עבור לתוכן

מה המחשב הכי טוב שאפשר לקנות

Featured Replies

פורסם

היי

אני לא מתכוון לקנות מחשב בשום סכום כרגע

סתם רציתי לדעת מתוך סקרנות מה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא בחנויות בלי קשר לכסף רק לביצועים

(לפעמים משעמם רצח אז אני נכנס לאיזה אתר וסתם מנסה לבנות מחשב הכי טוב שיש בחלקים אז מסקרן אותי לדעת מה הכי טוב שאפשר לקנות בחנות)

לאילו שתוהיים לגיימינג או למשרד אז ברור שלגימינג פשוט שאתה בונה משו לגיימינג אני חושב שהוא "יסחוב" הכל אחרי הכל גיימינג דורש את כל החלקים החזקים ביותר!

אני יודע שזה קצת שטותי אבל משעמם לי חח אז הסקרנות גוברת בי חחח

תודה

פורסם

גיימינג לא ממש דורש את החלקים הכי חזקים שיש, למשל I7 נחשב לחזק מאוד אבל רק לעורכי גרפיקה וכו', למשחקים לא ממליצים כי זה פשוט בזבוז ולא מנוצל. לגיימינג צריך חלקים שיתאימו לצרכים שלך.

לדוגמא, מתאימים לך את המפרט גם על פי הצרכים הבסיסים שלך (עריכה גרפית חובבנית, אינטרנט וכו') ולרוב על פי הציוד שיש לך במקרה הזה מדובר על מסך. אפשר בקלות לתקוע כרטיס חזק מאוד ומוגזם במחיר, אבל למה צריך לתת לך את GTX285 אם יש לך מסך של 19 אינץ'? הם לא מתאימים.

בכ"מ זה דיון שיותר יתאים לפורום כללי, פה זה סתם ספאם אם אתה לא מתכוון לתת תקציב או לקנות.

פורסם

תקנה את ה-Roadrunner של IBM

יספיק לך ל-30 שנים הבאות, שמעתי הוא גם מריץ קרייסיס חלק

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי גם מריץ קריזיז חלק ועוד עם פילטרים חח :)

אז בואו אני ימקד את זה מה המחשב הכי חזק שניתן לקנות בחנויות לגיימינג

ואני חולק על דעתך לגבי I7 זה מעבד מאוד חזק לעיבוד של משחקים בכול מקרה הוא מכניס את האקסטרים הרגיל לכיס הקטן שלו וזה עוד בלי אוברקלוק

ובוא נגיד שיש לך מסך עם 1900-1200 F.H 24

ולדעתי ATI אוכלים את GF בכרטיסי מסך מכיוון שאם משחקים ברזולציות גבוהות מה שהולך לקרות עם ה FH הם עדיפים בהרבה מה GF אומר מניסיון (יש לי 4870)

ועזבו תמבחנים שאומרים לכם באינטרנט בתחלס "בשטח" ATI עדיפים לפחות ברזולציות גבוהות

סתם תנו תמפרט הכי טוב שלכם זרמו קצת חח

פורסם

סתם תנו תמפרט הכי טוב שלכם זרמו קצת חח

לי, ואני מאמין שלעוד כמה חברים כאן, יש מעט מאוד RESPECT וסבלנות למי שמבזבז סתם את הזמן

תקציב ריאלי + מטרה = הכרחיים לקיום דיון בנושא מפרט מחשב

סתם לב לבנות מפרט - אין כח

תגלה קצת RESPECT,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

בואינה אתם משו עובדים כמו רובוטים לא משנה תעשו חיים

(ואמרתי למטרת גיימינג)

פורסם

קצת קשה להבין למה צריך מחשב שמורכב מ20 אלף מעבדים שיש לו יותר מטרה בייט של ראם!!!!

מה כבר יש לחשב שצריך מחשב שצורך 2.5 מליון וואט!!!!!

וגם אם כן.... לאן כבר יש להתקדם!! :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

Respect אתה נפלט Fxp? ???

מזה הדיון המטומטם הזה ..

פורסם

חלאס לבזבז לאנשים את הזמן.

פורסם

Respect

מטרת הפורום היא לעזור לאנשים שמעוניינים לקנות את המפרט הטוב ביותר לתקציב נתון ולא "לזרום" כדי לראות מהו המחשב החזק ביותר.

הדיון שלך מיותר.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים