שלמים!@! אל תחמיצו! כפל מבצעים וכפל הנחות! עד 30 אחוז הנחה!" אפשר לתבוע אותם על טמטום האוכלוסייה או משהו כזה?
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה צחקתי ככה מסרטונים באינטרנט. פשוט קורע. טוסטר מנסרות
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר מעולה! אני שומע את הפרסומות האלו מדי פעם ברדיו ואני חושב לעצמי "מי האידיוט שאשכרה מאמין לשטויות שלהם?" כל שבוע מחדש "מחסני חשמל!@! בעקבות דרישת הלקוחות והלחץ בקופות, המבצע המוגבל והמדהים נמשך עוד יומיים שלמים!@! אל תחמיצו! כפל מבצעים וכפל הנחות! עד 30 אחוז הנחה!" אפשר לתבוע אותם על טמטום האוכלוסייה או משהו כזה? הלוואי שהיה אפשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.