עבור לתוכן

זוג רמקולים מדפיים מתוצרת CERWIN-VEGA ב-679 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

נתקלתי בכמה מקומות אשר מוכרים את הרמקולים CERWIN-VEGA V5-M מתצוגה במחיר של 679 ש"ח.

האם כדאי לרכוש את הרמקולים הנ"ל? והאם המחיר הזה הולם אותם או שמא יש כאן קאצ' כלשהו(חוץ מהעניין שהם מתצוגה)?

מעבר לזה, יש ברשותי מגבר ישן, מלפני 25-30 שנה, יש מצב שהוא לא יסתדר עם הרמקולים האלה?

תודה.

פורסם

כנראה היבואן נתקע עם מלאי\רמקולים שחזרו מלקוחות לא מרוצים ועושה מכירת חיסול כמו שעשו ל E710 ל V10F

בדרך כלל הרמקולים של סרווין וגה חזקים בתחום הבאס(אני לא יודע עד כמה זה רלוונטי עם וופר 5 אינץ )

ובחלק מהדגמים הטוויטר עושה חור בראש

ככה שאני מאוד מאוד ממליץ לך לשמוע אותם לפני קניה כי רמקול עם טוויטר כזה מבאס ברמות והורס כל חלקה טובה .

איזה מגבר יש לך ?

פורסם

חזקים בבאס אולי בכל הקשור לכמות, לא לאיכות. איזו מוסיקה אתה שומע?

פורסם
  • מחבר

אלג'יר, ישראלית, רוק של שנות ה-60-80, טראנס וכו... אלה בעיקר

פורסם

אני אתנסח בפשטנות: אתה מעדיף "איכות" או "כמות"?

הסרווין מייצגים את האזור הקיצון בסקאלה שהוא "כמות": הרבה באס, אבל לא "איכותי" (כלומר לא הדוק, איטי ומרגיש כאילו הוא חלק נפרד מהמוסיקה), הרבה טרבל, אבל לא "איכותי" (צעקני, לא טבעי ו"מלוכלך"). המיד לעומת זאת לוקה בחסר מבחינת "כמות" ו"איכות" גם יחד; כנראה שהוא קצת פחות חשוב כאן.

בקצה השני של הסקאלה יש את הרמקולים ששואפים להישמע "נכון" כמה שיותר, גם אם נדמה שהם לא נשמעים מרשימים בהאזנה ראשונית. קשה למצוא רמקולים כאלו בתקציב שלך, אבל ביד-שנייה יש אפשרויות טובות יותר מהסרווין אם אתה כאמור איש של "איכות".

כמובן שגם גודל החדר רלוונטי. רמקול טוב במחיר כזה יהיה חייב להיות מדפי לדעתי. אם החדר שלך גדול מידי, זו תהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה, הבנתי את המצב, כנראה שזה לא בשבילי.

אני אתחיל להתעניין קצת יותר בנושא ואמצא תמורה הולמת לכסף שאשקיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים