פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים שלוםלפני כמה זמן עשיתי הזמנה גדולה מאמזון (אם איני טועה, יותר מ- 100$), ולאחר כמה זמן קיבלתי פתק מהמכס שהחבילה נמצאת שם.הייתי צריך להגיע לשם ולשחרר את החבילה בעצמי.רציתי לדעת: למה זה קרה, ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יקרה שוב בעתיד?תודה
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים יש הגבלה כספית כלשהי (משתנה לפי סוג המוצר שהזמנת) שאם עוברים אותה משלמים מכס.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים אני רוצה להבין ....אמרו לך שאתה חייב להגיע למכס ? או שנתנו לך אפשרות לשחרר בעצמך את החבילה ?
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מע"מ לא תמיד.זה תלוי בגודל החבילה.אני הזמנתי 2 בטריות למצלמה הדיגטלית, עלה כ-50$ כולל משלוח, ולא שילמתי כלום למדינה ;D
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים גם לי קרה פעם שהזמנתי משהו ב 60 דולר ולא שילמתי כלום , לא יודע למה . אבל כעקרון מעל 50 דולר תמיד משלמים מע"מ ולמוצרים מסוימים (רובם ) צריך להוסיף מכס
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים עד 50$ פתור ממע"מ ומכס.מעל 50$ כל ההרפתקאות מתחילות. בסכומים גבוליים של 55-60 דולר הם יכולים לוותר או לגבות.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר אני רוצה להבין ....אמרו לך שאתה חייב להגיע למכס ? או שנתנו לך אפשרות לשחרר בעצמך את החבילה ? בשביל לקבל את החבילה הייתי חייב להגיע למכס בתל-אביב.אחרת, היו מתחילים לגבות דמי אחסנה ולא יודע מה היה קורה בסוף.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים האמת שזה מוזר , אני מכיר אנשים שפשוט שילמו את המכס/מע"מ בסניף הדואר , הם לא היו צריכים להגיע למכס בת"א כדי לשחרר את החבילה...
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר אם אני מעוניין להזמין ספרים מאמזון, מישהו יודע מה ערך ההזמנה המקסימלי, לפני שהיא נעצרת במכס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.