עבור לתוכן

קילה :(

Featured Replies

פורסם

מישהו בפורום עבר ניתוח קילה (בקע) כלשהו?

אני חייב לדעת ולדבר עם אנשים שעברו את זה... זה חשוב :-[

פורסם

עברתי שני ניתוחי קילה בצעירותי.

מדובר בניתוח פשוט לתפירת הבקע במפשעה.

תקופה ההחלמה נעה בין עשרה ימים-שבועיים , כשבמשך שלושה חודשים לאחר מכן אם אני לא טועה אסור לך לעסוק בפעילות ספורטיבית.

ניתוח פשוט וקצר.

במשך שבוע אחרי הניתוח ההרגשה היא לא נעימה ועדיף לפי לדעתי לקחת משככי כאבים.

עוד שאלות ידידי ?

פורסם

רפואה שלמה.

פורסם
  • מחבר

תודה גבר!!

אני הצתרפתי לפני כשבועיים לחדר כושר ואני עובד שם אירובי ואנאירובי יום כן יום לא...

עכשיו הבעיה היא שאני התחלתי להרגיש אתמול כאב כשאני הולך על רגל שמאל או שאני קופץ באזור הבטן התחתונה...

:( אני אתאמן היום ואם זה יכאב אני יפנה לרופא :(

כבר עברתי ניתוח דומה (וריקוצלה לפני שנה בדיוק...) ואין לי כח עוד פעם ל"בלי ספורט" הזה כל כך הרבה זמן כשאני בכושר כזה \=

מקווה שלא קרה כלום. שוב תודה

פורסם

תודה גבר!!

אני הצתרפתי לפני כשבועיים לחדר כושר ואני עובד שם אירובי ואנאירובי יום כן יום לא...

עכשיו הבעיה היא שאני התחלתי להרגיש אתמול כאב כשאני הולך על רגל שמאל או שאני קופץ באזור הבטן התחתונה...

:( אני אתאמן היום ואם זה יכאב אני יפנה לרופא :(

כבר עברתי ניתוח דומה (וריקוצלה לפני שנה בדיוק...) ואין לי כח עוד פעם ל"בלי ספורט" הזה כל כך הרבה זמן כשאני בכושר כזה \=

מקווה שלא קרה כלום. שוב תודה

אני מכיר את התופעה הזאת כל כך טוב...

זה לא קילה, אבל זה רמז לכך שאם תמשיך ככה יווצר לך בקע.

כשהתחלתי להתאמן בדחיקת חזה, הייתי מרים 70% מהמשקל שלי ואחרי זמן מה, ומשום מה תמיד כאב לי איפה שאתה ציינת.

אחרי ביקור אצל רופא משפחה, הוא הסביר לי שצריך לקחת חגורה בכדי להפחית את הלחץ + לשלב את הרגליים בצורה מכופפת מתחת למיטה. (מצורפת תמונה)

מאז, אני מרים 120% מהמשקל שלי בלי שום כאבים, וגם בלי חגורה עכשיו.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אכן הבחור מעליי צודק ,כל מרימיי המישקולות הרציניים מרימים עם חגורה כזו על הבטן .

פורסם
  • מחבר

וואלה אבל אני לא עושה את זה לחזה... יצא לי אולי פעמיים לעשות את זה... יכול להיות שזה מתרגיל אחר?

והרגליים אני שם אותן אחרי הספה שיהיו ב90 מעלות?

אגב שאני מתאמן לא כואב לי (אולי רק בתריגילים של מקרבי/מרחיקי ירך שאני לא עושה ממש) אבל ניסיתי לרוץ וללכת על ההליכון ולא הצלחתי וגם ניסיתי לשחות ולא הצלחתי...תודה רבה על התגובות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים