פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים הצורב שלי עשה לי בעיות, עד כדי כך שחשבתי שהוא מקולקל.אחרי פירמוט ועדכון, סוף טוב הכל טוב, וזאת לראיה:
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים למי שיש הבנה קצת פחות שטחית בצורבים יודע שכשזה מגיע למהרויות כאלה, אין משמעות לזמנים.העיקר הוא איכות הצריבה.בכל אופן, מזל"ט.
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים מחבר למי שיש הבנה קצת פחות שטחית בצורבים יודע שכשזה מגיע למהרויות כאלה, אין משמעות לזמנים. העיקר הוא איכות הצריבה. בכל אופן, מזל"ט. כן, אני יודע. אני משתמש בדיסקים של מאקסל X48 ובדקתי אחרי הצריבה, X48 עובר כמעט ללא טעויות, אבל ב X52 הדיסק מתחרפן לגמרי, וטרם מצאתי דיסקים לצריבה X52. בכל אופן זה כיף לדעת שזה אפשרי ונ.ב : תודה רבה על הפירגון
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים נו ? אז אותו הדבר, לא ? אלא אם כן אתה מחשיב את ה 4 שניות הבדל ... 4 שניות לא 4 שניות... לייטאון שולטים...
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים HF Integrale, תוכל לבדוק לנו מי מייצר את המקסל שלך?לך לCd Speed->Extra->Disc Info...תעתיק את התמונה ותעלה.תודה מראש.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים אתם פשוט מכניסים דיסק ריק בוחרים את הצורה ולוחצים start?כי אצלי הוא כאילו לא מצליח לקרוא את הדיסקהוא כותב ליError - WRITE ERROR (030C00(למה זה?זה צורב לייטאון עם דיסקים Benq Gold X48עריכה:כנראה שהצורב לא אוהב את הדיסקים האלה, כי עם סיטי דיסק זה הצליחראו תמונה:
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים אתם פשוט מכניסים דיסק ריק בוחרים את הצורה ולוחצים start?כי אצלי הוא כאילו לא מצליח לקרוא את הדיסקהוא כותב ליError - WRITE ERROR (030C00(למה זה?זה צורב לייטאון עם דיסקים Benq Gold X48אולי הוא לא ישן מספיק ???עכשיו ברצינות... חבר של חבר שלי יש לו ארור עם צורב ליטאון בתוכנה הזאת...לפני שלושה ימים דיברנו על צורבים טובים ואז הוא הזכיר את זה אני ישאל אותו ויברר בשבילך...
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים אבל זה רק עם הדיסקים של Benq X48 GOLD, עם הBENQ X40 הרגילים זה היה בסדרזה מוזר לגמרי ???
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים שיהייה לכם להשוואה:(אין לי תמונה)LG 48X END:לא זוכר SPEED:לא זוכר TIME: 9 MINאז לי לוקח 9 דקות לצרוב עם 48....LOL
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים מחבר HF Integrale, תוכל לבדוק לנו מי מייצר את המקסל שלך?לך לCd Speed->Extra->Disc Info...תעתיק את התמונה ותעלה.תודה מראש.בבקשה...
פורסם 2003 בספטמבר 422 שנים מחבר NOVA - אי אפשר לשלוח לך מייל בפרטי כי התיבה שלךמפוצצת...תעשה משהו בנידון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.