עבור לתוכן

Macbook Pro - Restore factory settings

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

אקדים ואומר שאני דיי חדש בעסקי הMAC ואני מתכנן לרכוש מחשב MAcbook Pro יד שניה.

המחשב מגיע עם מע"ה Leopard מותקנת עליו כבר, העניין הוא שאני לא מקבל את הדיסקים.

האם קיים במחשבי MAC איזשהו כפתור restore (כדוגמת הכפתור הכחול במחשבי Lenovo), או כל דרך אחרת שתוכל להציל אותי במקרה שארצה לבצע פורמט יום אחד..?

פורסם

לא, בשביל התקנה מחדש אתה צריך את דיסק ההתקנה של leopard.

פורסם
  • מחבר

והאם Apple יתייחסו יתנו לי יחס מועדף בקניית מע"ה? או שאני אצטרך לקנות כמו כולם ב100$ ?

ועוד משהו, האם אני אוכל להתקין מדיסקים של חבר? (או שזה כמו windows ואי אפשר להתקין ממחשב למחשב עם אותו Serial)

פורסם

אני לא נציג של Apple , אבל לדעתי אם יש לך לפחות את הרישיון למערכת ההפעלה אז יש על מה לדבר עם iDigital כדי לקבל את דיסק ההתקנה.

למרות שהתקנת Leopard לא דורשת הזנת מספר סריאלי כמו בWindows, העתקת תוכנה מחבר זה לא חוקי באותה מידה כמו הורדה לא חוקית מהאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

רשיון למערכת ההפעלה? אממ...לא נראה לי שאני הולך לקבל מסמכים או משהו כזה....

ו...אם באמת אני אהיה חייב להתקין מחבר - האם העדכונים האוטומטיים יפגעו באיזשהי צורה..?

פורסם

מספר הסריאלי של המחשב שלך אמור להיות הרישיון למערכת ההפעלה, למשל בחו"ל אם איבדת את דיסק ההתקנה המקורי - אתה יכול לקבל דיסק חילופי תמורת $20 במקום לשלם מחיר מלא של $130, לא יודע אם זה עובד גם בארץ. אך מצד שני עדכונים האוטומטיים לא דורשים שום רישיון או מספר סריאלי.

פורסם

המערכת הבאה בכלל תעלה $29, ויוצאת שבועיים - שלוש, כך שלא יהיה טעם לקנות את הLeopard בכלל.

פורסם

זה לא אמור להיות $29 כשדרוג רק למי שרכש Leopard גרסת Retail בלבד?

פורסם

אם אני זוכר נכון זה לכולם.

ומי שקנה מאק חדש מאז הכנס WWDC ביוני יכול לקבל שדרוג ב$9.95.

עריכה: נכון, זה לכולם $29 ומתחיל להימכר ב28 לאוגוסט.

http://store.apple.com/us/product/MAC_OS_X_SNGL?mco=NzgxMDc3NA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים