פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים היי אני לא מתכוון לקנות מחשב בשום סכום כרגע סתם רציתי לדעת מתוך סקרנות מה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא בחנויות בלי קשר לכסף רק לביצועים(לפעמים משעמם רצח אז אני נכנס לאיזה אתר וסתם מנסה לבנות מחשב הכי טוב שיש בחלקים אז מסקרן אותי לדעת מה הכי טוב שאפשר לקנות בחנות)לאילו שתוהיים לגיימינג או למשרד אז ברור שלגימינג פשוט שאתה בונה משו לגיימינג אני חושב שהוא "יסחוב" הכל אחרי הכל גיימינג דורש את כל החלקים החזקים ביותר!אני יודע שזה קצת שטותי אבל משעמם לי חח אז הסקרנות גוברת בי חחחתודה
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים גיימינג לא ממש דורש את החלקים הכי חזקים שיש, למשל I7 נחשב לחזק מאוד אבל רק לעורכי גרפיקה וכו', למשחקים לא ממליצים כי זה פשוט בזבוז ולא מנוצל. לגיימינג צריך חלקים שיתאימו לצרכים שלך.לדוגמא, מתאימים לך את המפרט גם על פי הצרכים הבסיסים שלך (עריכה גרפית חובבנית, אינטרנט וכו') ולרוב על פי הציוד שיש לך במקרה הזה מדובר על מסך. אפשר בקלות לתקוע כרטיס חזק מאוד ומוגזם במחיר, אבל למה צריך לתת לך את GTX285 אם יש לך מסך של 19 אינץ'? הם לא מתאימים.בכ"מ זה דיון שיותר יתאים לפורום כללי, פה זה סתם ספאם אם אתה לא מתכוון לתת תקציב או לקנות.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים תקנה את ה-Roadrunner של IBMיספיק לך ל-30 שנים הבאות, שמעתי הוא גם מריץ קרייסיס חלק
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר המחשב שלי גם מריץ קריזיז חלק ועוד עם פילטרים חח אז בואו אני ימקד את זה מה המחשב הכי חזק שניתן לקנות בחנויות לגיימינג ואני חולק על דעתך לגבי I7 זה מעבד מאוד חזק לעיבוד של משחקים בכול מקרה הוא מכניס את האקסטרים הרגיל לכיס הקטן שלו וזה עוד בלי אוברקלוק ובוא נגיד שיש לך מסך עם 1900-1200 F.H 24 ולדעתי ATI אוכלים את GF בכרטיסי מסך מכיוון שאם משחקים ברזולציות גבוהות מה שהולך לקרות עם ה FH הם עדיפים בהרבה מה GF אומר מניסיון (יש לי 4870) ועזבו תמבחנים שאומרים לכם באינטרנט בתחלס "בשטח" ATI עדיפים לפחות ברזולציות גבוהות סתם תנו תמפרט הכי טוב שלכם זרמו קצת חח
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים כמו ש-Xeydo כבר אמר, ה-Roadruuner של IBM.http://www.top500.org/system/9707
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים סתם תנו תמפרט הכי טוב שלכם זרמו קצת חח לי, ואני מאמין שלעוד כמה חברים כאן, יש מעט מאוד RESPECT וסבלנות למי שמבזבז סתם את הזמןתקציב ריאלי + מטרה = הכרחיים לקיום דיון בנושא מפרט מחשבסתם לב לבנות מפרט - אין כחתגלה קצת RESPECT,גבריאל
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים מחבר בואינה אתם משו עובדים כמו רובוטים לא משנה תעשו חיים (ואמרתי למטרת גיימינג)
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים קצת קשה להבין למה צריך מחשב שמורכב מ20 אלף מעבדים שיש לו יותר מטרה בייט של ראם!!!! מה כבר יש לחשב שצריך מחשב שצורך 2.5 מליון וואט!!!!! וגם אם כן.... לאן כבר יש להתקדם!! :screwy:
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים Respectמטרת הפורום היא לעזור לאנשים שמעוניינים לקנות את המפרט הטוב ביותר לתקציב נתון ולא "לזרום" כדי לראות מהו המחשב החזק ביותר.הדיון שלך מיותר.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.