עבור לתוכן

דיון על השמועות על הWII HD

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אין איזה שמועה חדשה אבל הרבה זמן יש דיבורים על ה"WII HD " והגיע הזמן שנדבר על זה

המושג ברשת על הWII HD די מבלבל כי הוא מחולק בעצם ל3 דברים שונים ואני קודם כל ידבר קצת על ה2 הראשונים

ולמה השני לא סביר

1-WII HD כיורשת של הWII

אני אישית מעדיף לקרוא לקונסולה עתידית שכזאת סופר WII וזה די בטוח שיגיע עוד שנתיים או יותר

ועל זה אין וויכוח

2-WII HD במובן של WII אם ארד דיסק פנימי

פה אני רוצה לציין שכבר קים דבר כזה באופן רישמי (וגם לא רישמי אבל זה דיון על דברים רישמים מנינטנדו)

העניין שזה לא קים לאנשיפ פרטים אלה נינטנדו מוכרת מוצר כזה למלונות ומקומות דומים אם משחקים מותקנים מראש על ארד דיסק

פנימי

מוצר כזה ספק אם יגיע לשוק הפרטי

וזה מסיבה פשוטה נינטנדו איפשרה שימוש בכרטיסי זיכרון גדולים ופתחה יותר אופציות בהם ככה שאין באמת סיבה להוציא

גרסה כזאת ואם כבר אולי בעתיד יכניסו בנדלים אם כרטיסי זיכרון או יגדילו את הכרטיס זיכרון הפנימי במקום

3

WII HD כמכשיר מעבר בין היורש של הWII לWII ופה יש היום את הוויכוחים אחרי שנגמר הוויכוח על הארד דיסק

הרעיון שעומד מאחורי השמועות זה שתצא גרסה של הWII שתיהיה הרבה יותר חזקה חומרתית ותאפשר להריץ משחקי WII ב720P ואולי אפילו יותר

עכשיו אני אישית לא חושב שמכשיר כזה הולך לצאת אני כן חושב שמאוד יכול להיות שהWII כן יקבל שדרוגים כמו שהDSI

הוא שדרוג חומרתי יחסית לדגמים הישנים

העניין שבDSI אף חברת פיתוח לא באמת ניצלה את עודף הכוח במשחקים ואני לא חושב שזה יקרה בWII

חוץ מזה גם אם יצא WII אם חומרה עדיפה יש בעיה שעדיין תשאר וזה שחברות פיתוח דוגמת אפיק אם מנוע האנריל 3 שלה

לא יפתחו משחקים לWII הישן כי המנוע לא מותאם לזה ולאומת זאת אם יפתחו משחקים רק לWII HD אז הקונסולה תיהיה בפועל קונסולה חדשה אם תמיכה לאחור ולא שדרוג לWII עצמו

בכל מקרה אני חושב שלנינטנדו יש קלפים אחרים במקום לעשות מהלך כזה

קלפים כמו הורדת מחיר שכבר שלוש שנים לא היה ירידת מחיר לWII

קלפים כמו בנדלים רישמים לWII שעד היום חוץ מלאחרונה ביפן לא היו

קלפים כמו משחקים גדולים חדשים

קלפים כמו צבעים חדשים שחוץ מצבע חדש בודד ביפן עוד לא יצא למערב

כל אלו יכולים לתת לנינטנדו מספיק תנופה לשנתיים הבאות ואז נינטנדו תוכל לצאת הפעם ראשונה לשוק אם קונסולה חדשה

שתיהיה חזקה משמעותית מה360\PS3 וכל זה במחיר של 250$ (עוד שנתיים בהתחשבות בהתקדמות הטכנולוגיה )

מכשיר חדש כזה שיתמוך במנועי הגרפיקה החדשים יכול הפעם לקבל הרבה יותר אהבה מחברות פיתוח שבטח ירצו לתמוך בכמה שיותר פלטפורמות בכלים שלהם

זה לדעתי למה נינטנדו לא תלך על מכשיר מעבר ושיגיע הזמן תוציא מכשיר חדש באמת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים