עבור לתוכן

בעיק קירור או אולי ספק כח ?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

יש לי מארז של THERMALAKE מסוג ARMOR MX וכן ספק כח של HEC מסוג UB420.

במארז יש את הקירור הבא : מאוורר גדול בחלון צד ובקדמת המחשב שמכניסים אוויר, פתח למעלה וכן מאוורר אחורי שמוציאים אוויר.

בנוסף גוף קירור על המאבד ועליו מאוורר 12mm וכן המאוורר של הכרטיס מסך עובד על 100 אחוז. ואני לא מתעסק עם OC.

הבעיה היא שהמחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש כל כמה זמן

שאלתי היא האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתחמם ייתר על המידה ולכן המחשב מאתחל את עצמו (HD 4850)? או אולי הספק לא מספיק חזק בגלל כל המאווררים ולכן כל כה זמן יש נפילת מתח ?

הצעות ייקבלו בברכה.

פורסם

יכולות להיות המון סיבות, נסה לבדוק האם יש קשר בין מה שאתה עושה עם המחשב לבין העיתוי של האתחולים.

פורסם

לא יודע אם בדיקה ע"י מעשים (מאמץ יזום) יתן לך תשובה חד משמעית, הטמפ' והעומס של הספק בדר"כ יבואו ביחד.

מה שכן, יש מספיק תוכנות ניטור טמפ' גם למעבד וגם לכרטיס מסך.

אם הם בעבודה רגילה (לא מאמץ ולא מנוחה) לא מתקרבים בכלל לטמפ' מקסימלית של אותו הרכיב, אין שום סיבה שפתאום ברגע הטמפ' תקפוץ ולגרום לריסוט.

תבדוק בביוס גם על כמה נקבעה ההפעלה מחדש בטמפ' המעבד, אם זאת טמפ, נמוכה מידי כמו 55, בשקט אתה יכול להרים את זה ל-70 ולהיות רגוע.

בנוסף תבטל את הריסוט האוטומטי במקרה של כשל (שיציג מסך כחול במקום ריסט אוטומטי) ככה יהיה לך קל יותר לנטר אם הבעיה היא תוכנתית\כשל בעיבוד ולא תקלה של טמפ\חשמל.

יש הסבר מפורט בסטיקי של תמיכה טכנית על איך לבטל את הריסוט האוטומטי בוינדוס.

אתה יכול לבדוק אם יש קבצים מהימים האחרונים בתיקייה: c:\windows\minidump

ואגב, המאוררים לא צרכנים כבדים אז אתה יכול להיות רגוע שהם לא מה שמעמיס על הספק.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

המון תודה על העיצות.

אני אנסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים