פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים אהלן,אני לא מבין כלום בקונסולות אבל יש לחבר יום הולדת ואנחנו רוצים לקנות שלט נוסף לps3 שלו.יש למישהו המלצה על חנות עם מחיר שפוי? (חו"ל אפשר גם)ממה שהבנתי השלט האחרון הוא ה dualshock 3? תודה.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים אישית, אני משתדל להמנע מקנייה של מוצרים כאלה ממוכרים מהונג קונגלמרות שיש המון פידבקים אף פעם אי אפשר לדעתלדעתי עדיף לך להוסיף עוד כמה דולרים ולקנות מVGP למשל....http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=14016
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר הקפצה קטנה לעדכן אנשים. השלט הגיע, מדובר בזיוף, ומה שיותר גרוע, הוא גם לא תקין. חבל שלא קראתי את ההודעה מעליי לפני :-) בכל מקרה, אל תקנו מהונג קונג שום דבר חוץ מדיסקים
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים צור קשר עם המוכר.השלט שאני הזמנתי ממנו הוא מקורי ועובד נהדר.משהו פה מוזר מאוד.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים אני גם הייתי בודק את העניין מול המוכר, יכול להיות שהוא קיבל סטוק פגום או מזויף (אחרי הכל רוב המוכרים הגדולים בהונג קונג קונים סטוקים עצומים מבלי שתהיה להם אפשרות ריאלית לבדוק כל מוצר ומוצר שהם מוכרים).
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר כן העניין בטיפול. הזיופים היום כ"כ טובים שאפילו מוכרים יכולים להתבלבל. צריך להסתכל ממש טוב טוב על הפרטים כדי לראות את ההבדלים ומן הסתם צריך לפתוח את האריזה בשביל זה. ברמת העקרון פחות מעניין אותי שזה מזוייף כי מבחינת "הרגשה", זה מרגיש כמו השלט המקורי. רק...לא עובד תודה שוב על העזרה. אגב למי שתוהה איך עלינו על העניין של הזיוף -
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים בכל מקרה, אל תקנו מהונג קונג שום דבר חוץ מדיסקיםזאת הכללה מטומטמת אני קניתי מוצרים מפלי אסיה והכל היה מקורי והכל פועל
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים כן העניין בטיפול. הזיופים היום כ"כ טובים שאפילו מוכרים יכולים להתבלבל. צריך להסתכל ממש טוב טוב על הפרטים כדי לראות את ההבדלים ומן הסתם צריך לפתוח את האריזה בשביל זה. ברמת העקרון פחות מעניין אותי שזה מזוייף כי מבחינת "הרגשה", זה מרגיש כמו השלט המקורי. רק...לא עובד תודה שוב על העזרה. אגב למי שתוהה איך עלינו על העניין של הזיוף - קנית מאותו מוכר שסיימון פרסם ?
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר כן.דברתי איתו והוא לא עשה בעיות בנוגע להחזרת המוצר, פשוט הביא לי את הכתובת שלו.בנוגע לזה שמדובר בזיוף הוא לא הגיב.זאת הכללה מטומטמת אני קניתי מוצרים מפלי אסיה והכל היה מקורי והכל פועל קרירין מה שלומך? הכל בסדר? תרגע מתוק, אל תיקח הכל ברצינות.
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר עדכון סוף סיפור, הגיימפאד נשלח חזרה והמוכר החזיר את הכסף. למעט הפאשלה עם הזיוף, כל התהליך היה קל והמוכר היה סופר אדיב.
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים בדרך כלל אין בעיות עם מוכרים מהונג קונג, הבעיה היא עם המוכרים מסין.יכול להיות שלא ראיתי, אבל לא ראיתי בשום מקום שהוא הצהיר שהמוצר הוא מקורי (genuine) של סוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.