עבור לתוכן

VIDEO OVERLAY בכרטיסי המסך של NVIDIA

Featured Replies

פורסם

אהלן,

התקנתי כרטיס מסך חדש על המחשב שלי:

EVGA GeForce GTX 285 Superclocked Edition 2GB

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130487

עד כה היה לי ATI

אני לא מצליח למצוא את האופציה ליצור VIDEO OVERLAY בממשק התוכנה של NVIDIA?

האם זה לא קיים? קשה להאמין. האם זה מתחבא? תעו לי למצוא.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה לעשות בשורה תחתונה ?

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק אתה רוצה לעשות בשורה תחתונה ?

אני עורך וידאו - יהיה נחמד לזרוק על מסך מלא את מה שמתנגן.

ולחסוך רכית מוניטור נוסך וכרטיס מטרוקס

כרגע יש לי שני מסכים:

DELL 2007FP 20"

DELL 2407WFP 24"

S

א. האם יש אפשרות לחבר גם טלויזיה שיהיה סה"כ שלושה מסכים? כאשר הTV תהיה OVERLAY של וידאו שאני מנגן מכל מקור.

ב. במידה ולא (נראה לי שזה טוב מדי בשביל להיות) אז איך אני זורק OVERLAY למסך 20" שלי בחיבור COMPOSITE או DVI אם אפשר.

פורסם

לפי ה-release notes של הדריבר האחרון לויסטה:

Added support for hardware overlays on both Clone mode displays.

Previously, the driver supported only one hardware overlay, so only one Clone

mode display could present the video overlay.

אני מתאר לעצמי שהאופציה קיימת ב-Clone ולא במצב DualView. אבל מה הבעייה לגרור את הוידאו למסך הרצוי עם maximize למסך מלא ?

פורסם
  • מחבר

לפי ה-release notes של הדריבר האחרון לויסטה:

אני מתאר לעצמי שהאופציה קיימת ב-Clone ולא במצב DualView. אבל מה הבעייה לגרור את הוידאו למסך הרצוי עם maximize למסך מלא ?

CLONE לא שייך פה.

אני צריך לזרוק את הוידאו כל פעם מחלון אחר בתוכנת העריכה (SOURCE,PROGRAM & CLIP PREVIEWA) זה מסורבל טילים כל פעם לפרק את המבנה של ממשק התוכנה (פרמייר) ולהעביר לחלון שני ולעשות מקסימייז.

כל הקטע של FULL SCREEN OVERLAY שאתה שם פלי על כל וידאו וזה מראה את זה חופשי - גם אם זה אפילו UTUBE.

אני המום שלNVIDIA אין אפשרות כה בסיסית שקיימת שנים כבר.

פורסם
  • מחבר

Full Screen Video Mirroring is available for Geforce 7 series GPUs and older series when using the NVIDIA Forceware display drivers 174.xx and below under Microsoft's Windows XP operating system. Full Screen Video Mirroring is not supported for any NVIDIA based GPU under Microsoft's Windows Vista operating system. Future Release 177 drivers and above will no longer provide support for Full Screen Video Mirroring for Geforce 7 GPUs and older GPUs. Full Screen Video Mirroring will be directly accessably through certain applications which will require this option.

במילים אחרות, NVIDIA לא מאפשרים FULL SCREEN VIDEO OVERLAY

וצריך להגדיר את זה מתוך התוכנה עצמה?

חלש ביותר... אכזבה גדולה...

תודה בכל מקרה על העזרה - פשוט היה לי קשה להאמין שזה אפשרי עם שחקנית כה רצינית בתחום הגרפיקה.

פורסם

כמו שערכתי בהודעה הקודמת, מקור הבלאגן זה מיקרוסופט ו-DRM.

מעניין איך ATI לא בסיפור הזה עם מיקרוסופט :nixweiss: (אני חושב שהם מאפשרים אופציה כזאת, בשם theater-mode או שאני טועה?)

בכל מקרה, ראיתי שבנגני וידאו ישנה אפשרות של overlay mixer כ-renderer (אבל זה מבטל AERO בזמן הניגון)

אז אם תוכנת העריכה שלך לא מאפשרת כזה דבר, כנראה שהם לא חשבו שצריך את זה...

פורסם
  • מחבר

כמו שערכתי בהודעה הקודמת, מקור הבלאגן זה מיקרוסופט ו-DRM.

מעניין איך ATI לא בסיפור הזה עם מיקרוסופט :nixweiss: (אני חושב שהם מאפשרים אופציה כזאת, בשם theater-mode או שאני טועה?)

בכל מקרה, ראיתי שבנגני וידאו ישנה אפשרות של overlay mixer כ-renderer (אבל זה מבטל AERO בזמן הניגון)

אז אם תוכנת העריכה שלך לא מאפשרת כזה דבר, כנראה שהם לא חשבו שצריך את זה...

אכן ישנה אפשרות כזו בATI

THEATER MODE קראו לזה בפעם האחרונה שהשתמשתי בזה.

בכל מקרה תוכנת העריכה פרמייר של אדובי מאפשרת ללא בעיה ולא פוגעת בAERO של MS.

אגב האם אפשרי לעבוד עם 2 DVI ויציאת הודאו במגביל?

פורסם

הבנתי שרוב הכרטיסים יכולים להוציא 2 outputs בו זמנית בלבד... אבל קראתי באיזה פורום שכרטיסי highend "חדשים" יכולים להוציא 3.

יש לך gtx285, אתה יכול לנסות, או להמתין לתגובות נוספות. לי אין תשובה חד משמעית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים