פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים יש לי BOX מהדגמים הראשונים, עד לשבוע האחרון הוא לא עשה בעיות מיוחדות. אלא שעכשיו שאני מפעיל משחק המכשיר נתקע. טבעת מוות עוד לא קיבלתי אבל ריבועים ופסים אדומים במסך קיבלתי כמה פעמים אחרי שהמכשיר קופא פתאום.לפני חצי שנה החלפתי כונן DVD כי הכונן הישן נדפק ועל הדרך החלפתי גם את הברגים של המעבד לX CLAMP KIT. השאלה שלי היא אם ניתן להציל את המכשיר או שכבר עדיף לקנות מכשיר חדש מהסדרות האחרונות.ואם אני קונה למשל מכשיר ARCADE חדש אני יוכל להשתמש בדיסק הקשיח של המכשיר הישן?תודה לעונים.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים אם אני קונה למשל מכשיר ARCADE חדש אני יוכל להשתמש בדיסק הקשיח של המכשיר הישן?תודה לעונים. כן ולשאלה שלך אתה מתאר בעיה חמורה מאוד וספק אם תוכל לתקן אותה ריבועים ופסים כאלו מריח לי כמו בעיה בליבה של הכרטיס מסך אולי אפשר לנסות לפתור את זה אבל לא יודע אם תצליח אני ממליץ לך במקרה כזה לקנות ארקיד חדשה
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים נשמעת לי כמו בעיה שreflowing יכול לפתור לאיזה חודש-חודשיים במקרה טוב ביותר במקרה הרע לכמה שעות, בכל מקרה אין מנוס מלקנות XBOX חדש במוקדם או במאוחר
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים רק תוודא שאתה קונה את הגרסא בעלת תצורת הג'ספר(150W),היא יעילה יותר בכל עניין הקירור.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מציע לך לברר את האפשרות שתהיה ירידה במחירים בקרוב, ממש בקרוב בחו"ל לפחות.גירסת ה elite ב 300$ אם אני לא טועה.אולי גם הארקייד ירד?ובקשר לחנות כל הרשתות כמו gamestation enjoystick וגם vgs טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.