פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים כולכם בטח יודעים איפה להוריד.. מי שלא ראה את העונות הקודמות, עדיף שיראה אותם קודם.. תהנו..
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים יש מושג מתי משחררים את כל העונה??חבל שלוקח להם כל כך הרבה זמן, אכלתי את העונות שלהם אחת אחרי השניה, כנראה שאסיים את העונה הזאת ביום-יומיים.
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים העונה הרביעית מתחילה רק ב 27 בספטמבר ככה שיש לך כמעט 4 חודשים לחכות עד שכל הפרקים ישודרו...
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים אין לי כח לראות את זה באיכות נמוכה וגם לחכות חודש עד שישדרו את הפרק הזה רשמית.אני אחכה ל- HD בסוף ספטמבר.
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים אין לי כח לראות את זה באיכות נמוכה וגם לחכות חודש עד שישדרו את הפרק הזה רשמית.אני אחכה ל- HD בסוף ספטמבר.בדיוק.לא רק שלראות את זה באיכות נמוכה זה מעפן, זה גם יגביל אותי לפרק בשבוע (?) - התעללות נפשית.אני מעדיף לחכות שהעונה תיגמר ותצא ב-HD, ואז לראות אותה נורמלי.
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים ואי אני כבר לא יכול לחכות לעונה הרביעית ,אבל אני גם אחכה כבר שיצאו כבר כל הפרקים בעונה הרביעית. אם אני מתחיל לראות פרק של דקסטר ,אני לא עוצר ופה לא תיהיה לי ברירה, פרק בשבוע...=\ ראיתי את שלושת העונות הראשונות ביומיים בערך חחח מת על הסדרה...
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים בדיוק.לא רק שלראות את זה באיכות נמוכה זה מעפן, זה גם יגביל אותי לפרק בשבוע (?) - התעללות נפשית.אני מעדיף לחכות שהעונה תיגמר ותצא ב-HD, ואז לראות אותה נורמלי.לא הבנתי למה לחכות לסוף העונה בשביל הHD ? הוא יוצא גם כל שבוע ביחד עם הפרקים הרגילים..
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים לא הבנתי למה לחכות לסוף העונה בשביל הHD ? הוא יוצא גם כל שבוע ביחד עם הפרקים הרגילים..כי אני לא רוצה לחכות שבוע בין פרק לפרק.
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים אין לי כח לראות את זה באיכות נמוכה וגם לחכות חודש עד שישדרו את הפרק הזה רשמית.אני אחכה ל- HD בסוף ספטמבר.לחכות שבוע לפרק אני מסוגל.אבל לחכות חודש לפרק הבא? את זה לא אסבול!חיכיתי כבר הרבה זמן לעונה 4. אחכה עוד קצת ואראה ב-HD, כמו שאני אוהב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.