עבור לתוכן

KSP עבדו עליי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:goodposting:

אתה רציני?

בתור מנהל מדור עם קרוב ל20 אלף הודעות בפורום וותק רב, לא הייתי מצפה ממך לחזק הודעה שמכילה כל כך הרבה זלזול וחוצפה שכזאת.

יש דרך להגיד דברים. נראה אם היה לו את האומץ להגיד לי את זה בפנים. הוא סתם עוד ילד משועמם בחופש הגדול.

אני לא ידעתי שהחנות לא מכבדת החזרת מוצרים, לא - ידעתי, לכן שאלתי, וקיבלתי מענה ולכן אני מציע לנעול את הדיון הזה.

פורסם

אם זה לא היה בשימוש ואפשר למכור מחדש, סבבה.

אם זה היה בשימוש, היית רוצה לקבל מוצר כזה אחר כך בתור קונה? היית רץ ומלכלך שהחנות מוכרת לך דברים משומשים ויד שניה.

מה אתה מצפה שהם יעשו עם המוצר הזה אחר כך? יזרוק לפח ויספגו את ההפסד?

קצת היגיון.

אז כן, אני חושב שהתגובה שלו היתה בדיוק במקום.

זאת דעתי האישית, אין שום קשר לתג שיש לי מתחת לשם.

פורסם
  • מחבר

אם אתה חושב שלהגיב לאדם בדרך כזו ולהתייחס גם אל ההורים שלו זה לגיטימי, אז מברוק.

יש דרך להגיד דברים, אפילו שאנחנו פה בפורום לא מדברים פנים אל פנים. אבל אתה לא מסכים עם כך, ואני מכבד את החלטתך.

פורסם

אני לא ידעתי שהחנות לא מכבדת החזרת מוצרים

אז זהו שהחנות כן מכבדת החזרת מוצרים כמו כל החנויות האחרות, היא מקבלת מוצרים חזרה כאשר לא השתמשו בהם ולא פתחו אותם מאריזתם המקורית. כמו שאתה מצפה לקבל מוצר חדש שאתה קונה משהו מהחנות, גם ככה אנשים אחרים. KSP לא תזרוק את המוצר לפח/תמכור את המוצר משומש לאנשים שחושבים שהם מקבלים מוצר חדש.

פורסם

14 יום רלוונטי אם מדובר בעסקה טלפונית/רוכלות או כשאין מדיניות החזרת מוצרים אחרת המופיעה על שלטים בחנות.

ב-KSP ידוע לכולם, ויש שלטים בכל החנות בערך, שאין החזרת מוצרים לאחר הקנייה. זו זכותם - אתה לא חייב לקנות מהם.

לגבי הפרטים שאתה מתאר - אם המעבד לא מתאים ללוח-אם, איך הוא הסתובב אצלך במארז חצי שעה?

אם היית קונה מאוורר, היית מוכן לקבל אחד עם קצת אבק או שהיית דורש חדש ואז בא להתלונן שניסו לדחוף לך חלק משומש?

לפי החוק היבש הם לא ביצעו שום עבירה. יחסי האנוש שלהם אכן לא משהו גם מהתרשמותי, אך אם פתרו לך את הבעיה (בה אתה היית אשם מלכתחילה), לא ברור על מה אתה מתלונן.

צדיק בסדום, סוף כל סוף מישהו שמכיר את החוק ....

אתה רציני?

בתור מנהל מדור עם קרוב ל20 אלף הודעות בפורום וותק רב, לא הייתי מצפה ממך לחזק הודעה שמכילה כל כך הרבה זלזול וחוצפה שכזאת.

יש דרך להגיד דברים. נראה אם היה לו את האומץ להגיד לי את זה בפנים. הוא סתם עוד ילד משועמם בחופש הגדול.

אני לא ידעתי שהחנות לא מכבדת החזרת מוצרים, לא - ידעתי, לכן שאלתי, וקיבלתי מענה ולכן אני מציע לנעול את הדיון הזה.

כשקנית את המוצר חתמת על מסמך שבו הכל מוסבר, פעם הבאה תקרא לפני שאתה חותם :bash: :bash: :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים