עבור לתוכן

העתקת תמונות מהמצלמה למחשב נתקעת באמצע (עזרה בבקשה)

Featured Replies

פורסם

היי אנשים,

קניתי לא מזמן לפני חודש+ מצלמה PANASONIC DMC-FZ28 והשקעתי בכרטיס זיכרון איכותי של SANDISK מסדרת EXTREME III

היום אחרי אירוע משפחתי , חזרתי הביתה ואני בא לפרוק את התמונות למחשב...בעזרת כבל הUSB

ולהפתעתי הרבה קרה דבר נורא מוזר העתקה נתקעת אחרי כמה תמונות ושאני בודק בהתקנים המצלמה לא מופיעה , עכשיו אני לא יודע מה בדיוק הבעיה ..שכן אני עושה בדיוק מה שעשיתי בכל הפעמים .. (אין לי קורא זכרונות מתאים שכן זה SDHC והקורא שלי קורא רק את האיטים יותר ..לכן אין לי דרך ממשית לדעת האם הבעיה בזיכרון או במצלמה עצמה)..

נוסף לתקיעה של העתקה , גם אחרי שאני מנתק את הUSB מהמחשב המצלמה עצמה תקועה ורק הוצאת סוללה משחררת ... ומה שהכי מוזר זה שאת התמונות כולן אפשר לראות במסך ע"ג המצלמה והיא מתקפדת כמו תמיד..אבל ברגע החיבור למחשב...ועשית פעולה כלשהי של העתקה זה שובק אחרי ממש כמה שניות.

חשוב לציין שבדקתי בשני מחשבים שונים ובשניהם העתקה נתקעת והכונן כאילו נעלם למרות שהכבל עדיין מחובר.

אם מישהו נתקל בתופעה דומה אשמח לאיזשהו כיוון חקירה אפשרי או מה אפשר לעשות .

-----------------------------------

עידכון :

בדרך לא דרך הצלחתי להעביר את כל התמונות למחשב ע''י הפעלה מחדש של המצלמה כל פעם שזה נתקע והעברת תמונה בודדת כל פעם (200 תמונות ככה, זה היה דיי מעצבן ) ... עכשיו פרמטתי ..אני מקווה שזה פעם אחרונה שאני נתקל בזה.. ועדיין אם מישהו יודע למה זה אני יותר מאודה לו על כל עזרה .

פורסם

אפשר לנסות לחבר את המצלמה למחשב אחר ולבדוק אם התופעה מופיעה גם שם.

אפשר לנסות ולהכניס את הכרטיס למצלמה או התקן אחר שתומך בכרטיס זיכרון SDHC, לחבר אותו למחשב ולנסות להעביר את התמונות למחשב.

כל זה כמובן אם יש לך גישה למחשב ו/או התקן נוסף.

ככה לפחות תוכל לקבל אינדיקציה ולנסות לבודד את הבעיה.

אגב, כמה התקני USB מחוברים לך בו זמנית למחשב? האם ניסית לחבר את המצלמה למחברי USB שונים? (רצוי כאלה שלא מחובר אליהם התקן נוסף).

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי חיברתי את זה לשני מחשבים שונים...ככה שהUSB לא ממש משנה ברגע שזה קורה בשני מחשבים

בכל אופן אחרי שהעברתי ידנית את התמונות ופרמטתי את הכרטיס... צלמתי 80 תמונות סתם רק בשביל לראות אם הבעיה עדיין קיימת ..

הכל עבד כמו שצריך... אז אין לי מושג מה הייתה הבעיה ,אבל נכון לרגע זה עושה רושם שהיא נפתרה

תודה בכל אופן על הרצון הטוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים