עבור לתוכן

אבסינט שחור 80% , איפה ניתן להשיג מקורי במחיר הכי זול (בארץ)?

Featured Replies

פורסם

כן מכיר... לא שתיתי אף פעם אבל חברים שלי שתו. לפי מה שהבנתי אסור לערבב את זה עם מיצים או דברים כאלה , בגלל התרכובת, יש שם איזה חומרים מסויימים שאם אתה........ קיצר אל תערבב [=

והאמתי אני לא מבין את כל הקטע בלשתות ת'כלס ספירט נקי (פאקינג 80%) , אבל אם אתה אוהב את זה תהנה.

לגבי איפה לקנות, יש מספיק מקומות , אבל נראה לי זה לא ממש זול...

עוד ילד שלא מבין על מה הוא לאזעזל מדבר.

פורסם

ווינסנט ואן-גוך, אנרי דה טולוז-לוטרק, אדגר דגה, אדוארד מאנה, אוסקר וויילד, פבלו פיקאסו, ארנסט המינגווי כל האומנים האלה היו מכורים למשקה הזה

חחחחחחחחחח חבורה של סטלנים !!!!

פורסם

אבסנט שחור זה סתם דרעק שמורכב מ-30-15% תמצית צמחים ו-70-85% אלכוהול שמזוקק מאניס.

אז למה לא פשוט לקנות בסופר פארם אלכוהול לחיטוי ולשים בתוכו תיון?

פורסם

לא טעמתי בדיוק את המשקה המדובר, אבל משהו דומה עם קצת פחות אחוז אלכוהול.

משקה של ילדים מתלהבים... אין סיכויי שזה טעים למישהו. ואם זה בשביל לדפוק חזק את הראש אז באמת כלכך כואב לדפוק עוד 2-3 שוטים של וודקה טעימה בשביל לחסוך כסף,הרעלת אלכוהול ואת השריפה בגרון?

בכל מקרה עדיף לשתות בירה עם :cool2:

פורסם

בד"כ לא שותים את זה נקי...

פורסם

בד"כ לא שותים את זה נקי...

אז איך שותים את זה? אני לא מתאר לעצמי שזה משמעותית יותר טעים מוודקה-רדבול

פורסם

אז ההשפעה של זה היתה יותר פסיכולוגית, כי באבסנט שחור אין תויון. (או שכמובן אתה סתם מבלבל ת'ביצים כדי לצאת גבר-גבר)

תווין זה החומר ש"מעיף" לך את המוח.

אין דבר כזה אבסנט שחור מקורי.

אבסנט שחור זה סתם דרעק שמורכב מ-30-15% תמצית צמחים ו-70-85% אלכוהול שמזוקק מאניס.

אם אתה רוצה אבסנט מקורי, תקנה אבסנט ירוק, אבל זה ייצא לך ממש לא זול. (מתחיל מ-150$ לבקבוק 500 מ"ל, מייובא, ואם אתה יודע איפה למצוא בארץ - שיחקת אותה)

הנה דוגמא לאבסנט שמכיל ריכוז מאוד מאוד נמוך של תויון, ולכן הוא חוקי (מצורפת תמונה).

הוא עולה 120 ש"ח, אבל הוא לא "יעיף" לך את הראש, אתה תצטרך לשתות לפחות חצי בקבוק ממנו בכדי להרגיש משהו, ואם אתה לא שתיין טוב אז תמות מהרעלת אלכוהול לפני שתספיק להרגיש משהו. (אלא אם כן תשרוף אותו קצת, ואז ריכוז האלכוהול יירד, אבל זה מאוד לא מומלץ למרות שזה נותן קצת תוספת טעם טוב לדעתי)

דבר ראשון, תשאל לפני שאתה תוקף בהערות של ילדים בני 16.

דבר שני - כשאמרתי "מעיף לך את המוח" התכוונתי במובן הרגיל של להתמסטל אחושרמוטה. ולא במובן של "כן יש בזה סמים אז אני מרגיש בעולמות אחרים". (לא שהבנתי בכלל מזה תויון, אני משאר שזה איזה צמח או רכיב כלשהו אבל לא משנה).

ומספיק שיש בזה 70% אלכוהול, כדי שאם הוא ישתה חצי בקבוק מזה הוא יגיע לירח..

פורסם

לא טעמתי בדיוק את המשקה המדובר, אבל משהו דומה עם קצת פחות אחוז אלכוהול.

על מה אתה מדבר? הזמנו לך הרי פעם בלולה שוט של החרא הזה ואתה התעקשת לקחת שכטה לפני ולשמור אותה בפנים,ולנשוף רק אחרי השוט.

התמונה הזאת חרוטה במוחי עד היום,לא כל יום רואים אותך עושה פרצוף מלא תשוקה שכזה :-*

פורסם

חברה אף פעם לא שמעתי על הבקבוק המדובר..

וממה שהבנתי פה בדיון , בקבוק אחד אמור לשבור בן אדם נורמלי (לא אלכוהוליסט)

ממה זה מורכב , ולמה זה כזה קטן ויקר..?

זה טעים בכלל ? עובר טוב ?

(עד היום האלכוהול היחיד שעבר לי טוב , זה היגר מאסטר , ושיבס עם קולה , חוץ מזה לא שותה ולא ישתה)

דיברתם פה גם על חוקי ולא חוקי..

מישהו מוכן לתת קצת רקע?

פורסם

עוד ילד שלא מבין על מה הוא לאזעזל מדבר.

בסדר אחי... :lol:

פורסם

חברה אף פעם לא שמעתי על הבקבוק המדובר..

וממה שהבנתי פה בדיון , בקבוק אחד אמור לשבור בן אדם נורמלי (לא אלכוהוליסט)

ממה זה מורכב , ולמה זה כזה קטן ויקר..?

זה טעים בכלל ? עובר טוב ?

(עד היום האלכוהול היחיד שעבר לי טוב , זה היגר מאסטר , ושיבס עם קולה , חוץ מזה לא שותה ולא ישתה)

דיברתם פה גם על חוקי ולא חוקי..

מישהו מוכן לתת קצת רקע?

שיבס עם קולה?!?!?!? איזה חטא , שיבס שותים נקי (כמו כל וויסקי טוב)

פורסם

אז איך שותים את זה? אני לא מתאר לעצמי שזה משמעותית יותר טעים מוודקה-רדבול

קודם כל טעם זה עניין אינדיבידואלי, שנית זה גם דבר נרכש.

השיטה הכי נפוצה לשתייה של אבסנט היא עם מזיגה של מי קרח דרך קוביית סוכר כאשר על כל מנת אבסנט יש בין 3 ל5 מנות מים. ככה שמתקבל משקה מאוד מהול ולא מרוכז.

אתה יכול לחפש ב אתה-צינור סרטונים על איך מכינים משקה אבסנט.

אני לא רואה שום טעם לשתות אותו נקי.

השילוב הכי טוב של אבסנט שאני מכיר הוא אבסנט-ייגר-אפטרשוק.. למי שיש עוד רעיונות מוזמן לפרט.

פורסם

שיבס עם קולה?!?!?!? איזה חטא , שיבס שותים נקי (כמו כל וויסקי טוב)

אז אתה לא חיי אבאלה

קח קולה , שים אותה בתבנית של הקרחונים

הויסקי למקפיא

תוציא אחרי שעתיים , שים חצי כוס ויסקי ו4 קרחוני קולה

אם אתה לא שותה את כל הבקבוק אל תקרא לי אבירם .

פורסם

אז למה לא פשוט לקנות בסופר פארם אלכוהול לחיטוי ולשים בתוכו תיון?

קח אלכוהול שמזוקק מצמח האניס, תוסיף לו תמצית צמחים, תיון, תיישן במשך כמה חודשים, תסנן היטב ויצא לך אבסנט.

הקטע זה התיון, שאתה צריך לייבא מחו"ל\לקנות באופן לא חוקי (שמזה לא תצא בזול).

קודם כל טעם זה עניין אינדיבידואלי, שנית זה גם דבר נרכש.

השיטה הכי נפוצה לשתייה של אבסנט היא עם מזיגה של מי קרח דרך קוביית סוכר כאשר על כל מנת אבסנט יש בין 3 ל5 מנות מים. ככה שמתקבל משקה מאוד מהול ולא מרוכז.

אתה יכול לחפש ב אתה-צינור סרטונים על איך מכינים משקה אבסנט.

אני לא רואה שום טעם לשתות אותו נקי.

השילוב הכי טוב של אבסנט שאני מכיר הוא אבסנט-ייגר-אפטרשוק.. למי שיש עוד רעיונות מוזמן לפרט.

קוראים לזה שיתוק, קוקטייל קלאסי ;)

מומלץ מאוד שהאפטרשוק יהיה בטעם קינמון, והאבסנט יהיה ירוק ולא שחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים