עבור לתוכן

מישהו פה התנסה בספר "מדריך לטכנאי PC-מהדורה 5 "

Featured Replies

פורסם

היי,

אז ככה,אפשר להגיד שאני דיי מבין בחומרה,אך למרות הכול,אני מעוניין להרחיב את הידע עוד ועוד,ועוד.

רציתי לדעת אם זה הספר המתאים?מישהו פה התנסה?

תודה.

פורסם
  • מחבר

נו חברה זה לא כזה קשה

פורסם

סתם חפירות הספרים האלה ....ידע לטכנאי מחשבים תוכל לרכוש בקלות פה בפורום .

ידע לרשתות מחשבים עדיף שתלמד מאתרים ברשת או שתקנה ספר רציני בנושא מאמזון או שתקנה את הספר של האוניברסיטה הפתוחה שכחתי איך קוראים לו .

פורסם
  • מחבר

סתם חפירות הספרים האלה ....ידע לטכנאי מחשבים תוכל לרכוש בקלות פה בפורום .

ידע לרשתות מחשבים עדיף שתלמד מאתרים ברשת או שתקנה ספר רציני בנושא מאמזון או שתקנה את הספר של האוניברסיטה הפתוחה שכחתי איך קוראים לו .

עם כל הכבוד לחפירות,זה ספר הכשרה לטכנאים באיזו אוניברסיטה

פורסם

האמת שלא ידעתי שכבר יצאה מהדורה 5. דיברתי עם דורון המחבר לפני חצי שנה והוא אמר שזה ייצא בקרוב, אז אני רואה שזה מהדורת יוני 2009 טרייה מהתנור עם חידושים על כונני SSD, צ'יפסטים מעודכנים יחסית לתחילת שנה (לוח P5K של ASUS שכולל לרוב את מה שיש גם היום בלוחות שלהם, כולל Core i7 ו-Core 2Duo וכך הלאה).

בכל מקרה עזוב אותך פורומים כי מדברים בהם הרבה שטויות ועד שתקבל תשובה מוסמכת ממנהל או מומחה(גם לא כולם יודעים הכל), זה יהיה למשהו ספציפי.

ממה שקראתי במהדורות הקודמות (4 תמיד נמצאת לידי בהישג יד גם בעבודה אצל חבר לצוות וגם העותק שלי בבית) זה הספר הטוב ביותר בעברית ששווה לקנות ולהחזיק לכל טכנאי PC שמכבד עצמו. הוא פשוט מכיל המון ומסביר בפירוט המון דברים:

http://www.hod-ami.co.il/files/59439-TechPC-5.pdf

זה גם הספר היחידי שמקדיש כמעט 10 עמודים לOverclocking על סוגיו השונים (עמוד 156+). אמנם בסיסי אבל עדיין שום ספר אחר לא נוגע בזה למיטב ידיעתי.

מה שכן, ההיפך - מה שחסר שם, תמיד תוכל לשאול ולהתעדכן כאן בפורום לגבי נושאים ספציפיי כמו מעבדים חדשים והתאמה לתושבות ופיצ'רים של לוחות אם ועוד...

אגב, זה באמת ספר הלימוד (רק מהדורה 4) שקיבלתי במכללת היי-טק בקורס הטכנאים שלי בזמנו.

ספרים כאלה כדאי לקנות באופוס, תראה את הבדל המחיר:

http://opus.co.il/product_info.php?products_id=848

59439-TechPC-5_8cm_72dpi.jpg

פורסם
  • מחבר

למען האמת יש לי כרטיס של סטימצקי בשווי 125 שקל,ואני מוסיף עוד 64 שקל וקונה את זה משם.

תודה רבה על התשובה ממש הייתי צריך אחת כזו!

פורסם

רוצה לומר שספר שעולה 140 באופוס עולה 190 ש"ח בסטימצקי ??? :o

שוד לאור יום.

פורסם
  • מחבר

עדיין יוצא שאני מוסיף פחות.

ואכן,שם זה הכי יקר.

פורסם

נשמע כמו משהו שכדאי לקרוא, אתה יכול לפרט קצת על המבנה של הספר, באיזה צורה הוא בדיוק כתוב ?

פורסם
  • מחבר

נשמע כמו משהו שכדאי לקרוא, אתה יכול לפרט קצת על המבנה של הספר, באיזה צורה הוא בדיוק כתוב ?

אתה מדבר אליי?כי אם כן,אז אתמול הייתי בסטימצקי ועיינתי בו קצת לפני הקנייה,הוא כתוב בצורה שממש לא קל להבין אותה,גם יש שם מדריך של כל תפריטי ה-BIOS משהו שמאוד חשוב לדעתי.

בקיצור מחר אני אלך לקנות ואפרט קצת יותר.

פורסם

זה היה מופנה בעיקר לאלכס, שעשה רושם של אחד שהתנסה עם הספר.

בכל אופן, אני מעוניין יותר לדעת איך הוא מסוגנן, בתור ספר אינפורמטיבי נטו (סטייל אנציקלופדיה), או אחרת ?

פורסם

תעיין ב- PDF שאלכס פרסם, אני חושב שזה יענה לך על השאלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים