עבור לתוכן

האם כדאי לחכות לכרטיסי DX11?

Featured Replies

פורסם

קודם כל... הבנתי שכרטיסי ה-DX 11 יוצאים בקרוב, מתי בערך? (חודש)

והאם שווה לי לחכות לכרטיסי ה-DX 11?

אני מחפש כרטיס מסך עוצמתי יחסית שיפעיל את כל המשחקים שיצאו עד היום על כל הפילטרים וברזולציה גבוהה בלי מאמץ, וגם חלק מאלו שיבואו אחרי, אבל התקציב שלי לא יכול לעבור את ה-1K לכרטיס מסך.

בהתחשב בזה ובדגמים תקציביים שעתידים לצאת ותומכי DX 11, שווה לי לחכות?

כרגע אם הדגש הוא על לא לחכות האופציה שהציעו לי היא ה HD4870.

תודה לעוזרים.

• תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד לא ידוע על מחיריהם ועל היחס ביצועים

ככה או ככה כל המערכת שלך ממש לא להיט להחזיק כרטיסי חדשים אפילו HD48XX אז אני מציע לך להמתין בינתיים.

פורסם
  • מחבר

אני קונה מערכת חדשה לגמרי שכוללת את הכרטיס מסך.

ככה שאם שווה לעכב את כל הקניה כדי שאוכל להשיג כרטיס טוב יותר בעוד כמה זמן, אני אעכב.

מה אתה ממליץ לעשות?

פורסם

in september 10 amd release their next gpus 5000series its all depends if you want the new tehnology,i say wait, the last word is yours

פורסם
  • מחבר

זה לא הפורום המתאים אז בנוגע לאם שווה לחכות לטכנולוגיה הבאה של-AMD אני אברר כבר...

לנושא- מה יהיה החיסרון הכי בולט אם לא אחכה לכרטיסי ה-DX11?

כמובן שאפעיל את משחקי העתיד הבאים בלי טכנולוגיה מסויימת שבאה עם DX 11, אבל עד כמה זה יהיה נורא?

ואם אני לא טועה, בצאת כרטיסי DX 11 מחיר שאר הכרטיסים ירד, כולל זה שאני מתכוון לקנות, אני צודק?

(ד"א, אני אשמח גם אם תאמרו לי אם ה-HD4870 הוא אופציה טובה בשבילי כל עוד אני רוצה להפעיל את רוב המשחקים עם הגראפיקה המפלצתית על רזולציה מאוד גבוהה ועם כל הפילטרים הכי גבוהים. ואם לא, מה מומלץ במקום בתקציב של מעט מעל ל- 1K)

פורסם

כמו ההבדל בין DX9.0C בין DX10.

לא הבדל כזה גדול

פורסם

אתה יכול לחכות-מבחינת ירידת מחיר.

פורסם
  • מחבר

באיזה פרק זמן מדובר בערך, ועד כמה להערתכם (או מניסיון עבר בסיטואציה דומה...) המחירים ירדו?

פורסם

בד"כ זה עד חודשיים לאחר ההשקה,כמובן שזהו נתון דינמי מאוד.

פורסם

לדעתי זה יקרה מהר יותר עם AMD

הם מכוונים חזק על השוק הבינוני עם מחירים אטרקטיביים ולכן הכרטיסים החדשים יתפסו את המקום של הכרטיסי HIGH END כיום

פורסם
  • מחבר

זמן השדרוג הוא בערך עוד חודשיים או יותר, אפשר לומר שעד אז אוכל לרכוש כרטיס של AMD-ATI במחיר זול יותר?

ואגב, עדיף להסתפק ב-HD4870 או כדאי להוסיף עוד וללכת על HD4890?

לפי מה שהבנתי מהביקורת באתר ההבדל בין שני אלו זניח, אבל ראיתי פה עדיין המלצות על ה-HD4890, אז זה קצת מבלבל. :-\

פורסם

אם לחוץ לך לקנות מחשב אתה יכול לקנות אותו בלי כרטיס מסך ובנתיים להתקין בו את הכרטיס העכשוי שלך.

עוד חודש או חודשיים או מתי שלא תרצה תמיד תוכל להוסיף

פורסם

אני בספק עם יש יותר מ- 10 משחקים מובילים שתומכים בDX 10 או DX 10.1 שלא לדבר על 4 ליבות של מעבד.

ולכן לפי דעתי קנה 4870 ותהנה מהווה.

פורסם

לכן אני כתבתי -רק מבחינת המחיר שווה לך לחכות.

דריקס 11 :lol: עוד לא התחלנו עם 10.

פורסם

עד שיהיו משחקים שינצלו את DX11, הכרטיס שלך יהיה זבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים