עבור לתוכן

חבר שלי כל-כך טיפש או מה לא לענות בראיון עבו&#

Featured Replies

פורסם

איך שאני רואה את זה תמיכה טכנית זה תמיכה טכנית, אתה בסה"כ עונה לשיחות/מיילים של עובדים/לקוחות חפרנים ועוזר להם לפתור תקלות..

וזה לא משנה כמה סוכר תשים מלמעלה, אין כאן שום הנדסה. :nixweiss:

פורסם

צא מהסרט הזה

בסה"כ תמיכה טכנית

פורסם

מהנדסים הם אנשים שעושקים בפיתוח, לא בפתירת תקלות, בגלל זה ברוב החברות Tier 4 זה כבר אנשי פיתוח שאחוז מסויים מהמשרה שלהם מוקדש לפתירת תקלות, שוב הכל תלוי בגודל החברה. בחברות קטנות תמצא מנהלי מוצר ומהנדסי מערכת שעוסקים גם בפתירת תקלות, במיוחד אם הלקוח הוא לקוח אסטרטגי, בחברות גדולות יעבירו אותך להודו עד שתתאבד... אני מרובם כבר התייאשתי, ה-T3 של סימנטק, צ'קפויינט, מקאפי וחברות נוספות רבות הם דיי על הפנים, כמות התגובות של "אתה בטוח שהמוצר שלנו תומך בזה בכלל?" או יציאות מפגרות אחרות מהם לא תבייש סטארטאפ מהרשות הפלסטינית בד"כ פותחים ticket ממרמרים לבחור שקיבל אותו את החיים ומקבלים אסקלציה לT4 עם priority 1...

פורסם

ברור.

במיונים לתלפיות, תגיד שאתה הכי רוצה תלפיות.

במיונים למודיעין, תגי שאתה הכי רוצה מודיעין.

במיונים לאכילת אבטיחים, תגיד שאתה הכי רוצה לאכול אבטיח.

צריך להיות ממש טיפש כדי לא לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

qwerty

פורסם

ובמה זה קשור לעצם העובדה שזה לא קשור להנדסה?

במסגרת העבודה שלי אני עובד הרבה פעמים עם SDKים וכלי פיתוח פנימיים של הרבה חברות, זה כולל כתיבת קוד וגם כאשר לא מדובר על תפירות מאוד מדוייקות לצרכים מסויימים הרבה פעמים ללא תמיכה מחברת הפיתוח עצמה בעיקר כאשר מדובר על גרסאות שבמקרה הטוב אפשר לקרוא להם RC כאשר מדובר בRapid/Early Adopters של מוצרים לא בשלים עקב מכרזים ענקיים. ואני עדיין לא מחשיב את עצמי למהנדס, לא סיימתי שום תואר בהנדסה וזה שאני כותב במסגרת העבודה שלי קוד, עובר על logים ברמת debugger וmemory dumps והרבה פעמים מגיע לדברים שאותם מהנדסי תמיכה כביכול של החברה לא מודעים להם בכלל לא בדיוק הופך אותי לאחד.

מהנדס זה תואר לכל דבר, בדיוק כמו רופא, עורך דין, CPA או כל דבר אחר. זה שהיום כל אחד קורא לעצמו מהנדס לא אומר שהוא כזה...

פורסם
  • מחבר

qwerty

פורסם

אבל גם מה שאתה עושה לא "נראה כמו מהנדס"

אתה פשוט לא מבין את המשמעות

פיתחת משהו או ניהלת צוות פיתוח?

זה שהסברת למשתמשים (אפילו אם הם מהנדסים) מה זה מערכת הפעלה או 64 ביט

או שהסברת להם שהתוכנה לא תעבוד על מערכת כזאת לא הופכת את המחזיק בתפקיד הזה למהנדס.

פורסם

באיזה שלב שולפים את הבולבול ובודקים למי יש את ההכי גדול? באתי היום עם הטאנגה.

פורסם
  • מחבר

ומכיוון שסטינו ומיצינו, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים