עבור לתוכן

עזרה בנוגע לקנית מחשב עד 700 דולר

Featured Replies

פורסם

טוב חברה בא לי לקנות מחשב נייד עבדתי בחופש

לא רוצה לבזבז את הכל

המחשב מיועד קצת למשחקים סרטים שירים ואינטרנט

אני מוכן לתת 700 דולר

חשבתי על המחשב

Dell XPS M1530

עם המפרט הבא

http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/topics/global.aspx/arb/online/en/InventoryDetails?systemId=0GR3B7ZG&~lt=popup&c=us&l=en&s=dfh&cs=22

זה מדל outlet

מה אתם אומרים עליו

או שיש עוד מחשבים במחיר הזה בערך יותר טובים?

עוד שאלה בנוגע לאחריות

XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support + CompleteCare [add $339.00]

XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support [add $220.00]

XPS M1530: 2Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support + CompleteCare [add $259.00]

Complete Care protects you from the costs of accidental drops, spills and surges!

XPS M1530: 2Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support [add $140.00]

XPS M1530: 1Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support + CompleteCare [add $119.00]

XPS M1530: (Included in Price) 1 Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support

איזה צריך לקחת שזה יתקוף גם בארץ

זהו אחים שלי תודה מראש

פורסם

בחירה די גרועה. מחשב מדגם ישן, מתחמם, כרטיס מסך בעייתי.

כדי שהאחריות תהיה תקפה בארץ, לרוב יש לקחת אחריות Next Business Day. אבל מציעים אותה רק למחשבים עסקיים. ייתכן שהמקבילה לה זה ה:

XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support [add $220.00] , אבל אל תתפוס אותי במילה.

כשאתה אומר $700, אתה מתכוון לקנות פיזית בארה"ב, או שיש מישהו שיביא לך את זה מארה"ב? אחרת, עם משלוח ומיסים, על מחשב של $700 תשלם קרוב יותר ל-$1000.

פורסם
  • מחבר

מישהו מביא לי את המחשב אתה יכול לתת לי הצעות ??

אני מעוניין לקנות אותו כמה שיותר מהר אפשר הצעות אחרות של מחשבים

פורסם

אם אתה כבר בקטע של DELL Outlet, תחפש אולי איזה Studio 1537/1555 עם כרטיס מסך של ATI.

פורסם
  • מחבר

אחי לא אכפת לי גם חברה אחרת

לא אכפת לי להגידיל את התקציב גם קצת

תן לי הצעות למחשבים אשמח מאוד

פורסם
  • מחבר

חברה מישהו יכול לעזור לי???

לא חייב מחשב של דל...

אני יכול לשלם בין 600-800 דולר

לא חייב מחשב סוס למשחקים

אבל שיריץ קצת משחקים שיעבוד חלק וזהו

יאלה תעזרו לי בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים