עבור לתוכן

צריך עזרה מבעלי Logitech G5 כסוף

Featured Replies

פורסם

היי :xyxthumbs:

אני כרגע בתהליכים של החלפת ה G5 התקול שלי מול Logitech ואני צריך לספק להם Model Number, הבעיה שכל המדבקה מאחורה די שרוטה ואי אפשר לראות את ה M/N. למזלי שאר הפרטים היותר חשובים עדיין קריאים :)

אם למישהו פה יש את הגירסא שנמכרה בסביבות 2007, היא בצבע כסוף, עם כפתור אחד בצד, ובלי גומי ליד הבוהן. יש באמצע קצת צבע כהה יותר.

אשמח אם תגידו לי מה ה M/N שלכם :)

פורסם

אני מתחיל להרגיש שזה הפך להיות פורום של "תעזרו לי לדפוק את לוג'יטק", למרות שהדיון הזה די רלוונטי, היה דיון בסגנון עם בחור שביקש שיצלמו תמונה של רמקול שבור של לוג'יטק z-5500 כדי שיוכל לממש אחריות וישלחו לו חדש...

פורסם
  • מחבר

ישראלים מגעילים, אין מה לעשות.

בכל מקרה, הסתדרתי כבר :)

ה M/N וה P/N קבועים לכל דגם.. ככה שאין שום סיבה "לפחד" לחשוף אותם, או שהם יסייעו לי בלקבל החלפה על מוצר כביכול תקין.

לוג'יטק שלחו לי היום החלפה ואני מאוד מרוצה ;)

פורסם

אני מתחיל להרגיש שזה הפך להיות פורום של "תעזרו לי לדפוק את לוג'יטק", למרות שהדיון הזה די רלוונטי, היה דיון בסגנון עם בחור שביקש שיצלמו תמונה של רמקול שבור של לוג'יטק z-5500 כדי שיוכל לממש אחריות וישלחו לו חדש...

מה?!!?!?!?!?!? איזה בן אדם קמצן... מישהו היה מספיק פראייר כדי לתת לו? למה שמישהו יקנה רמקולים ב2000+ ש"ח ויתן למישהו אחר לממש אחריות שיקבל את אותם רמקולים בחינם?

פורסם

לי יש אחד כזה :xyxthumbs:

M/N : M-UAC113

ראיתי רק אחרי שסתדרת , כך שזה כבר לא חשוב ...

פורסם

אחרי שהייתי קצת עם ה-DA, שמחתי לחזור ל-G5 הכסוף שיש לי.

אומנם הרגליות נשחקו כמעט לגמרי אבל הוא זז לא רע.

סה"כ בינתיים אני מחכה ל-G500.

למי שרוצה לדעת למה דווקא החלטתי להחזיר את ה-DA אז שייקרא פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425130.0

פורסם

מה זה החומר הזה בדיוק?

המקוריים עשויים מטפלון.

אלה עשויים מטפלון:

http://www.pccasegear.com/index.php?main_page=product_info&products_id=12113

זה כאילו אמור להיות כמו הטפלון של המחבתות? טפלון של מחבת זה סוג של פלסטיק מאוד חלק והוא בצבע אפור שחור. מה שאתה שלחת נראה לבן... אז או שזה לא טפלון או שזה לא אותו טפלון...

פורסם

כי אני יודע שיש את הטפלון הזה של האינסטלטורים שזה מן סלוטייפ מגומי לבן שמיועד לציפוי הברגות בין צינורות במטרה שיהיה לחץ גדול יותר והאטימה תהיה חזקה יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים