פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים שלום לכולם, אני מנסה לעזור לאחותי לרכוש מחשב נייד חדש אך אין לי ידע בתחום אשמח לקבל את עזרתכם צורכי המחשב הם בעיקר עבודה משרדית : אופיס , מיילים, אינטרנטצרכים נוספים הם: מוסיקה , צפייה בסרטים התקציב הוא עד 4000 ש"ח (אפילו 3500 ש"ח )צריך סוללה חזקה לא משנה של איזה חברה המחשב (כמו שציינתי אני לא מכיר את התחום טוב ולא יודע איזה חברות טובות ואיזה לא)לא יותר מ-3 ק"גגודל מסך : אני לא כל כך מבין בזה אבל כולם אומרים לי 15.4 או 15.6 מה שזה לא אומרכונן קשיח עד 320 גיגה לא יותרתודה רבה מראש לכל העוזרים !!!
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים יש עדיפות למסך מבריק או מאט?יש צורך ביציאת HDMI? בלוטות'? דברים נוספים כלשהם שחשוב שיהיו?
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר יש עדיפות ליציאת HDMI , בלוטות' אני לא חושב שחובה , אני לא יודע את ההבדלים בין שני המסכים אבל אם אני צריך לנחש אז מבריקלגבי דברים נוספים אז זכרון 2GB , מעבד ליבה כפולה , ולגבי השאר אין לי מושג !!
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחבר חברה שלום!!!!אני אשמח לקבל מכם קצת תגובות שאני אדע לפחות לאיזה כיוון לגשת כשאני הולך לחנויות מחשבים .תודה מראש לכל מי שעוזר!!!
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים פחות או יותר כל מחשב עם HDMI בתקציב יענה על הדרישות. יש פשוט מלא מחשבים כאלה.האם יש כוונה לנייד את המחשב לעיתים קרובות מחוץ לבית? אם כן, הייתי ממליץ בחום ללכת על גודל קטן יותר - 14" או 13".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.