עבור לתוכן

glare & anti glare

Featured Replies

פורסם

שלום לכם ,אני השבוע בעזרת ה' קונה נייד , חיפשתי מפרט שיש לו מסך לא מבריק אך קימת ואין כאלו כיום בשוק ,לפחות לא במפרט ששווה קניה, עד כמה באמת מפריעה שיש מסך מבריק ? אני ניסיתי כמה ניידים ,אומנם זה נראה יותר יפה וצבעים יפים יותר ,אך השאלה העם זה נוח לקריא ? כי בעקרון הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים על מסך LCD נפרד ,

מה אתם אומרים ? ללכת על מבריק או לחפש בכל זאת מט ? הקטע המעצבן שברוב הניידים כלל לא כתוב עם המסך מבריק או לא , או לחפש מפרט קצת יותר חלש שיש לו מסך לא מבריק בקיצור השאלה בעם נוח לעבוד מול מסך כזה לזמן ממשוך יחסית ?

כמו שכתבתי מקודם הנייד יהיה לרוב בבית ויש לנו תאורה רגילה בבית ,אז אני מבין שזה לא יהיה כלכך נורה ? כן באמת הרבה יותר נעים לראות מבריק ,אבל בכל מקרה סרטים אני יראה ב LCD שתחבור ל נייד ,אז העם בכל זאת שווה לקנות נייד עם מפרט קצת יותר חלש אבל עם מסך לא מבריק ? מדובר בדגם הנ"ל V6545 ו V6545-3 :

http://tinyurl.com/obsby8

http://tinyurl.com/l6ojve

את ה דגם V6545-3 אני יכול לקנות ב 2540 ו ה דגם השני ב 3800 בערך וכננרה רק באופיס דיפו

כי רק להם יש אותו מפרט עם מסך לא מבריק , מה אתם אומרים ?

פורסם

שלום לכם ,אני השבוע בעזרת ה' קונה נייד , חיפשתי מפרט שיש לו מסך לא מבריק אך קימת ואין כאלו כיום בשוק ,לפחות לא במפרט ששווה קניה,

כמעט כל המחשבים העסקיים והרוב הגדול של המחשבים החצי עסקיים מגיעים עם מסך מאט או לפחות עם אופציה למסך מאט. יש גם מעט מחשבים זולים יותר שמספקים מסכים לא מבריקים.

עד כמה באמת מפריעה שיש מסך מבריק ? אני ניסיתי כמה ניידים ,אומנם זה נראה יותר יפה וצבעים יפים יותר ,אך השאלה העם זה נוח לקריא ? כי בעקרון הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים על מסך LCD נפרד , מה אתם אומרים ? ללכת על מבריק או לחפש בכל זאת מט ? הקטע המעצבן שברוב הניידים כלל לא כתוב עם המסך מבריק או לא , או לחפש מפרט קצת יותר חלש שיש לו מסך לא מבריק בקיצור השאלה בעם נוח לעבוד מול מסך כזה לזמן ממשוך יחסית ?

לדעתי - מסך מבריק זה deal breaker. בשביל רבים אחרים - בוודאי שלא. אף אחד לא יכול לומר לך בבירור מה תהיה ההעדפה האישית שלך.

הלינקים שסיפקת לא מובילים לשום מקום רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

הלינקים תוקנו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תגובות אנשים :please: :anim-jjd:

פורסם
  • מחבר

? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים