עבור לתוכן

בחירת מחשב נייד והמלצות תקציב 4500-6000

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתחיל ללמוד השנה אדריכלות ואני מחפש מחשב המתאים לצרכים של הלימודים,בסביבות התקציב 4500-6000 גג

ובו בזמן יכול להפעיל משחקים באיכות סבירה/גבוהה. ???

אני מחפש מחשב היכול להפעיל מספר תוכנות גראפיות (אוטוקאד, פוטושופ מצגות וכו') ביחד מבלי לחוות בירידה משמעותית ביכולת בעל כרטיס מסך איכותי אשר יכול להתמודד עם תוכנות אלו ואף להתמודד עם משחקים ברמה סבירה / גבוהה.

אשמח מאוד לקבל המלצות על מחשבים שונים ויתרונות וחסרונות (שמעתי שהמחשבים האיכותים שיכים לDELL וLENOVO לפחות מבחינת אחריות בארץ)

ראיתי שיש dell studio המלצות?, או מחשבי טושיבה סטליט?

כמו כן, ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315

והוא נראה לי כמו אחלה של מחשב. האם החברה טובה מבחינת אחריות והאם המחשב יוכל להריץ לי משחקים באיכות גבוהה

ואם אפשר לדעת מה היתרונות והחסרונות אני אשמח תודה :-)

ובאופן כללי:

* מטרות המחשב?כל ישומי האוטוקאד למיניהם, צפייה בסרטים בהבחנה גבוהה, הרצת המון תוכנות במקביל, מחשב ללימודי אדריכלות בחמש שנים הקרובות.

* גודל המסך? סביבות ה15 , אפשר גם 17

* משקל רצוי? לא רלוונטי, עדיף כמה שיותר קל

* זמן סוללה - כמה שיותר ארוך במיוחד בהתחשב בהפעלת הישומים ביחד.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, WIFI,

* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא רלוונטי

* זיכרון RAM - מה שישרת את הצרכים שלי בצורה הטובה ביותר, הבנתי שיש 4MB

* כרטיס מסך הכי טוב שאפשר בסכומים האלה, שיוכל להפעיל תוכנות תלת מימד, ויתמודד בכבוד עם משחקים.

* צורב DVD? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, lenovo

תודה

תודה מראש על העזרה והסבלנות

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

תערוך בבקשה את ההודעה ותכניס את התקציב לכותרת, כנדרש בחוקי הפורום.

פורסם

מהי חשיבות הרזולוציה? יש לך העדפות לגבי מסך מאט או מבריק? מה אתה מתכנן לשחק?

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך מבין בעניין הרזולוציה וסוגי המסך השונים,

אני יעדיף מחשב של 15 אינץ ומעלה, בעדיפות נמוכה לגדלי ה17, זקוק לרזולוציה המתאימה לHD

אני זקוק למסך שלא יהיו לי בעיות תאורה בו.

בעיקרון אני יותר צריך אותו לתוכנות גראפיות וכו', ובענין משחקים אני אשמח למשל עם הוא יהיה מסוגל להפעיל משחק כמו GTA בצורה סבירה / גבוהה

ראיתי גם את המחשב HP Pavilion dv6-1299

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur=2&t=1&c=320

הוא מתאים לדרישות?

תודה על העזרה.. ;D

פורסם

את אתה רוצה לקבל את התוצאות הטובות ביותר במשחקים כבדים כמו GTA אתה צריך ללכת על מחשבים עם כרטיסי מסך ומפרט חזקים ככל האפשר ולהתפשר על תחומים אחרים כמו האיכות או חיי הסוללה. ה-dv6 נותן הרבה בתחום הזה והוא אחת האופציות המתאימות. יש גם את ה-LG RD510 עם ה-130m GT.

אני לא יודעת מה כוונתך ב"רזולוציה שמתאימה ל-HD". אתה רוצה לצפות על מסך המחשב ברזולוציה של Full HD?

פורסם
  • מחבר

מבחינת HD אין לי בעיה להסתדר עם HD READY, הבנתי שלמחשב HP הזה יש מעבד AMD האם הוא הרבה פחות טוב מהאינטל?, ולאיזה ביצועים הוא מקביל בערך לגבי מעבדי האינטל בין ככה T5000 ל T6500?

ורציתי לשאול גם מה לגבי מחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315

האם הוא מתחרה בHP הוא שהוא פחות טוב?

המון תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים