עבור לתוכן

KSP עבדו עליי?

Featured Replies

פורסם

אפשר לנעול, תודה. :)

פורסם

אז ככה, שמעו מה קרה לי:

קניתי שלשום לחם במכולת, החלטתי שבא לי להחליף אותו, אז חזרתי למכולת והם אומרים לי:

הם קודם כל שאלו אותי מה הסיבה, אמרתי להם שהסיבים התזונתיים עושים לי שלשולים וזה לא בא לי בטוב וכו' וכו'... אז הבחור פתח את השקית של הלחם שהייתה ד.א כמו חדשה! ואמר לי "חסרות פה 3 פרוסות והקדימה של הלחם זה שאוהבים לאכול עם השקשוקה אתה יודע על מה אני מדבר? זה נראה לי משומש"

ורק שלשום קניתי אותו! אז אמא שלי התפנקה בכמה פרוסות הוא עדיין מריח כמו חדש!

אני לא מאמין על היחס הזה.

היחידים שעבדו עליך היו ההורים שלך, שאמרו לך שאתה חכם ומיוחד (טוב מיוחד אתה כן) ושתוכל להגיע לאן שתרצה.

השתמשת במאוורר, למה לעזאזל אתה מצפה?

פורסם
  • מחבר

אתה צוחק עם עצמך או איתי?

שאתה בא להחזיר עכבר ומקלדת אתה לא משתמש בו?!

פורסם

14 יום רלוונטי אם מדובר בעסקה טלפונית/רוכלות או כשאין מדיניות החזרת מוצרים אחרת המופיעה על שלטים בחנות.

ב-KSP ידוע לכולם, ויש שלטים בכל החנות בערך, שאין החזרת מוצרים לאחר הקנייה. זו זכותם - אתה לא חייב לקנות מהם.

לגבי הפרטים שאתה מתאר - אם המעבד לא מתאים ללוח-אם, איך הוא הסתובב אצלך במארז חצי שעה?

אם היית קונה מאוורר, היית מוכן לקבל אחד עם קצת אבק או שהיית דורש חדש ואז בא להתלונן שניסו לדחוף לך חלק משומש?

לפי החוק היבש הם לא ביצעו שום עבירה. יחסי האנוש שלהם אכן לא משהו גם מהתרשמותי, אך אם פתרו לך את הבעיה (בה אתה היית אשם מלכתחילה), לא ברור על מה אתה מתלונן.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה זה מה שרציתי לשמוע, ולא תגובה כמו של ההוא מלמעלה שחושב שהוא מלך העולם.

פורסם

ע"פ החוק (תקנות להגנת הצרכן) על החנות להציב מודעה ברורה בחנות ובו מדניות החזרת המוצרים שלה, קניית מוצרים מהחנות אחרי קריאת המודעה תיחשב להסכמה לביצוע החוזה.

באין מודעה או שהמודעה אינה עומדת בכללים שנקבעו, אז נרשמים לזכותך 14 ימים להחזרת המוצר וזאת בלבד שלא נעשה בו שימוש כלל והוא הוחזר באריזתו המקורית.

יוצא דופן למה שנאמר זוהי "עסקת מכר מרחוק" או "עסקת רוכלות" שבה מוקנות לצרכן 14 יום להחזרת הטובין בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

תודה. D0ri כזה ברור שאתה עובד בKSP, לך תעבוד על עוד אנשים שם.

פורסם

שאתה בא וקונה מאוורר, אתה מצפה לקנות מאוורר חדש מהקופסא ושאף אחד לא השתמש בו או מאוורר שהשתמשו בו "רק" חצי שעה?

KSP יצאו מהמצב הזה יותר מבסדר, לא רק שהם לא חייבים להחליף לך את המאוורר אחרי שהשתמש בו, אלא הם סידרו לך את המאורר כדי שיתאים למארז שלך, וזה משהו שהם ממש אבל ממש לא חייבים לעשות בשבילך, ואתה צריך להודות להם במקום להיות לפה ולבוא אליהם בתלונות. ואגב החוק הזה שאתה מדבר עליו בקשר ל14 יום החזר של מוצר, זה רק בתנאי שלא פתחת אותו מהקופסא המקורית, והוא מגיע אל החנות באותו המצב שהוא הגיע אליך שקנית אותו מהחנות.

ולא אני לא עובד בKSP אם חשבת כך.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שמיותר לציין שאת המאורר קיבלתי בקופסה מצ'וקמקת ופתוחה, והיה נראה כאילו המאורר משומש.

התאימו לי אותו רק לאחר שהתעצבנתי עליהם וגם כל מה שקיבלתי זה איזו חתיכת כבל שהייתה בין היתר שבורה.

מיצינו את הנושא הזה, כל מה שרציתי לדעת זה בנוגע למדיניות החזרת המוצרים אצלהם, וקיבלתי תשובה. תודה.

וחוץ מזה, אין לך מושג איזו צורת דיבור הייתה להם, כאילו רק רוצים שאני אצא מהחנות שלהם, אז אל תגיד שהם "יצאו איתי יותר מבסדר".

פורסם

תודה. D0ri כזה ברור שאתה עובד בKSP, לך תעבוד על עוד אנשים שם.

WTF אתה אמיתי?

פורסם

אם ככה קיבלת את המאוורר אז למה בדיוק הסכמת לקנות אותו במצב כזה? היית מבקש מהם שיביאו לך אותו במצב נורמאלי ואם הם לא מסכימים פשוט לא קונים מהם. הם עשו לך טובה שהם בכלל התאימו לך אותו, הם לא חייבים לך כלום בקטע הזה ואם הם הסכימו אתה צריך להודות להם במיוחד שהם הביאו לך כבל בחינם.

פורסם
  • מחבר

מי אמר לך שהם הביאו לי כבל בחינם?

וזו הייתה טעות בדיעבד, אתה לגמרי צודק.

פורסם

נשמע שלפני שקיבלת היה אחד עם סיפור לא רחוק משלך שגם החליף את הקירור הזה.

אני מאמין שחנות לא צריכה לקבל מוצר חזרה אחרי שהוא נקנה כשהוא שלם. כי הוא כבר לא חדש אז אתה מחזיר לחנות משהו עם ערך אחר.

והמסחרה שעושים עם המוצר אחרי זה עוד יותר מחזק את הטענה שלי. חנות שמקבלת ככה מוצרים אני דווקא אתרחק ממנה.

רק לא הבנתי למה אתה רוצה לתת תגובה רעה? נשמע לי שאתה משבח את KSP, סידרו לך בחינם את הקירור למרות שהוא בכלל לא היו צריכים.

פורסם
  • מחבר

אני גם חושב כמוך.

למה אני רוצה לתת תגובה רעה? בגלל היחס שלהם.

בכל מקרה מיצינו כבר את הנושא, שאלתי שאלה וקיבלתי תשובה, אפשר לנעול. :)

פורסם

אז ככה, שמעו מה קרה לי:

קניתי שלשום לחם במכולת, החלטתי שבא לי להחליף אותו, אז חזרתי למכולת והם אומרים לי:

הם קודם כל שאלו אותי מה הסיבה, אמרתי להם שהסיבים התזונתיים עושים לי שלשולים וזה לא בא לי בטוב וכו' וכו'... אז הבחור פתח את השקית של הלחם שהייתה ד.א כמו חדשה! ואמר לי "חסרות פה 3 פרוסות והקדימה של הלחם זה שאוהבים לאכול עם השקשוקה אתה יודע על מה אני מדבר? זה נראה לי משומש"

ורק שלשום קניתי אותו! אז אמא שלי התפנקה בכמה פרוסות הוא עדיין מריח כמו חדש!

אני לא מאמין על היחס הזה.

היחידים שעבדו עליך היו ההורים שלך, שאמרו לך שאתה חכם ומיוחד (טוב מיוחד אתה כן) ושתוכל להגיע לאן שתרצה.

השתמשת במאוורר, למה לעזאזל אתה מצפה?

:goodposting:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים