עבור לתוכן

אז איך היה היום הראשון שלכם בכלא?

Featured Replies

פורסם

היה כרגיל....33 שעות שבועיות, לא לומדים בשישי!

י"ב ..מה אפשר לצפות?

בכל מקרה...יש להם איזה המצאה חדשה עכשיו...כל תלמיד מקבל כרטיס שהוא מעביר אותו במכונה מסויימת ולפיו הם יודעים כמה הגעת וכמה הברזת.

גם אצלנו עושים את זה! (גמנסיה ראלית ראשל"צ?) זה כל כך גרוע אי אפשר להבריז מזל שזה עדיין לא נכנס אצלנו כי כבר היום הברזתי מאנגלית

:P

כיתה י"ב החיים טובים פרשתי ממקצוע אחד נשארתי עם יחידה במתמטיקה (מתוך 4) שתיים פסקל וחמש אנגלית כל השאר רגיל (עיוני)

אין יום שישי 28 שעות בשבוע!!! (28!!!!!!!)

זהו.. צריך ללכת לקנות ספרים....

• תגובות 169
  • צפיות 13.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מסטיק, זה לא חוקי... תכתוב מכתב למשרד החינוך.

אותי דפקו, מערכת חרא...

מתחיל כל יום ברבע לשמונה, מסיימים בשתיים כל יום חוץ מביום ראשון שמסיימים באחת ורבע.

ויום שישי לא לומדים, הדבר היחידי הנורמלי.

פורסם
  • מחבר

אצלנו למדנו עד שלוש וחצי... בין השאר שעתיים פיזיקה, שעתיים מתמטיקה ושעה היסטוריה.

they're evil! evil i tell u!לא... שעת אפס = 7:15

אצלנו "בטלו" שאת השעת אפס... אבל הקדימו את כל המערכת שעות חצי שעה... ככה שיש לנו שעת אפס אבל קוראים לה שעה ראשונה...

פשוט מטומטם מה שהולך בבצפר ובמשרד החינוך בכלל... עכשיו גם צריך לעמוד כשכל מורה נכנס... לא שאין לי כבוד למורים אבל אין לי כוח לעמוד....

פורסם

שהמורה נכנסת מחר, תשב במקום ואל תקום.

מה יעשו לך בדיוק?

פורסם

ביה"ס שלי זה ביה"ס היחיד שבאמת ביטל את שעות האפס? ::)

פורסם

40 ומשהו שעות, הרבה שעות תשיעיות ועשיריות, זהו, בקיצור סיוט גדול (כיתה יא')

מה שמעודד, יש המון נוף

ואני יושב בדיוק מאחורי כל הנוף הזה 8)

פורסם
  • מחבר

שהמורה נכנסת מחר, תשב במקום ואל תקום.

מה יעשו לך בדיוק?

להפך, מחר על השיעור הראשון, כשהמורה הבהמה נכנסת אני עומד ומצדיע... ולא רק אני...

סתם ככה להשתעשע על היום הראשון...

פורסם

מה שמעודד, יש המון נוף

ואני יושב בדיוק מאחורי כל הנוף הזה 8)

אני שם לב שמדברים פה הרבה על הנוף ;D

אז אצלנו המצב רע.. בכיתה יש לנו רק עקומות! שנה שעברה הייתה אחת שאפשר להגיד שהיא "נוף ראוי", אבל התכערה :P

בכלל, ביה"ס שלנו מחולק לשתי חטיבות (התיכון היחיד בעיר נכון לעכשיו), בחטיבה אחת שמו את כל הכוסיות ודחפו לנו בחטיבה את כל הקונפות :-\

פורסם
  • מחבר

אז תעבור חטיבה...

אצלנו הנוף הוא לא משהו... אין על מה להסתכל ליותר משתי שניות... אם תנסו תתעוורו...

פורסם

אז תעבור חטיבה...

זה בלתי אפשרי.

אצלנו החטיבות מחולקות לפי מגמות..

חטיבה א' זה המגמות כמו תיאטרון, מוזיקה, ספורט וכל שאר החרטה. המקצוע המדעי היחיד שיש שם זה תיב"ם.

חטיבה ב' (איפה שאני נמצא) זה כל המקצועות המדעיים. מגמת טכ"ם (בה אני לומד), אלקטרוניקה ו... אממ... גם מנהל/חשבונאות ותקשורת.

חוצמיזה שבשביל לראות נוף, נועדה ההפסקה, בה אפשר לקפוץ לחטיבה השניה ולעשות טיול נחמד שכולל שטיפת עיניים :P

אצלנו הנוף הוא לא משהו... אין על מה להסתכל ליותר משתי שניות... אם תנסו תתעוורו...

LOL ;D

פורסם

איזה נוף יש אצלי בכיתה :( 37 ילדים בכיתה - 37 בנים. גן עדן להומואים :-\

פורסם

אני בבית ספר היחיד שאין בו שעות אפס(אף פעם לא היה) ואין תלבושת אחידה לא צריך לקום לפני המורה וכל הז*ל הזה?

הבעיה שיש לי 45 שעות שבועיות אבל כנראה שירדו לי כמה שעות כי מתחלקים במעבדות ביוטכנולוגיה

פורסם
  • מחבר

אצלנו יש מקומות חטיבות שונות רק לכיתות ז-ט. כיתות יא ויב' נמצאות באותו בניין... יותר מ750 ילדים... לא כולל כיתות י' שזה עוד 350 ילדים... קצת יותר

אני מקווה שאצלכם החטיבות קרובות... אצלנו זה הרבה זמן ללכת בין אחת לאחת...

פורסם
ביה"ס שלי זה ביה"ס היחיד שבאמת ביטל את שעות האפס? ::)

גם לי ביטלו, מתחילים ב 8 הכי מוקדם ו 16:00 הכי מאוחר (לי זה 15:20 למזלי)...

כמו שאמרתי, 17 (!!) שעות אלקטרוניקה,

2 שעות ספורט,

3 שעות ספרות,

5 (!) שעות אנגלית,

5 (!) שעות תנ"ך,

ו 2 שעות חינוך...

לא יודע איך אני יצליח להשאר ער באלקטרוניקה ותנ"ך... ???

למזלי יש לי נוף נחמד ביותר בשיעור ספרות 8) + היא חמודה לאללה... ;D

ועאלק אני יקום לכבוד המורים :lol:

פורסם

זה שדפקו בפיזיקה:

אצלנו זה לא חובה (פיסיקה) אבל אני מפחד שזה ידפוק אותי בצבא כי אני רוצה לשרת בתחום האלקטרוניקה,

וגם לחתום קבע שנה שם וללא פיזיקה אני מקווה שאני לא בעדיפות שניה אצלם :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים