עבור לתוכן

איך צורבים דיסקים לאקסבוקס 360

Featured Replies

פורסם

קניתי אקסבוקס לפני שבוע ואני רוצה לצרוב דיסקים מה אני צריך ?

כי DVD WRITER יש לי .

איך אפשר לזהות אם הDVD WRITER שלי תומך ב Dual-Layer או לא ?

אם אפשר לתת לי מדריך איך לצרוב או שמישהו יגיד לי איך לצרוב בצורה הקלה ביותר .יש שתי תוכנות שאפשר לצרוב עמן .CLONECD ו IMAGE BURN נכון ?

ומה סוג הדיסקים שצריך בשביל לצרוב לאקסבוקס 360 .

ואם צורבים סרט על דיסק DVD רגיל זה לא יעבוד ? כאילו 4.5 GB אבל רק סרט לא למשחקים ?

ואם צורבים משחק זה לא יעבוד על דיסק DVD רגיל ?

פורסם

אסור לדבר על זה פה.

פורסם
  • מחבר

אז אתה תגיד לי איפה מותר ?

פורסם

imanutcase.com

שם יעזרו לך

פורסם
זה אתר טוב שתוכל לקבל בו עזרה
פורסם
  • מחבר

אתם צוחקים עלי .

imanutcase.com אין אתתר כזה .

ולהשני Daver נתתנתה איזשהוא אתר שטות .

בכל מקרה תודה . אבל שתדעו שלא עזרתם בדבר .

פורסם

חבר'ה מספיק עם השטויות.

זה לא משנה הדיסק שאתה צורב אליו כל עוד נפח הקובץ נכנס בו.

ואין דיסק "מיוחד למשחקים" אם משחק שוקל 5 ג'יגה אז כמובן תצתרך דיסק בעל 2 שכבות שמכיל מעל 4.5 ג'יגה מה שכן לרוב הגודל של המשחקים סרטים שרצים ברשת הם בין 2-4GB

כל סוג של דיסק על עוד הוא DVD הוא בסדר דיסקים איכותיים יותר או פחות זה כבר כמה שאתה מוכן לשלם Verbatim היא חברה טובה שתוכל לרכוש.

בקשר לאיך לזהות אם הוא תומך או לא אז אם הוא מהתקופה האחרונה הוא אמור לצרוב DL בלי בעיה.

בכל מקרה תכנס למנהל ההתקנים שמה רשום לך תחת כוננים את דגם הצורב שלך תריץ חיפוש בגוגל עם המילים Dual-Layer ותמצא את התשובה.

התוכנה לפי דעתי הכי נוחה שאפשר להשתמש איתה לצריבת קבצי אימג' היא אלכוהול% 120 http://www.alcohol-soft.com/ פשוט בצד יש לך "אשף צריבת אימג'" אתה בוחר את הקובץ וצורב.

תמנע משאלות של "איך להוריד את התוכנה המלאה " המשחק לא עולה לי כמו שצריך אחרי שצרבתי וכו'.

כי נתתי לך את הבסיס לצרוב קבצי אימג' אל תרחיב בנושא של איך זה עובד וכו' כי זה מגיע לקווים שאסור לכתוב עליהם בפורום כל מה שקשור לווארז.

בכל מקרה הפעולה של צריבת אימג' והכנתם מדיסק אישי שלך גם זאת פעולה פשוטה עם אלכוהול 120%

פורסם

אם אתה רוצה לשאול איך לצרוב דיסקים באופן כללי, אתה מוזמן לשאול בפורום "אמצעי אחסון". אם אתה מעוניין לצרוב משחקים שהורדת בצורה לא חוקית ל-XBOX 360, אתה לא תקבל פה עזרה ולכן הדיון ננעל.

להבא הקפד לקרוא את חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים