עבור לתוכן

עזרה בקניית controller לPS3

Featured Replies

פורסם

^יש משהו במה שאתה אומר. הוא לא ציין בכתב בכותרת או במכירה שמוצר של סוני, אבל התמונות במכירה מראות בבירור את השם... (חפש מכירות אחרות של חיקויים ותראה שהוא לא מופיע)

פורסם
  • מחבר

כשאתה הולך וקונה מוצר של נייקי ואז מגלה שמדובר בזיוף וחוזר לחנות המוכר אומר לך "אההה אבל לא אמרתי לך שזה נייקי מקורי! זה סתם נייקי"?

DUALSHOCK®3 זה טריידמארק של חברת סוני ואם אתה עושה שימוש בו ומוכר זיוף זאת עבירה.

אני גם לא רוצה כ"כ להיכנס לכל הנושאים המשפטיים הללו. אם דפקו אותך לפי החוק זה לא משנה את העובדה שדפקו אותך.

אני לא יודע אם המוכר עשה את העסקה ביודיעין או שלא, מבחוץ כמעט בלתי אפשרי להבחין שמדובר בזיוף (למרות שאפשרי - תסתכלו את הוידאו ושימו לב לפאנל של הנוריות על גבי השלט. בתמונה באיביי רואים שהנוריות משתלבות בפלסטיק. אצלי היה פשוט ריבוע בפלסטיק שאליו הודבק גם הפאנל של הנוריות, ממש כמו בסרטון ואפשר לראות את הפאק הזה בעין כשהאריזה סגורה).

יש גם לזכור שהחזרתי את השלט לי כי הוא היה מזוייף, אלא כי הוא פשוט לא עבד. בקיצר נגמר בטובת מינוס הכסף ששילמתי על המשלוח חזרה לטיזי..

פורסם

^^

כנראה אתה לא מכיר מספיק את איביי. כשאני קונה באיביי, מבחינתי הכול מזוייף אלא אם הוכח אחרת. כן יכול להיות שזה גישה ישראלית אבל זה מנסיון ומפעמים שדיברתי עם אנשים שמכרו באיביי. כן גם אם הם משתמשים בתמונות רשמיות של מוצר מסוים ולפעמים אפילו גם כשהם טוענים שהמוצר הוא מקורי הוא לא.

אגב, אם תדווח על זה לאיביי רוב הסיכויים שהם ישהו אותו בגלל שימוש בTM של סוני.

פורסם

כשאתה הולך וקונה מוצר של נייקי ואז מגלה שמדובר בזיוף וחוזר לחנות המוכר אומר לך "אההה אבל לא אמרתי לך שזה נייקי מקורי! זה סתם נייקי"?

DUALSHOCK®3 זה טריידמארק של חברת סוני ואם אתה עושה שימוש בו ומוכר זיוף זאת עבירה.

אני גם לא רוצה כ"כ להיכנס לכל הנושאים המשפטיים הללו. אם דפקו אותך לפי החוק זה לא משנה את העובדה שדפקו אותך.

מסכים איתך לגמרי, לא הייתה לי כוונה לומר שהוא בסדר

אגב, גם אני חשבתי על העניין של השימוש במילה DualShcok מטעה, אבל אז חיפשתי אותה באיביי וראיתי המון שלטים שמזכירים את המילה והם לא מקוריים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים