פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים שלום לכל חברי הפורום,אני מנסה להזמין לאישתי מוצרי טיפוח של חברה הנקראת "develop 10", לא ניתן להשיג את המוצרים האלה בארץ,מצאתי אתר בחו"ל שמוכר אותם אבל האתר לא עושה משלוחים לישראל,מישהו יכול לעזור לי למצוא דרך להזמין את המוצרים שלהם לארץ?בתודה מראש לכל העוזרים.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים הייתי מציע קודם כל לבדוק אם יש אותם למכירה ב ebay.אם לא, אז: www.ushops.co.il
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=develop+10&_sacat=See-All-Categories
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להזמין לאישתי מוצרי טיפוח של חברה הנקראת "develop 10", לא ניתן להשיג את המוצרים האלה בארץ, מצאתי אתר בחו"ל שמוכר אותם אבל האתר לא עושה משלוחים לישראל, מישהו יכול לעזור לי למצוא דרך להזמין את המוצרים שלהם לארץ? בתודה מראש לכל העוזרים. :
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים למה אשתך רוצה לק ציפורניים מחו"ל? בחו"ל יש ספקטרום צבעים שאין בארץ? :-Xמדובר באיכות אחרתלמה אתה משתמש בבושם מאמריקה? (אני בכל אופן)יש מגוון ענק של ניחוחות בסופר-פארם...כמובן שרובם לא איכותיים, והמבחר הקטן שכן פשוט לא מתאים לי.
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים מחבר מדובר בחברה איכותית שאישתי מאוד רוצה שיהיה לה,גם החברה מ-EBAY לא עושים משלוחים שלהם לארץ,אני כרגע בודק את האופציה של shopus.co.ilתודה מראש לכל העוזרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.