פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים הראו את זה ב-G4 ובעוד מס' מקומות (שמן כלשהו, לא חושב שתינוקות), זה נחמד לפרזנטציה, אני לא יודע מי ירצה להשתמש בזה באופן קבוע.לא יודע עד כמה פליטת חום אקווריום סטנדרטי יכול לעזור לך לקרר, אם זה מיכל קטן מידי עם חלקים חמים מידי, אני מתאר לעצמי שיכול להיות מצב שזה יתחמם יותר מהר ממה שזה יאבד את החום.מה גם שאני לא חושב שזה אפשרי לנקות אותם לגמרי אחר כך, אז אתה צריך להיות בטוח שאתה נשאר עם הפתרון הזה קבוע.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים רק אני לא הבנתי למה הוא התכוון?לוקחים אקווריום, שופכים לתוכו שמן כלשהו (לא זוכר בדיוק באיזה שמן השתמשו בתוכנית ב-G4), שמים בתוכו את החומרה, מפעילים.הנוזל עם התנגדות חשמלית גבוהה אז אין קצר, הוא מוליך חום טוב אז אתה לא צריך מאוררים.לא ממש רואה מה היתרון של זה למשתמש ביתי, כי לא יגיע לתוצאות קירור טובות, סה"כ שקט ויופי.(אני יכול להבין למה תוכניות טלויזיה עשו את זה, אני לא יכול להבין למה פותח התראד חושב שמישהו כאן באמת ינסה את זה בבית).
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים צוקי יא מטומטם חחחפותח התראד , עשה לך לעצמך טובה גדולהואל תעשה את זה למחשב שלך ..זה סתם גאג'ט דבילי ..אומנם זה ניראה שאם תכניס את המחשב בפנים הוא יהיה קר מאוד ובלה בלה..לא רק שזה לא אפקטיבי ללא רדיאטור רציני ..זה סתם נורא לא פרקטי ונוח.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים שמן מינרלי. ואם יש לך 60 ליטר (אקווריום ממוצע) אמור להיות לך קירור לא רע בכלל.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים נו תהייה מציאותי איפה תדחוף את כל זה..מי שבא5מת רוצה לקרררקונה קירור מים או אולטרה קופר 120תהיו מציאותיים וחברה...ובמקום לדבר שטויות תורידו את הבחור מהרעיון , כי באמת שחבל על המחשב..חוץ מזהאיך תשים שמן טיגון בחדר?אתה יודע איזה ריח זה יעשה לך ?מינרלי גם איח מסריחובסופו של דבר גם הריח של השמן תיקונות יהיה מסריח וימעס..
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר זה יכול להיות יעיל אם אפשר לדאוג לשמן בסירקולציה עם איזה מאוורר 480 שקטכמה שנראה שזה עובד זה עדיין מפחיד רצח... אני לא הולך לנסות את זה על המחשב שלי אבל אולי על איזה מחשב ענתיקה...בכל מקרה זה נראה לי יוצא יותר זול מקירור מים...
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים לא יעיל ולא בטיח.תכונות השמן לא מאפשרות לו העברת חום גבוהה כמו מים.שמן לוכד חום ולא נפטר ממנו בקלות.הרעיון הוא טיפשי ואווילי.כמו שאמרו לפניי, הוא נחמד בפרזנטציה אבל לא יותר מזה.שמן מעולם לא קירר, לא מקרר ולא יקרר.שמן מיועד למנוע חיכוך. מכאן ועד להפוך אותו לנוזל קירור הוא רחוק מאוד.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים לפחות בשביל השקט הנפשי והטמפרטורה הנמוכה שים לו רגיל פלטייר של איזה 200 וואט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.