עבור לתוכן

אם זוית הצפיה אינה רלוונטית בשבילי,עדיין ה-DELL 2209WA יהיה כדאי בשבילי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני עומד בפני רכישת מסך חדש, (כמו כן גם מחשב חדש) ואני בהתלבטות איזה מסך לקנות?...

חשוב לציין שבעמדת העבודה שלי אין מצב שבו אני אצפה מצידי המסך, המסך בדיוק מולי. האם במצב כזה DELL 2209WA עדיין מאוד מאוד מומלץ? כי הבנתי שההבדל בין הפאנלים השונים הוא בעיקר זויות הצפיה (לא רלוונטי...)

תודה מראש לעוזרים (:

פורסם

אילו שימושים?

פורסם
  • מחבר

טקסט (בעיקר גלישה) - 60%

משחקים - 40%

פורסם

זה רלוונטי גם אם אתה יושב בול מול המסך 100% מהזמן. כי עדיין, אתה רואה חלקים שונים של המסך בזוויות שונות, ויש הבדלים בגוונים ובצבעים. אתה הרי גם לא יושב עם ראש מקובע לכיסא, וסביר להניח שאתה מזיז את עצמך מידי פעם ביחס למסך למעלה/למטה, אפילו סנטימטרים בודדים. גם במצב כזה עשויים להבחין בהבדלים בגוונים במסכי TN. עד כמה זה מורגש? קשה לאמוד ,כי זה שונה ממסך TN אחד לאחר, וגם יש אנשים שרגישים לכך יותר ויש שפחות.

באופן כללי, אם התקציב מאפשר זאת, אני תמיד אמליץ לקנות מסך שאינו TN, גם אם אין שימוש שמיוחד ש"מצדיק" זאת ב-100%. פשוט בכל מצב מדובר בחווית שימוש משודרגת.

פורסם
  • מחבר

תראה התקציב שלי מאפשר לי ככה : או לקנות את ה-DELL או לקנות מסך אחר באותו מחיר ולהשתדרג בעוד 2 אינצ'ים.

בינתיים אני נוטה לכיוון ה-DELL ...

רציתי לשאול אותך לגבי סירטון שראיתי ביוטיוב (בטח גם אתה מכיר אותו)

כפי שניתן לראות בסירטון ההבדל בין 2 המסכים יותר ממורגש.(החדות,התמונה הרבה יותר עשירה ושלא נידבר על זוית הצפיה)

האם ההבדל הוא אכן כזה(אני שואל לגבי החדות ואיכות התמונה ולא לגבי זוית הצפיה)? או שזה ההגדרות הלא מוצלחות(או המסך הספציפית הזה שלא מוצלח) במסך של ה-TN?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים