עבור לתוכן

טכנאים ממוצעים מבינים כל כך במחשבים? LOL

Featured Replies

פורסם

אני מרגיש בידיוק ככה שאני הולך לחנות מחשבים שהאנשים שמדברים איתי לא מבינים על מה הם מדברים ומה הם מוכרים...

ביקשתי לחבר שלי גיפורס FX 5200 128BIT אבל בסופו של דבר נתנו לו 64BIT ואחרי שבאתי איתו להחליף את הכרטיס הם אפילו לא הבינו על מה אני מדבר הם חשבו שאני מדבר על הMB של זיכרון הכרטיס! חחחח

וזה עוד היה באייבורי!

ואותו דבר כמו mister G

חברים שלי לא שמים עלי פיפס חוץ מאחד שיודע שאני מבין ויודע מה אני מסוגל לעשות... כל השאר שאני רוצה לשדרג להם את המחשב מעדיפים ללכת לטכנאי אידיוט שלא מבין מה הוא עושה ואחר כך אני צריך להתקין להם את המעבד מחדש!\

למשל רק אתמול חבר שלי שילם לטכנאי 100שקל על התקנת וינדוס 98SE והחלפת מאורר 40ממ שעל המעבד שלו!

• תגובות 42
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מרגיש בידיוק ככה שאני הולך לחנות מחשבים שהאנשים שמדברים איתי לא מבינים על מה הם מדברים ומה הם מוכרים...

ביקשתי לחבר שלי גיפורס FX 5200 128BIT אבל בסופו של דבר נתנו לו 64BIT ואחרי שבאתי איתו להחליף את הכרטיס הם אפילו לא הבינו על מה אני מדבר הם חשבו שאני מדבר על הMB של זיכרון הכרטיס! חחחח

וזה עוד היה באייבורי!

ואותו דבר כמו mister G

חברים שלי לא שמים עלי פיפס חוץ מאחד שיודע שאני מבין ויודע מה אני מסוגל לעשות... כל השאר שאני רוצה לשדרג להם את המחשב מעדיפים ללכת לטכנאי אידיוט שלא מבין מה הוא עושה ואחר כך אני צריך להתקין להם את המעבד מחדש!\

למשל רק אתמול חבר שלי שילם לטכנאי 100שקל על התקנת וינדוס 98SE והחלפת מאורר 40ממ שעל המעבד שלו!

כן גם במשפחה שלי חוץ מאח שלי שהוא גם מבין במחשבים כולם חושבים שיעני טכנאי זה משהו דגול שיודע משהו...

יש לי טכנאי טמבל לפני חצי שנה קניתי אצלו מחשב והוא אמר לי משהו שהמחשב לא יעבוד עם 3 זכרונות.... ???

חיברתי סתם כי אמרתי מה הקשר ... ועבד... 512 Sdram 128 - 128- 256= sdram

פורסם

אתה תופס מעצמך קצת תחת לא?

שמע האמת היא שהוא די צודק... לא בעיה כל מה שהוא ציין וכמו שציינו (סיקס קילר נראה לי? לא משנה) אחרי חודשיים אם אתה באמת קורא בפורום ובאתר ומתעניין יש מצב שאתה יודע כבר את לכ הדברים האלה.

תזכרו שלטכנאים אבל יש ניסיון פרקטי, נגיד איך לפתור כל מיני מצבים שלא הייתם חושבים עליהם בתאוריה. מצד שני, זה מבחינת ניסיון וככל שמישהו יותר ירכיב מחשבים ככה גם לו יהיה את הניסיון הזה.

פורסם

ובדקת אם יש להם תואר?

וגם אם יש להם תואר, זה אומר שהם חייבים להבין בגופי קירור מיוחדים ויקרים לAMD?

אני רוצה שאדון מיסטר ג'י יחליף לי את הצ'יפ ביוס בלוח אם, אני בטוח שהוא לא יכול לעשות את זה.

זה גם הטכנאי מחשבים בחנות לא יעשו לך.. :-X

ובתכלס, לפני שנתיים רציתי לקנות כרטיס מסך, אז בחנות אמרו לי קח ג'יפה 2 אמ איקס 200

משחקים לא ינצלו אותו אפילו

וכשאמרתי להם ומה בדבר ג'יפורס 2 gts אז הם אמרו זה כרטיס מקצצועי בכלל אף אחד לא צריך את זה..

זה היה עוד בתקופה שלא הבני מה שאני מבין עכשיו..

פורסם
  • מחבר

סוללת CMOS? חחח ברור שאני יודע

::)

כבר איפסתי לעצמי את הביוס כמה פעמים במחשב (רק לנסיון לא שקרה משהו)...

תביא לי צ'יפ תחלופי ואני אחליף לך :P

עריכה: מגרש השדים זה סרט כזה דפוק למה אתה כותב את השם שלך על שמו? מיילא סרט מפחיד שהוא באמת טוב ^_^

פורסם

ד"א מישהו יודע (בדיוק) מה לומדים בתואר של "מדעי המחשב" ?

פורסם

שמע האמת היא שהוא די צודק... לא בעיה כל מה שהוא ציין וכמו שציינו (סיקס קילר נראה לי? לא משנה) אחרי חודשיים אם אתה באמת קורא בפורום ובאתר ומתעניין יש מצב שאתה יודע כבר את לכ הדברים האלה.

תזכרו שלטכנאים אבל יש ניסיון פרקטי, נגיד איך לפתור כל מיני מצבים שלא הייתם חושבים עליהם בתאוריה. מצד שני, זה מבחינת ניסיון וככל שמישהו יותר ירכיב מחשבים ככה גם לו יהיה את הניסיון הזה.

לא ממש הבנתי מה אתה אומר פה בעיקרון אתה צודק בקטע הפרקטי אבל לא אמרתי שאני יודע הכל בקשר למחשבים אחרי חודשים פה אבל את האמת שיא האמת אני בטוח שעוד כמה פה ...

מאז שאני חי לא נתקלתי בבעיה של מחשב שאני לא יודע לפתור ואני נשבע שזה ככה אולי איזה עפם אחת או שתיים שאח שלי עשה אבל חוצמזה כלום(אני לא משוויץ נגיד)

אבל פשוט הפורום הזה עוזר יותר מכל קורס או כל ח*א אחר למיניהו.....

פורסם

מאז שאני חי לא נתקלתי בבעיה של מחשב שאני לא יודע לפתור ואני נשבע שזה ככה אולי איזה עפם אחת או שתיים שאח שלי עשה אבל חוצמזה כלום(אני לא משוויץ נגיד)

בזה הוא צודק אני כיתה י ופעם הייתי על כל בעיית ווינדוס שולח תמחשב לתיקון בסך של 180 שקל

היום איין בעיה שאני גם לא יכול לפתור שניתנת לפתירה כמובן.

ובקשר לזה שהאתר יותר טוב מכל קורס הוא צודק במאה אחוז גם אני ב 3 4 חודשים למדתי מה שלא הייתי לומד בטוח עד הצבא

אם לא הייתי נכנס לפורום הזה בקטע של החומרה ציוד הקפי ועוד.

*זה לא תופס בקטע של התכנות מחשבים בקטע הזה אני חושב צריך קורס או ללמוד בבית ספר .

פורסם

צודק ב100%

פורסם

לא ממש הבנתי מה אתה אומר פה בעיקרון אתה צודק בקטע הפרקטי אבל לא אמרתי שאני יודע הכל בקשר למחשבים אחרי חודשים פה אבל את האמת שיא האמת אני בטוח שעוד כמה פה ...

האמת היא הסכמתי איתך בהודעה הזו... סורי אם לא הייתי מובן, אני קצת בהלם אחרי היום

פורסם

בקשר לתואר במחשבים יש לי חברים שעשו את זה ותאמינו לי לא לומדים שם שום דבר שקשור לטכנאות

לומדים תכנות וכאלה ואני מבטיח לכם שיש מספיק אנשים עם תואר שלא התקינו ווינדאוז בחיים

פורסם

טכנאות זה רק ניסיון.

פורסם

במדעי המחשב באוניברסיטיה(ובמכללות) לומדים תיאוריה, בעיקר תיאוריה והרבה, אתה לא נמצא הרבה מול המחשב בכיתה,

לומדים אלגוריתמים, וכיוצא בזה, שפות תכנות ומה שאתם יכולים לתאר לעצמכם

גם מהנדס מחשבים מהולל, לא בטוח שידע לטפל במחשב שיצא מכלל שימוש, אולי רמות התארים הולכות ככה טכנאי->הנדסאי->מהנדס

אבל מה לעשות שמהנדס יודע לתכנן מערכת, אבל לא יודע את החלק היותר פרקטי של התפעול שלה ופתירת תקלות (שלא קשורת לתכנון ציפים וכדומה)

פורסם

ד"א מישהו יודע (בדיוק) מה לומדים בתואר של "מדעי המחשב" ?

לך לאתר של אחת האוניברסיטות או אתרים לסטודנטים, מניסיון אתה תמצא שם...

פורסם

האמת היא הסכמתי איתך בהודעה הזו... סורי אם לא הייתי מובן, אני קצת בהלם אחרי היום

חחח פעם ראשונה שקבוצה של משתמשים מסכימה איתי במשהו תאמינו לי עוד 4 שנים שכולנו נהיה בני 20-25 נפתח חנות מחשבים

"Hwzone Tech"...

לול ...

עכשיו ברצינות נדבר לדעתי לא יודע מה אתה חושבים אחרי שמישהו מבלה חצי שנה בפורום הזה...

מישהו אבל יעני עם שכל(מן הסתם כמוני) משיג פה ידע עצום... ולדעתי אני עכשיו שאני פה כולה חודשיים ו... אני מבין טוב מאוד על כל מה שהטכנאים הפלצניים האלה עושים או מדברים... תאמת אני לא ממש מת עליהם הם רק באים ולא עושים כלום ולוקחים 180 שקל... זה מה שאומרים לי כל מי שמזמין ואמרו פה כבר בהתחלה שהחברים לא יודעים עד כמה שכל משתמש ומשתמש פה יודע במחשבים...

אז יאללה בואו נשכיר איזה דירת חדר קטנה ונכין כמה מוצרים ונמכור...

hwzone tech נכנסת מחשב תוחן קיבלת????

ותזכרו מחירים איכותיים יובילו אותנו רחוק....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים